Как мигранти не разбраха, че са в Русия... и изядоха боя

Бежанците задиряли местни момичета, но бързо били "образовани"
Обновена: 6 фев 2016 21:19 | 6 фев 2016 20:58,
382
Как мигранти не разбраха, че са в Русия... и изядоха боя
Снимка: flickr

Преди няколко дни мигранти от Близкия изток, свалящи момичета в нощен клуб близо до норвежката граница в руския Мурмански регион, откриха твърде късно, че не се намират в ЕС.

Руснаците, както е трябвало да знаят, са различни от тези на Запад, пише This Is England, цитиран от "Фокус".

Въпреки че местната полиция не иска да говори по въпроса и отрича, че е имало ранени мигранти, местните потребители на социалните мрежи са повече от щастливи да споделят в коментарите си подробности по инцидента.

Неприятностите започнаха, когато Норвегия върна около 50 мъже от Близкия изток и от Афганистан за "лошо поведение" обратно в Русия, която те пресекли по пътя си към страната на "меда, млякото и на либералните блондинки".

Обратно в Русия, заредените с тестостерон и загорели бежанци решават да се позабавляват в местна дискотека и да задирят местните момичета.

Само че в Мурманск мъжете не са с промити от толерантност мозъци, както в "просветена" Европа, пише още изданието.

Според коментарите на потребителите в социалните мрежи, бежанците опитали да избягат и да се скрият, но били открити и "образовани". Намесили се отряди от полицаи, за да не загрубее ситуацията. 

Полицията обаче също не била особено толерантна към мигрантите-свалячи. Тя предупредила местните ядосани хора да не стигат до линч, но се присъединила тихо и кротко към образователния процес.

Резултатът – 18 мигранти в болницата, 33 в местното полицейско управление и... силно желание да се завърнат у дома.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


382
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
108
4
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво братушки !!!
107
3
 
67
 
! Отговори
Така трябва преди 8 години
Браво на Братушките.Ето ви случай,в който те показват чест и достойнство.
106
4
 
38
 
! Отговори
Джак преди 8 години
Същата е историята и аналогията с индо-европейците. Тая т0лерастия към тях се осигурява от еничарите иначе отдавна да са се саморазправили с тях, както например в турция където имаше случай индо-европейците да правят проблеми на турците и ония помляха целия им квартал. Европа обаче страда от възприемането на масонски, окултни и т0лерастки доктрини като равенство, т0лерастия, либерализъм идеи идващи директно от сатанински тайни общества и затова е слаба, разединена и жалка.
105
3
 
62
 
! Отговори
Джак преди 8 години
Това е прекрасна новина, но забележете че руската полиция никак не е т0олерастна към "бежанците" и участва в образоването им. За разлика от европейската, предателска, еничарска полиция слушаща и изпълняваща либер***стки заповеди да пази и да не закача тълпите диваци и да действа срещу собствените си народи като пречи на справедливата с***моразправа с тях и пречи на протестите срещу тяхното присъствие и прикрива престъпленията на изметта. Ако полицията не пречеше и в Европа щяха бързо да ги изгонят!
104
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нали разбираш,че руснаците имат редовна военна служба ,за разлика от нас?Ако са имали патлак талибаните,ти какво очакваш да стане?Най-много руснаците да прочостят предсрочно Южна Сирия от терористи,какво друго да стане?
103
34
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Как тея талибани не са имали някой патлак в тях. Тогава щеше да е новина...
102
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нема лабаво!
101
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
моля ви ,не бъркайте толерантността със страхливост ,педалщина и безволие .В Мурмански регион са постъпили толерантно ако не бяха толкова толерантни и вежливи щяха да ги направят постоянни граждани без да слушат химна и да се заклеват
100
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Плюсове и минуси се слагат на поразия. Все пак това в тактиката на хибридните, да им повярваме че са много. Ама на избори ,никакви ги няма...
99
1
 
87
 
! Отговори
еха преди 8 години
Като мехлем ми падна тази новина.
98
19
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ей, е те това тема баш за юнашкото сРъце на нашите проруски "метежници" !...как смело и с какво настървение си слагат плюсчета на всеки геройски коментар !!!
97
1
 
54
 
! Отговори
ЦИОН преди 8 години
Никаква толерантност! Бой и шамари. Бежанската вълна е ционистки заробващ проект. Мулти-културна Европа цели унищожаване на белия човек.
96
44
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Само лабут за падналите руски пилоти, аз не знам за какво го убиха. Можеха още да го тормозят лека полека...
95
0
 
20
 
! Отговори
ivo преди 8 години
хахахахаххахаха
94
0
 
41
 
! Отговори
dhd преди 8 години
Ps: ot Rusia s lubov!!!!
93
44
 
6
 
! Отговори
TPE3BEH преди 8 години
Новина за олиг0френи
92
43
 
11
 
! Отговори
без глупости преди 8 години
Отново публикувате някакви измишльотини.
91
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тук може и да попаднете на добри новини ))!!Факт )!!!
90
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Така се прави. Мама Меркел и останалите гей толерасти евосоиди да си водят бележки
89
3
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За вас шега, ама съм видял с очите си руски морячета в кръчма с весели каки, каквито има на всяко уважаващо се пристанище! Момчета като двукрили гардеробчета, с ръчища като топузи. Тук такива не се срещат - има напомпани с анаболи възпитаници на фитнес-залите, здраво похапвали хранителни добавки. Докато на онези мускулите им са направени от тежък труд. Горките бозави хилчовци, дето им се приискало руско! Руснаците лошо бият, и НАТО ще набият, барабар с презокеанските лайнери!