НАТО разполага нови пунктове у нас, в Румъния и Полша

Такива ще се появят в балтийските страни, пише „Комсомолская правда”
21 ное 2014 08:15,
212
НАТО разполага нови пунктове у нас, в Румъния и Полша
Снимка: Reuters

НАТО ще разположи в Източна Европа няколко нови пункта за управление. Такива ще се появят в балтийските страни, а също и в Полша, Румъния и България. Това заяви генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг по време на визитата в естонската столица, пише „Комсомолская правда”, цитирана от „Фокус”.

Още по темата
"През декември на среща на външните министри на НАТО ще бъде разгледана ситуацията с подготовката на „Плана за готовност за действие”, а решенията по този въпрос ще бъдат приети на среща на министрите на отбраната на Алианса през февруари следващата година”, каза Столтенберг.

Той добави, че в споменатите органи ще бъде създадена военна инфраструктура. Планира се там да се провеждат учения, а също да се разполагат сили за бързо реагиране.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


212
Още по темата: НАТОстолтенберг
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
11
 
3
 
! Отговори
Щерев преди 9 години
КОЛКО СТРУВАТ РУСКИТЕ БАЗИ.Цар Окупатор Александър на базата на следните показатели: колко струва на правителството издръжката във военно времеиздръжката на един войник и един конкакво е заплащането на офицерите и чиновниците във военното ведомство по това време; какви са всекидневните разходи за лечението на ранените руски войници в болниците; След изчисленията са достигнати следните резултати: за издържанието на 50 000 души в България и в Румелия са се иждивили 21 236 500 рубли
62
17
 
3
 
! Отговори
Щерев преди 9 години
Русия вън от Европа и Украйна.! Не искам българските военни да се бият в чуждите войни на страната на невчистоплътните руско-советские 53868 господари. Чиба от моята страна!
61
10
 
4
 
! Отговори
Патриот - русофил преди 9 години
След матушка Русия, таварисшч *** и Партията... - най-много обичам своята мила Родина - Република България...
60
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ЩеревЗаминавай си за демократичен харлем демокраде.
59
3
 
16
 
! Отговори
окупационен корпус преди 9 години
Стана ясно, че санкциите срещу Русия са без ефект! Какво ще предприемат Цру и ЕС? Ще заповядат на фашистката хунта в Киев да нападне Русия ли, като Адолф Хитлер на 22.06.1941? И ние ли ще участваме с окупационен корпус?
58
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ЧЕСТИТО--ставаме една от най-големите цели за терористични атаки на джихадистите----каква "радост" ни донесе НАТО......
57
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Глупости ще се разполагат сили и техника за бърза окупация на тези страни, в случай на война ако решат да се присъединят към противника, или ако по някакъв начин не са съгласни с действията на НАТО и САЩ. Как разполагат без Народното събрание да го е гласувало и да се пита народа искали чуждестранни бойци и военна техника на земята си ?
56
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 879/987Ще получим разбира се. За боко потупване по рамото, а за *** един зад врата.
55
15
 
2
 
! Отговори
Щерев преди 9 години
Вън от земята на Ботев и Левски, руски и терористи и убийци!!!Куфар ,гара,Сибир.
54
0
 
15
 
! Отговори
секретар преди 9 години
Столтенберг се мисли за генерал! Той не е никакъв генерал, а е само някакъв си секретар!
53
0
 
18
 
! Отговори
БРАННИК преди 9 години
НАТО вън! Не искам българските военни да се бият в чуждите войни на страната на невчистоплътните жидо-масонски господари. Чиба от моята страна!
52
1
 
15
 
! Отговори
лъжливото овчарче преди 9 години
Йенс Столтенберг сам си е виновен, че вече никой не му вярва. Той лъжеше и продължава да лъже до забрава. И дори, случайно, той да каже някоя истина, пак никой няма да му повярва. Като на Лъжливото овчарче. Дето се казва, Йенсчо е жертва на собствената си глупост!
51
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Топ *** на форума-Странджата,Щерев и още един-- двама....пишат яки простотии.То бива да си платен ***,ама за жълти стотинки като тях,,,,,даже и ромките на магистралата не работят вече....
50
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
САЩ и ЕВРОПА създават нови технология,*** се въоръжава,САЩ и ЕВРАПА приемат БЪЛГАРИ в своите страни,*** се въоръжава,САЩ и ЕВРОПА СПАЗВАТ МЕЖДУНАРОДНИТЕ ДОГОВОРИ,*** не ги спазва и се въоръжава....Кой иска война-изостаналата средновековна страна на север със своите бомби и своето първобитно мислене.Бензиностанция в залез.....Най-големия производител на газ в света се нарича-СЪЕДИНЕНИ АМЕРИКАНСКИ ЩАТИ,а през следващата година и на ПЕТРОЛ.Залязвящата бензиностанция да му мисли.НИКОГА южна ***
49
15
 
5
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 9 години
До Анонимен"Колкото по-далче от руската *** толкова по-добре. Тя и без това от 30 години не е мръднал на никъде"...Мръдна, мръдна... - от социализъм се върна към крепостния феодализъм... - което всъщност е едно и също...
48
17
 
2
 
! Отговори
Щерев преди 9 години
Сега бойците на НАТО да помогнат за терминирането на руските шпиони и България ще тръгне напред.Тия освен да играят казачок и да пият водка с одеколон друго не знаят.
47
19
 
2
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 9 години
"Да си жив и здрав, за да видиш кое е великото на Русия. То още сега се вижда ,но си слепец и ще трябва по хард да бъдеш разтърсен и да видиш"..Аз не съм слепец и много добре виждам великото в Русия... - гладни, измъчени русначета чакат на опашка с канчета пред цистерна с "Квас"...
46
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
***-------ТОВА Е ОКУПАЦИЯ----какво толкова се радвате??? Я прочетете устава на натовците.В момента сме окупирани от Алианса.***.
45
2
 
16
 
! Отговори
Маркс преди 9 години
Както се развиват нещата скоро страната ни ще е една голяма натовска база, а ние ще седим и гледаме като утрепани. Янки гоу хоум, Марси гоу хаоум, пфу!
44
3
 
15
 
! Отговори
пропаганда преди 9 години
Примитивна западна фашистка пропаганда. Светът за тях винаги се дели на наши и ваши. Нашите винаги са добрите, а вашите са винаги лоши мръсни убийци и трябва да бъдат избити от добрите наши. Нашите натовци, са, разбира се, най-добрите хора на света! А вашите руснаци, са зверове, людоеди и кръволоци!