Българин стана африканец, за да оживее!?

Абсурдите в лекарствената политика на НЗОК са в ход
Обновена: 26 мар 2012 14:45 | 26 мар 2012 07:07, Екип на Dnes.bg
136

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


136
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
110
0
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Какво ,скачате вьрху Боби?Той си пише на Латински.А Вие не можете и на Бьлгарски
109
1
 
0
 
! Отговори
maria преди 10 години
tochno za tova nqma da plashtam nikakvi taksi zashtoto nqkvi si ministri se hvalqt kolko pushat i dali hodqt po zavedeniq a nqma nikakuv adekvaten pogled kum decata i horata v bulgaria no ako e deteto na nqkoi ot ministrite shte pochnat da vnasqt tezi lekarstva jalki ste gspoda i dami depotati i ministri daje jalko e prekaleno milo za jivotni kato vas...
108
0
 
1
 
! Отговори
Tchaia преди 12 години
Здравната ни система е под всякаква критика! А правителството нехае. Как е възможно в съседна Гърция, която е в дълбока криза прегледите в поликлиниките да са безплатни, както и болничното лечение с всичките му консумативи за една операция и осигурените да заплащат за лекарствата в аптеките само 25% отстойността им-останалото поема Здравната каса? Ние какво сме - да не сме африканци?
107
0
 
0
 
! Отговори
байо от село преди 12 години
до БобиМоже би сте добър лекар, но не буди уважение човек ,който не владее родния си език,по-конкретно граматиката.Разбира се, всеки може да сгреши ,но при Вас е правило, поне така се вижда.
106
3
 
1
 
! Отговори
Do Bobi преди 12 години
Az vladeq 4 ezika, jiveq v 4ujbina i ne komunikiram s bulgari, no nikoga ne zabravqm rodnia si ezik! Aman ot takiva mnogoezi4ni *** kato teb!
105
1
 
5
 
! Отговори
Боби преди 12 години
Да така е абсолютно неграмотно от правописна гледна точка.Владея 3 езика а взех да збарявям родния си.Така и неразбрах правописа или смисъла ядосаха хората.Явно правописа ми е по важен от статията която коментираме.
104
4
 
8
 
! Отговори
Judge Dredd преди 12 години
Ей, тъпани, на Боби неграмотното писане ли ви е проблем?! Я пак вижте видеорепортажа и текста под него.Сега отново се запитайте, което аз ви попитах.
103
2
 
4
 
! Отговори
Ми преди 12 години
Боби Фземи се наОчи да пишеш грамУтно и послИ кУментирай
102
1
 
7
 
! Отговори
Кабули преди 12 години
До БобиБоби, любимецо наш ненагледен, та ти си едно прекрасно СъФнало Свете Ф Сентъра на Сариград!
101
3
 
7
 
! Отговори
До Боби преди 12 години
Боби, наистина трябва да те е срам! Въпреки, че те е срам това не ти дава правото да не можеш да пишеш правилно! Поне една запетайка или "Й" да беше сложил в своя коментар. Мене пък ме е срам от такива като тебе. Тука питането ми към теб е: Ти, като завършил медицина, не успя ли да научиш правопис?
100
14
 
20
 
! Отговори
Judge Dredd преди 12 години
Още ли има ***, които да се бият в гърдите и да са горди, че са българи?!?!?ПИКАЯ... не... *** НА БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!КОЛКОТО ПО-БЪРЗО ИЗЧЕЗНЕ ОТ ЛИЦЕТО НА ЗЕМЯТА, ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ!!!!!!!!!!!!!!!!ЕДНО ОТ НАЙ-ЛОШИТЕ, НЕЩА НА ТОЯ СВЯТ Е ДА СЕ РОДИШ БЪЛГАРИН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
99
3
 
7
 
! Отговори
до Боби преди 12 години
"тъи като бедноста и неграмотноста навлизат с бързи темпове и водят до оскотяване на цели поколения." Само в твоят коментар колко неграмотност личи, пък не знам, ще ме е страх да дойда на преглед при теб!..
98
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
бягайте от тая колония ,тепърва ще започва ада и ужаса за хората ...гадове!!!
97
5
 
24
 
! Отговори
Боби преди 12 години
Отчаиващо отчаиващо работя медицина срам ме е от професията тъи като бедноста и неграмотноста навлизат с бързи темпове и водят до оскотяване на цели поколения.Солидарноста на здравната система е куха такава няма.Модела трябва да се дефиринцира в посока на различни здравни вноски за различните групи хора и съответно такива болници.Няма какво да се лъжем и сега е така но николи не го презнава.
96
8
 
7
 
! Отговори
Любо преди 12 години
та исках да уточня че във фалиращата уж Гърция прегледа е 5 евро плащаш го и така ако ти се наложи да лежиш Си правиш една застраховка здравна и не ти искат нищо просто правете за повече пари В Белгия Брюксел 13 евро ми струваше прегледа а в Бг е 30-50 лв . и в двата случая имах съмнение за Плевмон. Но се оказа Грип А ако умираш е спешен случайи ако се случи нали ще ме заровят или изгорят в Бг или някъде другаде едва ли ще имам особенни притенции Така мисля поне аз за вас не знам
95
0
 
42
 
! Отговори
до тъпата 119 преди 12 години
Самата идея на новоназначената *** за министър е ***! Противоречи на Конституцията! Лично за мен НЕ плащам и няма да плащам зравни осигуровки! Когато отида на лекар си плащам всичко на касата или на лекаря ,според здравното заведение. НЯМА да наливам пари за бонуси на разни чиновници и за лечение на ***! Ако приемат тъпотиите на патката -министър ще емигрирам и без това чакам само щерката да завърши гимназия.
94
2
 
50
 
! Отговори
Гад преди 12 години
Тая псевдо държава не е майка, ами мащеха ... и то от най-долните !!!
93
33
 
5
 
! Отговори
Тъпа, но благородна! преди 12 години
Всеки, който не си е плащал здравните вноски, да бъде санкциониран с лишаване от някои административни услуги, като например от правото да си издаде лична карта. Така тези хора ще бъдат стимулирани да си покрият задълженията към здравната система, защото няма да могат да получават социални помощи.Тази идея лансира пред Дарик радио новоназначеният министър на здравеопазването Десислава Атанасова с уточнението, че е имала това предложение още като депутат и сега смята да поднови дискусията по темата.Според нея в случая подобна мярка ще е много по-ефективна от затвор.
92
5
 
27
 
! Отговори
До 110 преди 12 години
Народа е казал - които не работи не трябва да яде, аз ще ти кажа, че тези които ти наричаш бедни въобще трябва да отпаднат от здравната система. Защо така нагло се злоупотребява с тази солидарност? Защо едни хора ще си бъркат по цял ден в носа, но после ще получават същата услуга като мен, този който си плаща?
91
2
 
17
 
! Отговори
Обещано от ГРОБ преди 12 години
Нов кърджалия, в нова полуда...влизането в затвора за неплатени здравни осигуровки...Проектират се и се строят нови 1000 затвора с килии за по 2 000 затворници. Толкова е броят на неосигурените българи - 2 000 000.