Родителите на Женя: Доживотен затвор за извергите, които я убиха!

Дъщерята на поръчителката: Страхувах се, че Петър ще убие и мен
Обновена: 1 фев 2013 16:55 | 1 фев 2013 16:45,
83
Родителите на Женя: Доживотен затвор за извергите, които я убиха!
Полицаи водят Петър към съдебната зала. Снимка: Булфото

Родителите на убитата Женя от Варна настояха извергът, погубил дъщеря им, както и поръчителят на престъплението – лелята на момичето, да получат доживотни присъди без право на замяна. Това стана на първото заседание на Варненския окръжен съд по делото.

По-рано стана ясно, че соченият за убиец на 21-годишната Женя – Петър Ангелов, признава вината си и ще бъде съден по съкратената процедура. Смятаната за поръчителка на убийството – лелята на Женя, Светла Тодорова, обаче все още отрича да е замесена в престъплението. Петър е приятел на дъщеря й Даниела.

Пред съда майката и бащата на Женя обясних през сълзи, че очите на детето им са били широко отворени, обърнати към вратата, а устата й също била отворена. „Сигурно детенцето ми е искало да извика за помощ“, заяви бащата Десислав Тодоров.

Освен почерненото семейство бяха разпитани и Данаил Тодоров - мъж на Светла, с когото тя живее на съпружески начала, и дъщеря й Даниела. И двамата обаче отказаха да свидетелстват срещу нея.

Даниела каза, че не си спомня много за нощта на убийството. Затова бяха прочетени показанията й пред съдия, направени след разкриване на престъплението. От тях стана ясно, че момичето е било наясно с цялата уговорка между майка й и приятеля й, дори за приблизителния час, в който Петър ще извърши убийството. Тя дори няколко пъти чула шум от стаята на братовчедка си, но се направила, че нищо не се случва.

Родителите на Женя: Доживотен затвор за извергите, които я убиха!
Лелята на Женя - Светла Тодорова, криеше лицето си в съда. Снимка: БТА
“Страхувах се, че Петър ще ме обърка и ще убие и мен”, е записано в показанията й.

От обвинителния акт стана ясно още, че Даниела и Петър се сближили през 2012 г., но се запознали 2 години преди това. През септември миналата година Светла споделила с дъщеря си, че иска Женя да изчезне, като я помолила да намери кой да я убие.

Приятелят на Даниела – Петър, се съгласил да стори това за 2000 лева. „Женя много ме дразни, дори с това, че живее. Искам да изчезнат (тя и родителите й), мразя я, после всички ще живеем добре“, казала Светла и двамата сключили сделката. Момчето получило аванс от 500 лева с обещанието, че останалото ще вземе, като убие Женя.

Петър се прибрал вкъщи, сложил в една торбичка анцуг, маска за картинг и нож за масло. След това излязъл с Даниела и приятели, разхождали се из квартал „Левски”, купил си пико и се надрусали заедно. Даниела се прибрала вкъщи. Тъй като наркотикът не му стигнал, Петър втори път отишъл да си набави. Купил си латексови ръкавици от аптека до Окръжна болница и отишъл на гости при приятел.

След това излязъл оттам, без да дава обяснения къде отива. Близо до дома на Женя се дегизирал и влязъл в стаята на заспалото момиче, държейки нож в ръката си. Момичето се събудило, а той настървено започнал да нанася удари по цялото й тяло. Тя се съпротивлявала, започнала да пълзи, но не успяла да се измъкне. По време на зверските удари ножът на мъчителя се счупил и той започнал да забива в тялото на жертвата си химикали и друг предмет, който все още не е установен. Когато се убедил, че си е свършил работата, избягал, оставяйки Женя жива. Петър се върнал при приятеля си, преоблякъл се и отишъл да изгори дрехите, с които е убил момичето.

Още по темата
Сутринта майката на Женя видяла кръв в мивката и открехнатата врата на стаята й, през които забелязала облените в кръв крака на детето си. Повикала съпруга си, който намерил дъщеря си убита. Направените експертизи установили, че младото момиче е починало от кръвозагуба.

77 са нараняванията по тялото на убитата Женя от Варна, които са преброили лекарите, извършили аутопсия на тялото й. Раните са били по лицето, шията и по ръцете на жертвата, пише в обвинителния акт, съдържащ 30 страници.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
1
 
7
 
! Отговори
681 преди 11 години
.....nyamam dumi....
46
1
 
18
 
! Отговори
рррр преди 11 години
Жалко че има такива изверги! Нечовешко деяние да отнемеш живот и то на млад човек...Най-тежкото наказание в закона при това на строг режим
45
1
 
11
 
! Отговори
t-t преди 11 години
miloto mim4e... kak moje da narugash niakoi s noj i posle i moliv da si namerish i da produljish da rugash,,, neshtanik dolen! az neznam dali sum po vuzmutena ot leliata ili ot bratov4edkata..leliata poru4laa da ubiat sobstvenata i kruv,,,, a bratov4edkata znaela vsiko, 4ULA vsi4ko i daje ne mrudnala... kak moje da slushash kak koliat bratov4edka ti i da sedish tam? dano i neia da osudiat.. SUuchastnik v ubiistvoto!
44
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Смъртно наказание за лелята,за убиеца и гаджето му.
43
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
---49....адв.Марковски ,е винаги на своя--- ФИНАНСОВ-ПОСТ!
42
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Дали момчето е и разбрало ,какво върши ,...при наличието на наркотик !Майката е най-много виновна !
41
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Дали има адвокат, който е готов да защитава тези изверги?
40
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Винаги ----ГЛАВАТАРЯ НА БАНДАТА ПОЛУЧАВА ----НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ПАЙ/ДЯЛ/,ЗАТОВА И НАЙ-ГОЛЯМО НАКАЗАНИЕ ЗА НЕГО ---А ТОВА Е МАЙКАТА!
39
1
 
16
 
! Отговори
DEVIL-JIN преди 11 години
До живот в клетката от това по тежко няма,да гледаш как ти минава живота в килията е най големият ужас,това заслужава онази вещица лелята и онзи наркоман.
38
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ВИНАТА1/МАЙКАТА ---60%2/ЩЕРКАТА---20%3/УБИЕЦЪТ---20%
37
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
е ква е тая леля, бе братче?
36
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
---37Въобще не го и познавам ,ТАКА Е В БЕЛИТЕ ДЪРЖАВИ !Защо тогава търсят поръчителя ?
35
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не искам да съм краен и да ме разбирате по грешно,но бащата,ако имаше топки намира един автомат и тримата ***-майката,дъщерята и този наркоман ги разстрелва на място!Така трябва и да направи бащата на Яна!Нима албанците са повече от нас,че при тях съществува 'вендета'!Нито кръвнина,нито годините затвор ще ви дадат спокойствие,че са ви отнели детето!
34
1
 
8
 
! Отговори
муспи преди 11 години
Връщане на смъртна присъда ли?! Много леко измъкване. Конфискация на всичко, ако въобще има нещо, ампутиране на ръцете до рамената, вадене на едното око - двете? това е половин смърт, лукс, а едно да си гледат агонията в общество създадено от еврейски ред. Помощи - 14 лева, - подпишете се, - хе-хе, в мойто положение? - следващия. Зверски ритници докато проси, - защо, а какво може да направи без ръце? Може да хапи, но трудно ще се докопа без ръце.
33
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Дъртата *** ,колко години ще получи ...?
32
1
 
2
 
! Отговори
boika преди 11 години
minumum .15.20 .godinki osnovno drug pit nykoi ako nariga deteto ti kak mislish ubitak
31
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Има поръчител ,има убийство ,няма поръчител ,няма убийство !По-голямата вина,... е на ПОРЪЧИТЕЛЯ !
30
2
 
3
 
! Отговори
boika преди 11 години
bygai o tam ubitak pod veden sigorno si mu priytel za tova taka misli6
29
1
 
11
 
! Отговори
revenge преди 11 години
Аз тези бих ги кълцал къс по къс, но ще положа усилия да останат в съзнание максимално дълго.
28
1
 
1
 
! Отговори
boika преди 11 години
toy pe.eras dane go izkarvat i lelyta 77 piti kakse na mushka sis no6 pone 15 godiki dane mu mirdat . na lelyta moly vise pone 20 godini