Сенатор играе покер по време на изслушванията за Сирия

Джон Маккейн не отрече, съжалява, че изгубил
Обновена: 4 сеп 2013 14:09 | 4 сеп 2013 09:03, Елка Василева
20
Сенатор играе покер по време на изслушванията за Сирия
Сенатор Джон Маккейн. Снимка: архив, Reuters

Влиятелният американски сенатор-републиканец Джон Маккейн е бил забелязан да играе покер на мобилния си телефон по време на изслушванията в сенатската комисия по външните работи за Сирия, предаде ИТАР-ТАСС.

Вестник "Вашингтон пост" помести на интернет сайта си снимка с пояснение, че сенатор Маккейн е играел покер на своя "Айфон", докато държавният секретар Джон Кери, министърът на отбраната Чък Хейгъл и председателят на комитета на началник-щабовете на въоръжените сили на САЩ ген. Мартин Демпси са се изказвали за употребата на сила в Сирия.

77-годишният Маккейн не отрече, че се е разсейвал по време на изслушванията и дори написа в Twitter: "Скандал! Заловен съм да играя игра на своя "Айфон" по време на тричасови изслушвания в Сената. Но най-лошото от всичко е, че загубих".

Още по темата

Джон Маккейн спада към групата на "ястребите" в Конгреса на САЩ, които призовават за нанасяне на удари по обекти от военната инфраструктура на Сирия с цел да се промени балансът на силите в полза на сирийската опозиция, отбелязва ИТАР-ТАСС.

Междувременно стана ясно, че членовете на комисията по външни работи в американския Сенат са постигнали съгласие по текста на проект на резолюция, разрешаваща американска военна интервенция в Сирия, предадоха Ройтерс и Асошиейтед прес.

Очаква се текстът да бъде гласуван до края на деня и после ще бъде представен за гласуване в целия Сенат.

Документът забранява изпращането на сухопътни сили в Сирия. В него е заложен 60-дневен срок на военните действия в близкоизточната страна. Този срок може да бъде удължен еднократно с 30 дни в зависимост от обстоятелствата, посочва БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
5
 
0
 
! Отговори
Shop преди 10 години
До КалинТи си гнил 10 години в някоя канцелария и си мислиш, че познаваш живота по-добре, така ли? Ти сигурно кола не можеш да караш като хората, седнал да учи пилот на реактивен самолет...
17
0
 
0
 
! Отговори
за психиатър преди 10 години
Тоя па изперкалия кво ми го пускате тука, та той е само за обучение на специализанти по психиатрия- класически случай!
16
0
 
8
 
! Отговори
Калин преди 10 години
Това изкопаемо същество е гнило 5 год.в Виетнамски плен и е държан в една яма дълго време,там той е е ял *** и кал,бил е пребиван всеки ден.Той е с психични отклонения и болен мозък..............
15
1
 
11
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 10 години
То цялата американска политика си е един покер. Само че напоследък нещо ги бъркат комбинациите. За радост на останалия свят.
14
1
 
20
 
! Отговори
? преди 10 години
До Анонимен 11Защо говориш небевалици? Гражданската война в Ливан колко продължи? И помниш ли имаше ли чужда намеса и опити конфликта да приключи? А войната в Ирак? Нали там се намесиха, до какво доведе това и колко време вече продължава? Проблемът на САЩ не е Асад. Те не са против диктаторите изобщо, а само против диктаторите, които не са с тях. Изобщо не ги интересуват човешките права, интересува ги петрола в региона и това да похарчат няколко милярда за военно промишления си комплекс.
13
1
 
1
 
! Отговори
К преди 10 години
Ама той ми дължи пари веееее
12
2
 
20
 
! Отговори
daaaaa, ama ne преди 10 години
Е как няма да играе като тои знае какво са решили предварително, няма с лека ръка да загърбят наколко милиарда който вече са инвестирали за пропаганда , наемници, и какво ли не още за да си спретнат още едно забавление "воина". Просто търсят по "демократчен" начин да избият сирийците както направиха на не едно място.
11
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе нещо на тоя не му върви много много.Свалят му самолета над Виетнам дълго време лежи по затворите там,участва в един от най-големите пожари на самолетоносачи в историята на САЩ,жена му се претрепва в автомобилна катастрофа и тн и тн.Войнолюбец,добре,че не спечели изборите.Вече щеше да е направил втора ядрена война.Некъф *** каубой.
10
25
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако САЩ не се намеси гражданската война може да продължи още 40 години. Това не тряба да се допуска. Отдавна всичко можеше да е приключило, много невинни живота можеше да бъдат спасени. Защо оставят този ад да продължава вече 2 години? Хуманно ли е да продължи избиването на деца
9
26
 
5
 
! Отговори
XX преди 10 години
Тоя много го уважавам, много повече от Обама. Мнението ми и позициите които заема съвпадат с мойте. Твърд и решителен какъвто трябва да бъде президента на САЩ и какъвто въобще не е Обама
8
2
 
7
 
! Отговори
До трудовакъ преди 10 години
Абе ти да не си помпил гумите на самолета му-ха-ха-ха!
7
25
 
5
 
! Отговори
Шoп преди 10 години
До ТрудовакъТой поне е бил пилот на боен самолет, а не трудовак.Интересно откога трудоваците взеха да дават акъл на бойните пилоти, ааа?
6
3
 
33
 
! Отговори
джон злобаря преди 10 години
Тази ястреби са в групата 70+ години, но искат да изпратят колкото се може повече хора на оня свят преди тях. Сигурни ли сте че не си е играл с катетъра?
5
32
 
10
 
! Отговори
Шoп преди 10 години
Маккейн е пич, не виждам какво има да се разисква, нуждата от сваляне на Асад е очевидна.Жертви ако изобщо има, ще са капка в морето от избити досега.В Либия цивилни жертви нямаше, държа да отбележа.
4
4
 
34
 
! Отговори
Трудовакъ преди 10 години
Жалко, че виетнамците навремето го пуснаха да излезе жив от Виетнам. Сега много говори, но като свалиха самолета му по време на американската агресия във Виетнам мълчеше като риба. Днес е много ербап, но едно време беше мокра кокошка. пази боже сляпо да прогледа.
3
2
 
5
 
! Отговори
к преди 10 години
До рАма той ми дължи пари ве еееееей
2
6
 
35
 
! Отговори
р преди 10 години
***...И един невинен живот да е застрашен, не трябва да се предприемат военни действия. Кой знае колко майки ще разплачат отново! Наглеци...
1
8
 
18
 
! Отговори
К преди 10 години
Тъззз *** Маккейн... дължи ми пари!