"Пламна" и Одеса - обявиха Одеска народна република

Призоваха жителите да блокират транспортните възли
Обновена: 16 апр 2014 14:36 | 16 апр 2014 13:00, Елка Василева
511
"Пламна" и Одеса - обявиха Одеска народна република
Снимка: архив, Reuters

„Антимайданът“ в Одеса обяви Одеска област за „Одеска народна република“ и призова жителите на града да блокират транспортните възли. Това се съобщава на сайта "Антимайдан. Одесса", пише РИА Новости.

Още по темата

„От днешния ден Одеска област се обявява за Одеска народна република, в която цялата власт принадлежи само на народа, който живее на нейна територия“, се казва в изявлението.

„Антимайданът“ призовава също така жителите на града в четвъртък в 16 ч. да блокират транспортните възли и да не пропускат военните и милицията.

От март в източната част на Украйна – в Донецк, Харков и Луганск, се провеждат митинги на привържениците на федерализацията на Украйна. По-късно протести избухнаха в още няколко града на Донецка област.

Властите в Украйна обявиха широкомащабна спецоперация с използване на армията. Най-силно беше противопоставянето между протестиращите и силовиците в два града в северната част на Донецка област: в Славянск в събота и в Краматорск във вторник.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


511
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
390
0
 
1
 
! Отговори
Иво преди 10 години
До 666Абе връщат се и от Запад -знам няколко случая. В Русия не емигрират, защото е студено. Руската аристокрация обичала Ривиерата, Капри. Нашенци предпочитат Испания пред Англия. Защо? Като си отговориш на този *** въпрос, ще си отговориш и на другия. Че в Русия стандартът не е на нивото на Запада все още, това е без съмнение. Но ще настъпят промени, повЕрвай ми! А случайно да можеш да ми кажеш кой нашенец е забягнал в Япония? Така, че престани с глупости, вече писани 1000пъти! Омръзна!
389
1
 
4
 
! Отговори
тото1 преди 10 години
Също като Югославия и Украйна е фалшива държава и е нормално да се разпада , СССР я създаде и е време пограничните райони да се върнат към държавите си.
388
0
 
4
 
! Отговори
Георги преди 10 години
До партиен членАбе братле, оправи правописа, бе, срамота е. Или пък ти може и да си от тия, новата вълна недоучила младеж.....За времето, за което говориш, по-голямата част от излизащите от средното училище бяха грамотни.
387
0
 
7
 
! Отговори
Румбо преди 10 години
Е па нормално-кой иска да го командват ***,били те и "супер демократи"!
386
0
 
21
 
! Отговори
Идеалист преди 10 години
Тези майданисти ще доведат страната си до пълна разруха. Без Одеса Украйна остава без морски излаз. За нас е добре - от Румъния направо в Русия. Само да се махната големите мита и има безкраен пазар за стоките ни. Ако някой има нещо против, ще го попитам защо в Сибир по супермаркетите се продават холандски безвкусни домати ( лично ги ядох миналата година).
385
4
 
16
 
! Отговори
ТТ преди 10 години
СЛАВА РОССИИ!!!
384
2
 
19
 
! Отговори
ТОШО преди 10 години
До Анонимен: ПРАВИЛНО , ТАКИВА АНТИБЪЛГАРИСТКИ *** ,КАТО СОЛОМОН ПАСИ С ТРАБАНТА ,ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА СА НА СМЕТИЩЕТО ЗАЕДНО С ИВАН КОСТОВ ,КОЙТО Е ВЕЧЕ ТАМ ! ЖАЛКО ,ЧЕ ЕДНО ПРАВИТЕЛСХВО ,КАТО НА ОРЕШАРСКИ , ПОДЪРЖАНО ОТ БСП ,ТЪРПИ ТАКИВА НЕДОРАЗУМЕНИЯ ,КАТО СОЛОМОНОВЦИ ,ДА СЕ ПЪЧАТ ВСЕ ОЩЕ ОТ ИМЕТО НА ПРАВИТЕЛСТВОТО ,КАТО НЯКАКВИ СПАСИТЕЛИ НА БЪЛГАРИЯ ОТ "КОМУНИЗМА " ! ТЕ СА ЛИКВИДАТОРИТЕ НА НАШАТА СТРАНА !
383
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Изгоря ли вече Одеса?
382
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименQko si iztre6tel
381
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До romАми хайде, всички *** на запад, ама *** на запад ги мразят повече от колкото тук. Ако тук беше запад, катуните щяха да ги изравняват с багери както си му е реда.
380
7
 
0
 
! Отговори
rom преди 10 години
sega razbrahte li zachto va gledat na zapat sas rezervacii ne 4e romita sa vinovni ami ste si rusofili tova e glavnata pri4ina ruski michki vav prekritie ste .
379
16
 
16
 
! Отговори
до 448 преди 10 години
"Беден запад" ли? ха ха ха Колко трябва да си ***, за да напишеш такова нещо! А колко ли трябва да си ***, за да го лайкваш!!!
378
24
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Накажете ги! Оставете ги да се приобщят към Евразийския съюз под диктата на Путин! Те това заслужават ! След три години ще запеят друга песен! Сами ще го свалят! Насила акъл не можеш да налееш!
377
15
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Слава на Путин!
376
17
 
9
 
! Отговори
партиен член преди 10 години
До 439. Много точно го описа.Студената война си беше икономическа.И ние просто фалирахме.Всеки искаше да купува вносно.Гуми Вида пълен ***.Мотокари също.и др.Невиждам нищо лошо в това студенти да учат на запад.Там са по развити икономически и има какво да научат.Неможе да произвеждаш *** и да оцеляваш. Все някога ще фалираш.
375
33
 
14
 
! Отговори
Залезът преди 10 години
Скоро може и чугунените тикви у нас да ни обявят за руска губерния... Бащицата на България Г. Димитров сигурно ликува някъде в Ада, като гледа отрочерата си как за пореден път се готвят да предадат рода и културата си и да окичат сами руските белезници. Жалка пасмина сме и това си е - роби по собствен избор!
374
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до 448Не е естествен, защото САЩ иска да се нагнезди с база на Крим.От север пък нападат, защото и шелфът и нефтът в него в териториалните води на Русия също бил на САЩ.
373
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Да бе мирно седяло, не би чудо видяло"
372
5
 
45
 
! Отговори
Чико преди 10 години
ми съвсем естествен процес. Украйна никога не е била единна като държава. Ще се разделят на беден запад по подобие на Полша и богат, идустриален Изток към Русия. Друг вариант няма.
371
1
 
0
 
! Отговори
неутрален преди 10 години
Без коментар просто линк.. svpressa.ru/society/article/85657/?mra=1