Пияният Любомир, убил трима на пътя, влиза в ареста

Полицаите му щракнаха белезниците още в залата
Обновена: 29 ное 2016 16:25 | 29 ное 2016 15:52,
47

Снимка: Булфото

Апелативният съд в Пловдив остави в ареста Любомир Трайков, който уби трима души при катастрофа на бул. "Руски" в града.
Още по темата

Съдът уважи искането на прокуратурата за задържане под стража на Любомир Трайков. Висшата инстанция прецени, че извършеното от младежа е от изключително висока степен на обществена опасност заради високата скорост, това, че е шофирал в пияно състояние и че вече има трета жертва на катастрофата.

Съдът постанови той да бъде незабавно приведен в ареста и полицаите му сложиха белезници още в залата. Досега Любомир Трайков бе на свобода под парична гаранция в размер на 15 000 лева.

Той е обвинен за това, че на 18 ноември, на кръстовището на бул. "Руски" и ул. "Ген. Данаил Николаев", е карал пиян и при сблъсък е причинил смъртта на двама души – Атанас Петков и Виолета Стоянова, както и телесни повреди на други двама, които са пътували в друга кола.

Жертва на катастрофата впоследствие стана и 23-годишната Полина Караиванова, която почина в болница от тежките си наранявания. Момичето беше няколко дни в мозъчна смърт. От колата-ковчег има само един оцелял - приятелят на Полина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
42
 
! Отговори
Lindemann преди 7 години
Няма да се изненадам тате да го измъкне. Това е държава на неограничените възможности. *** като тоя после стават бизнесмени и депутати.
18
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На келе/Мето ще дадат десетина години. Ще бъде на място с лек режим. Татенцето ще кихне на неподкупните пазители и ще му намерят сладко местенце. Ще изкара 4-5 години, татето ще плати на неподкупните съдии и ще го помилват. Нали няма умисъл. Но умисъл е имало когато е пил, когато е карал с 96 км/ч. Могъл е да предвиди и е бил длъжен да го направи. Но парите, многото пари, връзките на тате дават чувството за недосегаемост. Да им се конфискува имуществото, продаде и парите дадени на семействата на
17
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЖЕРТВИТЕ В СЛУЧАЯ ТРБЯВА ДА ЗАВЕДАТ КОЛЕКТИВЕН ИСК!!!А ТОЗИ ТРЯБВА ДА ЛЕЖИ 15 ГОДИНИ В ЗАТВОРА! С НАМАЛЕНИЕТО 10 ГОДИНИ!!!НЕ ГО Е ИСКАЛ НО Е ВИНОВЕН ТОВА Е!
16
1
 
21
 
! Отговори
Bobo преди 7 години
Явно са останали все още свестни съдии макар голямата корупция в съдебната система . Тук тарифата е била много висока морала и честността на съдията а не парите както е навсякъде дори по високите етажи.
15
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЗА НЕПРЕДУМИШЛЕНО УБИЙСТВО НА ПЪТЯ ТРЯБВА МОМЕНТАЛНО ДА СЕ ОТНЕМА КНИЖКАТА!!!БОЙКО БОРИСОВ НАПРАВИ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО ДА НЯМА СТРОГИ НАКАЗАНИЯ ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НА ПЪТЯ!! ИСКАХТЕ МУТРА НА ВИ МУТРА!!!ЗАКОНИТЕ СЕ ПИШАТ ОТ ДЕПУТАТИТЕ И АКО СА ЧИТАВИ ИМА И СПРАВЕДЛИВОСТ!!!ДОРИ НЕ МУ Е ЗАБРАНЕНО ДА НАПУСКА СТРАНАТА НА ТОЗИ ПЪЛЕН ФАРС СА НИ ЗАКОНИТЕ !!!!
14
2
 
10
 
! Отговори
Гошу преди 7 години
Като видях магистратите на снимка 9 и се уплаших. Хич не ми приличат на неподкупни хора, дето ще спазват точно закона и ще са морален жалон.
13
0
 
15
 
! Отговори
ясно е преди 7 години
Докато роднини те на жертвите на такива убийци,не вземат в ръцете правосъдието нищо няма да се промени ......
12
0
 
10
 
! Отговори
белката преди 7 години
доживотна !
11
3
 
9
 
! Отговори
аз преди 7 години
оная *** дето му прости ,че утрепа мъжа й да ходи ся с парите дето изкопчи да му наеме адвокат , ад се чудя как не ибла в залата да го подкрепи и прегръща пак ама тя явно го подкрепя и прегръща само като баща та на тоя й дава пачките ..
10
1
 
47
 
! Отговори
Az преди 7 години
До ИстинаПич, тоя е карал със 100км/ч (според наште корумпирани ченгета, иначе кой знае всъщност с колко). В тая тъмница, кой може да го види тоя *** как лети???? Още повече, че на това място видимостта е кофти. НО! Ако беше карал с ограничението 50 км/ч, това Ауди спира за секунда и никой нямаше да пострада!!! Така че тоя си е убиец и трябва да лежи!
9
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Когато бащата е бо--- лук и не е възпитал синчето, когато му е давал много пари и скъпи коли, когато не го е научил, че има хора които не са богати, които работят за да си платят тока и храната, за друго не им остава.Тези хора имат деца, възпитават ги, учат ги, че живота на обикновения човек има стойност.Явно бащата не го е научил и както се видя, не е доволен, че задържаха разглезеното отроче.Трима УБИ ке..леша,ТРИ семейства затри. Защо не го вържат на едно дърво и не го убият близките с камъни
8
26
 
15
 
! Отговори
Истина преди 7 години
Хора мислете !! Много жалко за погубените животи, НО Пежото му отнема предимството на Аудито, ако ме му беше отнел предимството сега щяха да са живи а този с аудито да си троши главата като е карал пил. Внимавайте като карате автомобила си!!
7
0
 
18
 
! Отговори
Идвай преди 7 години
Ща та люба кът жина , Любчо мамин златен. Халката на батко. Чакаме те ...
6
1
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да убиеш трима, да съсипеш завинаги живота на още десетки защото баща ту е новобогаташ, има пари и купува всичко. Самозабрава, наркотици, ненаказуемост. За богатото ко,,,ле обикновеният човек е мравка, нищожество, можеш да ги газиш и да не мислиш защото татенцето ще плати, ще го извади с парите си. За такива като този др,,,*** трябва да има Неуловими отмъстители. Когато го пуснат един ден да го изкарат в планината и му видят сметката. Защо да живее, за да убива отново?
5
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Язък си за хората.Бог да ги прости.Това ди.в.а.н.е рано или късно пак ще подкара колата и ще се радва на живота.
4
1
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гаранцията трябва да е милион и половина евро, ако изобщо а не 7500 евро. Но пък от друга страна пияният руснак Ставийски също уби 2-3ма и го пуснаха да си ходи по живо по здраво...
3
0
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Значи като се зашуми около случая може, а иначе какво ? Тате ще плати и ще минем между капките ?!?!?
2
0
 
22
 
! Отговори
yeremis преди 7 години
mai nyama da stane s pari tuk..!!!
1
0
 
69
 
! Отговори
Край преди 7 години
15 000 лв. гаранция че няма да избяга - човек убил трима пиян, син на милионер. Гаранцията трябва да е такава че човека да я събира от поне още пет души приятели и роднини около него - за да не избяга. Иначе това не е никаква гаранция - ми една жива глупост. Колата му за 150000лв. Ауди А7 - те го плашат с 15хил.