1500 лв. глоба за мъжа, който съсече Нера

На 19 февруари Тодор уби кучето по особено жесток начин
5 ное 2015 14:47,
163
1500 лв. глоба за мъжа, който съсече Нера
Снимка: Facebook

Пловдивският районен съд наложи на подсъдимия Тодор Бочуков административно наказание - глоба в размер на 1500 лв., съобщиха от Съдебната палата в Пловдив.

Бочуков бе признат за виновен за това, че на публично място в Пловдив е убил с брадва кучето Нера, което е от породата "Дого Аржентино". От съда уточняват, че деянието е извършено по особено мъчителен начин.

Присъдата не е окончателна и подлежи на обжалване пред Окръжния съд-Пловдив.

Припомняме ви, че на 19 февруари Тодор Бочуков без жал съсече 4-годишното домашно куче в градинката на ул. "Брезовска" в Пловдив.

Още по темата

На кървавата гледка станали свидетели стопаните на закланото животно Златка Андреева и Владимир Халачев. Те разхождали сутринта Нера, която е от порадата "Дого Аржентино". Касапинът се нахвърлил, защото кучето лаело по неговото.

Андреева понечила да прибере Нера, но в този миг мъжът извадил брадва и я забил в гръбнака на животното.

С писъци тя хукнала към къщи, където бил приятелят й. Двамата натоварили все още дишащото куче в колата и го откарали във ветеринарна клиника, където лекарите се ужасили от жестоката гледка.

Те включили животното на системи, но не могли да го спасят, тъй като гръбначният му стълб бил прекъснат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
5
 
14
 
! Отговори
bluesky1 преди 8 години
нещата стигат до саморазправа! В тази ситуация е имало дилема: трябвало ли е да се чака Дого-то да нарани някой, включително да убие, за да се уверят стопаните, че то е опасно куче....или да не се поема този риск и да бъде ликвидирано самото куче... Е в тази дилема и аз бих решил да постъпя като г-н Бучков...Je sui Buchkov....България е един голям жесток кучкарник...
98
3
 
13
 
! Отговори
bluesky1 преди 8 години
Журналистика на нулево ниво. Определили сте човека като "касапин", представили сте едностранчиво информацията, не е потърсена неговата гледна точка за случая...Умишлено се търси сензацията, не истината...от някои от коментарите научих повече, отколкото самата статия! По самата тема: ако имаше законност и работещи институции, собствениците нямаше да пускат кучето да си тичка, ако собствениците бяха разумни щяха да приемат забележките на човека, като няма институции и диалог с нормални хора, то
97
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Който гледа внуче, гледа и куче.
96
11
 
17
 
! Отговори
Нера преди 8 години
Хората които убиват или измъчват животните са потенцилните убийци
95
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Който няма внуче гледа куче.
94
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз имам куче.Ако посегне на човек.....УБИХ ГО.
93
7
 
11
 
! Отговори
стефчо преди 8 години
който мрази кучетата е ***. агресивни са стопаните,а не животните. те са копие на нас
92
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ЩЯХ ДА КАЖА ДОБИТАК АМА ТО НЯКАКВО СИ ПСЕ
91
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ЕГАТИ ПУМИЯРА. извинявам се то не яде пумия, МАЙ НЕ САМ РАЗБРАЛ ЗА КОФЕРМАНА
90
13
 
21
 
! Отговори
100 преди 8 години
Браво на човека, истински мъж.Кучепоклонниците са болни мозъци.
89
8
 
27
 
! Отговори
Питко преди 8 години
До ...Тикво, куче като дого аржентино няма никаква, ама НИКАКВА работа на свобода пред блок, в парк или градинка!!! Ти това разбираш ли го с пилешкия си мозък, или и ти си горд собственик на куче-убиец? Комплексар с могъщо куче?
88
16
 
13
 
! Отговори
... преди 8 години
Откъде е извадил брадва, някой замисля се? Тоя психопат си ходи с брадва под ръка, агресивен е... после кучето ви е виновно. А тоя откачения кой го е оставил да се разхожда с брадва посред бял ден? Никой ли не си задава въпроса, защо аджеба тоя е с брадва, агресивен и къде е отивал???? Питайте го - Защо носи брадва и какво е смятал да прави с нея?
87
10
 
8
 
! Отговори
... преди 8 години
До За кожата на псе...Няма проблем ако кучето е научено да се разхожда кротко или има намордник. Такива като теб са проблем на тази държава, дето се разхождате по улиците. Ненормалник такъв. Ти по опасен и от 20 питбула и трябва да бъдеш затворен в клетка или изолатор до края на дните ти, там да си бесуваш на воля... доколкото ти позволят лекарите
86
3
 
15
 
! Отговори
Питко преди 8 години
Кога най-после някой ще започне да следи как се спазва законът за отглеждане на домашниэкучета? Пълно е по парковете на пуснати на свобода големи и опасни кучета - без повод, без намордник, далеч от стопаните си!
85
12
 
20
 
! Отговори
NEWS преди 8 години
Защо изобщо пишете името на песа? Трябва кучкарите да бъдат глобени 2000 лева. и дори осъдени на 3 месеца ефективно в Сливенския затвор. Тодор Бочуков да бъде оправдан!!! А на съдиите, които го глобяват пожелавам ухапване от кучета на цялата им рода. Желая им го от все сърце, че белким им улезе малко акъл в кухарките.
84
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Транжорите на прасета, агнета и пилета пък получават 1500 лева заплата за Прасчо, Петльо и Зайко
83
3
 
9
 
! Отговори
Тео преди 8 години
До До ТеоИма някои неща, които просто няма смисъл да се коментират. Останете си със здраве. Странно нещо е живота, никога не знае кой с кого и къде ще срещне. Ако случайно имате нужда от помощ на пътя, аз съм от тези, които спират, така, че следващия път помислете. Ако бяхме малко по-отговорни и по-малко злобни щеше да сме доста по-добра държава. Но както и да е, изисква се голямо усилие човек да си отвори душата а не да обвинява другите за всичко! Хайде, всеки с късмета си!
82
19
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На този звяр не трябва да му се размине само с 1500 лева глоба. Интересно стопаните на кучето как ще потърсят справедливост!
81
2
 
6
 
! Отговори
До Тео преди 8 години
Добре де, разбрахме, че имаш комплекси. Докога ще ни ги демонстрираш?Изобщо не си наясно какво е голямо куче и как се гледа куче в апартамент или на двор и т.н. Повтаряш като папагал, неща, които си прочел някъде и писани от също такива *** като теб.
80
11
 
22
 
! Отговори
До Реалист 106 преди 8 години
Стопаните на звяра са си получили заслуженото, след като не спазват закона: намордник и каишка. Останалото е последица от тяхната нехайност!