Джо Байдън отново е объркан: Загуби се в градината на Белия дом

Преди дни за пореден път президента на САЩ не знаеше как да слезе от сцената
25 окт 2022 14:26, Нели Христова
167
Джо Байдън отново е объркан: Загуби се в градината на Белия дом
Снимка: БГНЕС

Президентът на САЩ Джо Байдън навярно отново ще предизвика спекулации, че страда от деменция, след като се изгуби в градината на Белия дом.

Още по темата

79-годишният президент и първата дама Джил Байдън току-що били засадили дърво в чест на 50-те години работа на пазача Дейл Хейни в Белия дом. След края на церемонията обаче, служителите трябваше да насочат Байдън в правилната посока.

На кадри, разпространени в социалните мрежи, се вижда как Байдън тръгва в избрана от него посока, а след това се обръща и пита: "Къде отиваме?"

Служители извън камерата казват на объркания Байдън как да се върне в Белия дом, а той ги пита: "Ами ако искам да отида натам?"

"Можете да тръгнете на там, ако искате", казва един от служителите, а друг добавя: "Можете да правите каквото искате."

"Да, забелязвам колко свобода имам", изглежда се шегува Байдън, докато се присъединява към жена си и тръгва в правилната посока.

Миналата седмица Байдън изглеждаше отново изгубен и объркан, след като завърши реч в Питсбърг.

Главнокомандващият, който навършва 80 години следващия месец, се завъртя на сцената, търсейки изхода, преди да го намери и да се измъкне, сякаш мърморейки на себе си в процеса.

Байдън също така обърка зрителите и своите ръководители, докато се отдалечаваше от подиума по време на реч в централата на FEMA за опустошенията, причинени от урагана Иън.

По време на интервю за MSNBC миналата седмица, президентът също изглеждаше оборъкан и по време на въпрос какво мисли съпругата му за това, че ще се кандидатира отново през 2024 г.

"Господин Президент?", намеси се Джонатан Кейпхарт от MSNBC, след като беше посрещнат с дълго, неудобно мълчание, след като зададе въпроса на президента.

През април Байдън подаде ръка в нищото, след като завършви реч пред студенти в Аграрния и технически държавен университет на Северна Каролина в Грийнсбъро. Нямаше никой друг на сцената и никой от аплодиращата тълпа не се приближи до президента.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


167
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
139
2
 
1
 
! Отговори
ОЗИРИС преди 1 година
Да си ходи и да гледа внуците си! С пожелание за здраве
138
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До МишоАз пък не мога да разбера как все още има хора които са убедени, че американците (българите, полинезийците и т.н.) избират или решават каквото и да било.
137
0
 
15
 
! Отговори
Мишо преди 1 година
Добе де, не мога да ги разбера тези американци. Слепи ли са, глупави ли са, празноглави ли са, без сиво вещество в главата ли са, въобще имат ли нещо в кратуните си.Този дедо е абсолютен алцхаймер, как може да взема решения, да управлява?! Никак, той е постоянно неадекватен.Смятай каква демокрация, какъв пример за гордост. Всичко е измама и илюзия.
136
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е той Белия дом нали затова е огаредн с висока ограда - Като стигне до нея и ще се върне , и все някой от Секретния сървиз ще го срещне ! Лошо екогато вече започне да се крие умишлено из храстите !
135
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този да се загуби някъде и повече да не го намират...
134
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И все пак се кандидатира за втори мандет
133
1
 
15
 
! Отговори
Малкия преди 1 година
А, е то децата го правят, че какво му пречи на този?
132
1
 
35
 
! Отговори
Малко за политика преди 1 година
Надявам се догодина американците да изберат пак Тръмп за президент. Той е прагматик и ще се намери начин да се договори с Путин за да сложат край на войната в Украйна. А дядо Байдън е най-добре да си гледа пенсията.
131
2
 
29
 
! Отговори
сериозно ли? преди 1 година
И този е президент нз САЩ? Той е за съжаление като нашия измислен експремиер Кики, нито знае кой е, нито мисли какво казва, изпълнва безпрекословно заповеди от слушалката в ухото... в Русия съм, в Русия съм... Тъжно и ужасяващо
130
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Оо, "Днес" трябва да почерпят! Разрешили са им да публикуват истината за чучелото от белия дом. Има много за разказване, но медиите в България все още са под чужд контрол... И за Украйна, и за престъпния клан Байдън (синове и брат), и за пандемията; има доста да се пише, и е радостно, че завесата по малко се вдига.
129
1
 
15
 
! Отговори
Кравар от Луизиана преди 1 година
Начи, жалко за тоя Палячооо, ако се осъзнае ще разбере, че целият му живот е минал ужасно сервилно. Господ да по бързо да му помогне.
128
0
 
13
 
! Отговори
тя преди 1 година
Фигурант !
127
16
 
3
 
! Отговори
БГаньо преди 1 година
За американската "болест" лечение има - един мандат, два мандата, а може и по средата на някой, щото имат вицепрезидент. Обаче за руския "рак" лечение аз не виждам. Там вече над 100 години правят едно и също и очакват да се случи нещо различно...Няма такива чудеса в природата.
126
0
 
20
 
! Отговори
Журналистка преди 1 година
Щом се е объркал човека, нека да му напомнят, че са го избрали за президент. Ако пък се е загубил, дали после се е намерил. С такива президенти, нищо добро не очаква САЩ и България.
125
0
 
31
 
! Отговори
КОНСТАНТИНОВ преди 1 година
КАКЪВТО НАРОДА ,ТАКЪВ И ПРЕЗИДЕНТА НАПЪЛНО ИЗДУХАЛИ.
124
42
 
2
 
! Отговори
ДжоБаеца преди 1 година
И пак е по-адекватен от Тръмп :)
123
1
 
50
 
! Отговори
дедовия преди 1 година
дядото е като тамагочи-по график го хранят, преобличат, водят го в тоалетната и му бършат г.за. сам за нищо не става, ама факт е, че батерията още му държи.
122
46
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Историята май се повтаря. Парализираният и болен Русвелт унищожава нищожеството Хитлер, а обърканият Байдън мачка нищожеството Путин.
121
0
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Стига сте го наричали - объркан, има си диагноза - прогресираща старческа деменция!
120
11
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Човека си е много добре. Отдели 50 милиарда долара помощ за Украйна.