НАТО разполага нови пунктове у нас, в Румъния и Полша

Такива ще се появят в балтийските страни, пише „Комсомолская правда”
21 ное 2014 08:15,
212
НАТО разполага нови пунктове у нас, в Румъния и Полша
Снимка: Reuters

НАТО ще разположи в Източна Европа няколко нови пункта за управление. Такива ще се появят в балтийските страни, а също и в Полша, Румъния и България. Това заяви генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг по време на визитата в естонската столица, пише „Комсомолская правда”, цитирана от „Фокус”.

Още по темата
"През декември на среща на външните министри на НАТО ще бъде разгледана ситуацията с подготовката на „Плана за готовност за действие”, а решенията по този въпрос ще бъдат приети на среща на министрите на отбраната на Алианса през февруари следващата година”, каза Столтенберг.

Той добави, че в споменатите органи ще бъде създадена военна инфраструктура. Планира се там да се провеждат учения, а също да се разполагат сили за бързо реагиране.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


212
Още по темата: НАТОстолтенберг
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
103
18
 
5
 
! Отговори
Щерев преди 9 години
Аз не знам какво чудно има след Катинското клане,Бомбардировките на Варна и Балчик от руските агресори.След обявяването на война на България 5.09.1944г. И милионите жертви на руската репресия.Добре дошли на НАТО!
102
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да се махат!!!
101
3
 
16
 
! Отговори
До 158 преди 9 години
Донякъде си прав.Виж, мойта мнение е,че и сащ и ес,по тяхната постройка са една финансова пирамида.Най-отгоре са най-добре.Колкото си по-надолу, толкова по-зле. Нови членове се приемат за да има какво да ядат старите.Разрушава им се икономиката, защото те заводи си имат,трябват им суровини, работна ръка и пазари.Това е!Приказките за някакви "ценности" е толкова голямо лицемерие и цинизъм,че се сравнява с Млечния път.По същата причина им беше нужна и укросомалията.И да бръкнат в сърцето на Русия!
100
4
 
3
 
! Отговори
До 152 преди 9 години
Още един избягал от психушката! Абе, няма ли да се обяви карантина вече, не че сте много, такива *** на 7 милионен народ сигурно са само десетина, ама тровите въздуха. Отваряте нова озонова дупка.
99
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какво направи САЩ и Зап.Европа когато Турция навлезе в Северен Кипър? ОставиТурция да окупира и настани завинаги. Спомнете си Фамагуста, сега е турска. Най-красивата част на острова е загубена. Исляма властва с цялата си гадост!
98
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Крайно време беше.
97
5
 
23
 
! Отговори
до 152 преди 9 години
Убеден съм, че Русия изобщо не мисли за нас като враждуващ народ. Те имат пълна информация да нашите военни сили. Те не представляват проблем в това състояние за когото и да е. Познавайки двуличния Запад мога да ви кажа, че пръста си няма да мръднат за нас! Те имат нужда от плазмодии като Плевнелиев и Борисов които предават и продават всичко българско. Те използват тези двамата, зад гърба им се подиграват и дълбоко ненавиждат, но сляпо изпълняват! Кой обича лакеите ви кажете? Никой!
96
23
 
6
 
! Отговори
Доктор Сър Пичук преди 9 години
Скоро ще има бази на НАТО и в русия, а американското знаме ще се вее над кремъл!!!Да живее САЩ!!!
95
3
 
9
 
! Отговори
До 152 преди 9 години
Знаеш ли, преди като четят такива коментари като твоите, ме хващаше яд на глупоста ви. Сега ми е смешно, защото явно никой не се учи от историята, а всяко поколение повтаря грешките на предишното. Но няма какво да се прави. Я умнико, само ми кажи, ЗА КАКВО СМЕ ИМ НА РУСНАЦИТЕ? Не им трябват нито ресурсите(дето ги нямаме), нито тъпия, предателски народ. А иначе вече оръжията са такива, че ракети се отстрелват от 9000 км. Всичките тези глупости са за такива елементарни мозъци като твоя
94
6
 
9
 
! Отговори
До 147 преди 9 години
Абе, не мога да разбера, какъв ви е проблема с министъра на руснаците? Ресия е ФЕДЕРАТИВНА ДЪРЖАВА, има над 80 националности и 123 етноса. Америка като е събириток от цял свят, обамката не пропуска на подчертае за някаква изключителност на американската "нация". Айде бегайте, руснаците си обединяват хората под един девиз, всички са равни, докато вашите западни клошари постоянно подчертават някакви преимущества на едни хора над други. Абе фашисти, какво искаш, той от там си и произлезе!
93
11
 
5
 
! Отговори
Щерев преди 9 години
КОЛКО СТРУВАТ РУСКИТЕ БАЗИ.Цар Окупатор Александър на базата на следните показатели: колко струва на правителството издръжката във военно времеиздръжката на един войник и един конкакво е заплащането на офицерите и чиновниците във военното ведомство по това време; какви са всекидневните разходи за лечението на ранените руски войници в болниците; След изчисленията са достигнати следните резултати: за издържанието на 50 000 души в България и в Румелия са се иждивили 21 236 500 рубли и 87 копейки.
92
11
 
3
 
! Отговори
ахахаххахахах преди 9 години
До един българин Той и твоя пра-пра дядо се е казвал Исмаил ,бил е верен поданник на султана и е обичал да изнасилва македонски ку*вета и от там си се пръкнал рода ти После пък баба ти е била онодена от албанец и се е родила *** Тя пък дошла в България с надежда да не *** албанци,ама семето вече растяло в корема й Че и ти ли ще държиш сметка на Шойгу каква му е фамилията и т.н.
91
16
 
10
 
! Отговори
Щерев преди 9 години
Ако почнат руснаците да бомбандират пак Варна и Балчик както преди 100г ставам доброволец във войските на НАТО и с радост ще ритам руски дупета чак до Владивосток.
90
3
 
5
 
! Отговори
До 144 преди 9 години
Вижте откак затвориха заведението на 4-ти километър какви индивиди се подвизават свободно?! Главо, ще почна и аз като другите - куфара, терминала, европейските кухни да миеш чинии. Тука ни трябват българи, а не нечии ***. Ако краварите са нечия опора, то ти си или неграмоте, не си чел нито учил история, или човек без собственно мнение, а зомбиран недорасляк. Краварите опора - боже какъв смях. Че те скоро няма да си намират фураж за говедата, ти - опора.Аман от недоносчета!
89
5
 
15
 
! Отговори
Брат преди 9 години
Ето ТОВА АКО НЕ Е НАГЛОСТ?! Какъв го дирят нато-нациките тука??????? Да воюваме ли с руснаците??? Пълни откачалки! Като чета историята, не народа ни, а ЕЛИТА ни е бил винаги предателски и ни е докарал толкова национални катастрофи. Сега, на този хал, ни липсва само още една и това е, последния да затвори вратата.
88
18
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да живее Европейският съюз и неговият стратегически партньор - САЩ! Да живее НАТО - опора на мира и сигурността в света!
87
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Слава Богу че България е в ЕС и НАТО, иначе руските империалисти отдавна щяха да ни видят и на нас сметката! Повече бази на НАТО в България - по-голяма сигурност за нас. Това е!
86
8
 
14
 
! Отговори
Сом преди 9 години
НАТО ВЪН ОТ НАШАТА ДЪРЖАВА!!!
85
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Чужди войски не сме имали на наша територия и по съветско време! България е окупирана!
84
8
 
19
 
! Отговори
ахахаххахахах преди 9 години
До ВЕЩИЦАТА Иска им се на САЩ да ни назобат да воюлваме с Русия като украинците,ама са сбъркали народа Айде да ги видя тия смелчаци,дето ще ходят реално да воюлват с Русия Много ще са ми интересни,колко хора ще събере такава мобилизация Аз още от явяването на голата комисия(нищо ,че се оказа после ,че нямало да влизаме в казармата) им теглих майната на военните и не съм ходил на никакви комисии От тогава съм ги отсвирил ,явно е имало защо Ха ,честито на печелившите