НАТО разполага нови пунктове у нас, в Румъния и Полша

Такива ще се появят в балтийските страни, пише „Комсомолская правда”
21 ное 2014 08:15,
212
НАТО разполага нови пунктове у нас, в Румъния и Полша
Снимка: Reuters

НАТО ще разположи в Източна Европа няколко нови пункта за управление. Такива ще се появят в балтийските страни, а също и в Полша, Румъния и България. Това заяви генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг по време на визитата в естонската столица, пише „Комсомолская правда”, цитирана от „Фокус”.

Още по темата
"През декември на среща на външните министри на НАТО ще бъде разгледана ситуацията с подготовката на „Плана за готовност за действие”, а решенията по този въпрос ще бъдат приети на среща на министрите на отбраната на Алианса през февруари следващата година”, каза Столтенберг.

Той добави, че в споменатите органи ще бъде създадена военна инфраструктура. Планира се там да се провеждат учения, а също да се разполагат сили за бързо реагиране.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


212
Още по темата: натостолтенберг
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
8
 
20
 
! Отговори
ВЕЩИЦАТА преди 9 години
ЩЕ НИ ВЪВЛЕКАТ ВЪВ ВОЙНА. НЕ НИ СТИГА МИЗЕЕРИЯТА, АМИ СЕГА СА РЕШИЛИ НАЦЯЛО ДА НИ УНИЩОЖАТ. ТАКА Е КАТО СМЕ *** НА САЩ И ЕС. НЯМАМЕ ГРАМ ДОСТОЙНСТВО, ПЪЛНА ЛИПСА НА ДЪРЖАВНОСТ "ОСОБЕННО КАТО НИ ВИДИШ ПРЕЗИДЕНТА". КАКВО ЛИ ОЧАКВА БЪЛГАРСКИТЕ МЪЖЕ ЗА В БЪДЕЩЕ. ДА СЕ ИЗПРАВИМ СРЕЩУ ТЕЗИ КОИТО СА НИ ОСВОБОДИЛИ НАВРЕМЕТО И ДА РЪКОПЛЯСКАМЕ НА ОНАЯ ГРОЗНА АМЕРИКАНСКА ***, САМО ЗАЩОТО И СЕ ИСКА ДА СЕ ДОБЕРЕ ДО РУСИЯ. СЕГА ПАСИ ДА СЕ ИЗПРАВИ ПРЕД БЪЛГАРСКИЯ НАРОД И ДА ПЛАЧЕ!!!!!
82
4
 
18
 
! Отговори
ахахаххахахах преди 9 години
До един българин Кви мерки са взели за джихадистите? Инак базите на нато са като магнит за бъдещи терористични актове,но това никой ахмак не се сеща Но дори и без джихадисти ,такива бази на НАТО (най-активна терористична организация) не са по-малко опасни
81
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не мога да розбера, славяни сме със руснаците, били сме турската-муслиманска гад с такава смелост и героизъм, запазили сме българското и не сме приели гадния ислям! Защо се настройваме срещу Рускиа народ и култура, те са доказали, че са велики! Обиколил съм света, никой не ме е уважавал и помагал като руснаците. Американци, западняци ще ви тръшнат вратата под носа ако искате помощ! Преди знаехме ако Турция посегне на нас Мичката за 2ч щеше да е тук! Сигурни ли сте в НАТО? АЗ НЕ!!!
80
5
 
17
 
! Отговори
rustam преди 9 години
КАТ РУСИЯ ВТОРА НЯМА ТЪЙ МОГЪЩА НА СВЕТА
79
3
 
9
 
! Отговори
Еййййййййй преди 9 години
Нас няма ли да попитат? Или оня,тапетаЖията пак е правил сви..ки??????
78
4
 
16
 
! Отговори
ЧЧЧЧЧЧЧЧЧЧЧЧЧЧЧЧЧЧЧЧ преди 9 години
ТОВА Е ОКУПАЦИЯ--и тази окупация е реална--тежко ни....сега джихадистите ще взривяват в България,а ние ще сме "горди" че имаме нови бази на НАТО--при това безплатно...........ЧЕСТИТО
77
16
 
6
 
! Отговори
DreamTheater преди 9 години
Както можеше и да се очаква-тролченцата на Болен-доста по *** от Кутевчетата!И по-малобройни.
76
2
 
12
 
! Отговори
До 89 преди 9 години
Евалата бай Миле. Викаш били най-големия производител на газ, ама той шистов и по-скъп, а и на кой точно го продават- сигурно на Мексико, ама те са производители на газ и петрол или на Канада - ама и те са производители, ще да остане Гватемала и Никарагуа. Бравос да живее СС АШШ тази "велика" държава спазваща международното право. А къде го спазва - дали знаеш, че не са признали компетентността на международни институции, а американския съд може да осъди всяка държава (пример - Аржентина).
75
2
 
20
 
! Отговори
Българин преди 9 години
"НАТО разполага нови пунктове у нас, в Румъния и Полша"Радост за "евро-атлантичетата",радост за президентчето ,мъка за истинските българи. Мъка ,защото някой ни противопоставя на братския руски народ ,защото някой ни "тика"срещу нашите ОСВОБОДИТЕЛИ.България няма да му прости.
74
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Оооооо, ето защо вчера се писа за 400 лоши руски самолета :))))))) подготвяте ни...
73
1
 
3
 
! Отговори
до 109 преди 9 години
Прав си, колега. Но, бяхме някога. А защо не сме сега, сам можеш да си отговориш като четеш коментарите.
72
1
 
26
 
! Отговори
ВЕЩИЦАТА преди 9 години
Е НАВРЕМЕТО СОЛОМОН ПАСИ ПЛАКА ОТ РАДОСТ КОГАТО БЪЛГАРИЯ ВЛЕЗЕ В НААТО. СЕГА АКО БЪДЕ ВЪВЛЕЧЕНА ВЪВ ВОЙНА С РУСИЯ ПАК ЛИ ЩЕ ПЛАЧЕ ОТ РАДОСТ.
71
3
 
20
 
! Отговори
D преди 9 години
НАТО ВЪН !!!!!!!!!!
70
1
 
29
 
! Отговори
прекрасна статия преди 9 години
Вашата прекрасна статия така ме вдъхнови, че се възхищавам все повече и повече от Путин. Благодарение на вас, станах негов горещ привърженик. Желая му успех!
69
2
 
27
 
! Отговори
по-спокоен преди 9 години
Винаги се чувствам по-спокоен, когато близо до България има руски бойни самолети, руски бойни кораби и се състои пуск на руски балистични ракети. Защото те осигуряват мира. От края на Втората световна война, руски самолети, кораби и ракети не са бомбардирали никого и не са убивали цивилни. Докато Нато и Сащ се занимават само с разпалване на войни. Нато и Сащ произволно бомбардират, когото си искат и масово убиват мирно население, включително и малки дечица.
68
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Толкова простотия изписана , че все едно се намирам в лудница. Защо глупостта ходи по десномислещите в България?. От това число като изключим неонацистите останалите са с деформирани мозъци. Честата употреба на наркотици, алкохол и хомосексуализма са унищожили завинаги десномислещата младеж у нас.
67
8
 
5
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 9 години
Санкциите нямат никакъв ефект срещу дебелите стени на Кремъл... - но извън тях...
66
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако тези бази станат факт в България,това означава само едно--тези бежанци с които се напълни България(заради интригите на САЩ) ще са готови камикадзета--тогава ще сме лесната цел на джихадистите и ще потънем в кръв и разрушения..............
65
1
 
23
 
! Отговори
колко законно? преди 9 години
А колко законно беше, когато натовските главорези бомбардираха суверенната държава Югославия? Когато сринаха със земята черкви, детски градини и болници? Когато избиха над 10 000 невинни граждани?
64
2
 
11
 
! Отговори
български войници преди 9 години
Скоро в Тюрингия ще има министър-председател от партията Левите. Този човек е комунист. Скоро Нато ще бомбардира Ерфурт и ще изпратят български войници, за да окупират Тюрингия!