Диалогът между САЩ и Русия е ключов за сигурността на света

Путин с послание до Обама за празника на САЩ
Обновена: 4 юли 2015 14:21 | 4 юли 2015 14:19, Веселина Йорданова
217
Диалогът между САЩ и Русия е ключов за сигурността на света
Снимка: архив, Ройтерс

Руският президент Владимир Путин заяви днес, че отношенията между САЩ и Русия са ключът към международната сигурност и призова за диалог, основан на равенство и уважение, предаде Франс прес.

Още по темата
Отношенията между двете страни "са ключов фактор за гарантиране на стабилността и сигурността на света, въпреки сегашните различия", написа руският президент в послание, адресирано до колегата му Барак Обама по случай Деня на независимостта на САЩ.

"Русия и САЩ са способни да намерят решения на най-трудните международни проблеми и да се противопоставят на всички заплахи и предизвикателства в света", написа Путин в телеграмата, публикувана от Кремъл.

Русия е в конфликт със САЩ главно заради украинския въпрос.

Москва обвинява Вашингтон, че оказва натиск върху Европа да наложи санкции на Русия. Високопоставени руски военни смятат присъствието на НАТО в Източна Европа за заплаха за сигурността на Русия. /БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


217
Още по темата: Владимир ПутинРусия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
3
 
0
 
! Отговори
асака 18+ преди 8 години
Пътищата на Раша и САЩ се разминаваха одавна, но Вашингтон нещеше да си признае провала с "демократична русия", та "рестартираха" неколкократно умрелите отношения Вашингтон- Москва. Нещата бяха елементарни Путята тръгна да връща сесесере- то, а войната в Донбас (украйна) събуди американците и Сената. Сега за САЩ Русия е враждебна страна ФАКТ
28
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Жалкото и смешмо кремълско недоносче :)
27
2
 
9
 
! Отговори
до 11 преди 8 години
Путин не е виновен за различията между САЩ и Русия. Путин е логичният отговор на руснаците по отношение на експанзионната политика на САЩ. Да не се лъжем, когато Русия призна поражанието си в Студената война, единственото, с което се занимаваше САЩ през тези 25 години беше да разруши бившите съветски съюзници и да наложи доминация върху тях. Това е в пряко противоречие с декларацията за независмост на САЩ- да се уважава мнението на народа и да не му се вменява преданост към чужда власт и ценност
26
0
 
1
 
! Отговори
odessa преди 8 години
putin da se namaje s vaksa, che da niama razlichia. i po vyprosa za amerikancite, te tam jiveqt vyv rezervati.
25
0
 
4
 
! Отговори
до 25 от славянин преди 8 години
Абе славяни може и да няма, ама славянски народи и езици има, което е най-важното!
24
2
 
3
 
! Отговори
До 6 преди 8 години
Трябвало да се гордеете, че не подкрепяте Путин...Че гордейте се, бе , кой ви пречи . И пари ви дават за това. Май не ти идва отвътре, но се надъхваш...:)
23
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Moderno mislene za nqkoi - az gi naricham *** - e da se prieme napalno amerikanskiq nachin na jivoti i mislene sas vsichkite im izgazitsi - gei brakove,pedofiliq i t. n. Az bqh vluben v Amerika na 60-sette godini - segashnata q nenavijdam.........
22
1
 
7
 
! Отговори
до 20 от славянин преди 8 години
Каква е точно ''агресивната политика'' на Русия за която говориш!? И как сащ ще изравнят Русия със земята без да станат на радиоактивна пепел!? Вие, местните булгаристански ''демократи'' наистина сте с IQ като на шимпанзета! сащ - господар на света!!!??? Ти пиян ли си, дрогиран ли си, или крайно ***!?
21
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На Русия и трябва челен президент
20
6
 
0
 
! Отговори
асака 18+ преди 8 години
14 Освен п.далите излиза, че и ти си ***, понеже се мислиш за некакъв "славянин", а такова животно реално няма, освен в руските сказки.)))) това е шизофрения славянец
19
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Одисей 1Искаш да кажеш, че всички несъгласни с настъплението на гей културата са *** ли ?
18
0
 
5
 
! Отговори
до 17 от славянин преди 8 години
Ама вашите ''демократи'' в сащ много бият и трепят *** бе, що така!?
17
2
 
3
 
! Отговори
До 11 преди 8 години
До Анонимен Различията ги създават президентите като Путин.Различията ги създават президентиТЕ. Путин прави различията, а Обама -НЕразличията . Даа!:)
16
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Късно е либе за китка. Колкото и да се мазни жалкото джудженце ако продължава с агресивната си политика ще се наложи САЩ да му покажат кой е господаря на света и да изравнят със земята жалката руска ***.
15
0
 
4
 
! Отговори
до 16 от славянин преди 8 години
Ами не ни се натрапвайте, за да не сте ни непрекъснато в тиквите! Но вие не можете да живеете без да ни се натрапвате!
14
1
 
7
 
! Отговори
ПРАВИЛНО преди 8 години
Така се дресира шимпанзето Обонго - бухаш го с тоягата и от време на време му даваш бананче. Тоест честитка за националното му празниче. За да се радва и изпълнява заповедите.
13
0
 
8
 
! Отговори
славянин преди 8 години
Нали скоро катъра Кери се изцепи че сащ щели да работят п.далите по цял свят да бъдат ''най-равни от равните'' и да се вихрят на воля! Е, моите ценности не са като тези на катъра! Който има ''ценности'' като на катъра значи е 100 %-ов психодегенерат!
12
3
 
9
 
! Отговори
Голям смях :) преди 8 години
До Анонимен 3 Сащ правят музика, филми, книги, игри и още много неща. ...в културно отношение...Рап. екшъни, ИГРИ И ДРУГИ НЕЩА ...в културно отношение !!! Как да не се смее човек :)))
11
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименРуснаците и американците нямат никакви различия. Различията ги създават президентите като Путин. Руснаците и американците са хора които обичат, мразят, ядат, живеят и правят всичко което прави всеки за да живее.
10
1
 
10
 
! Отговори
до 7 от славянин преди 8 години
Под ''модерно мислене'' п.дерастко такова ли имаш предвид!?