Ново 20: Германските власти издирват тунизиец за атентата

Бил намерен докумет за самоличност в шофьорската кабина
Обновена: 21 дек 2016 13:18 | 21 дек 2016 13:15,
91
Ново 20: Германските власти издирват тунизиец за атентата
Снимка: Reuters

Германската полиция издирва тунизиец, след като е бил намерен документ за самоличност под шофьорската седалка на камиона, който се вряза в множеството на коледен базар в Берлин, предаде Ройтерс, като цитира германски медии.

Според анонимни източници документът бил на името на Анис А., роден в Татауин през 1992 г. Смята се, че мъжът е използвал и други документи за самоличност с фалшиви имена, посочва БТА.

Още по темата

През нощта полицията е арестувала още един заподозрян във връзка с атаката, но по-късно той е бил освободен, съобщи германска телевизия.

Все още няма заловен за кървавото нападение на коледния базар в Берлин. 23-годишният пакистанец, който бе арестуван първоначално, още снощи бе освободен.

Според полицията няма как той да е бил в камиона по време на престъплението. От шофьорската кабина са иззети ДНК отпечатъци и кръвни проби.

Междувременно ИД пое отговоност за атентата. Берлинските власти проверяват дали наистина атентаторите имат връзка с терористичната милиция. Засега те са категорични само за това, че атентатът е ислямистки.

Берлинската полиция е получила стотици сигнали от населението за евентуалния извършител на атентата в понеделник вечер. Пратени са над 500 видеоклипове и снимки от атаката с камион, при която загинаха 12 души и бяха ранени тежко 48.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още по темата: АтакаБерлинТунизиец
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
5
 
! Отговори
+ преди 7 години
От Татуин или Дантуин е последно човекът, това са две различни планети.
23
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
100% и номера на телефона си остави този ))
22
0
 
14
 
! Отговори
да, да, да... преди 7 години
те и в ню йорк терористите си бяха хвърлили паспортите през прозореца на самолета, в последния момент преди да се разбият....
21
1
 
9
 
! Отговори
Тв маниак преди 7 години
Абе нещо откакто Европа се нагъка с бежанец....нещо много почнаха да ги дават по телевизията как ревът европейците....Драги европейци ,отворете си широко очичките да не се наложи след време да ви отварят бахурното черво...
20
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е поне да им беше оставил и карта как да стигнат до него.Е*ати смешниците.
19
2
 
11
 
! Отговори
Циник преди 7 години
Цитат: Смята се, че мъжът е използвал и други документи за самоличност с фалшиви имена....................................................................................Айде стига сте се правили на интересни с този паспорт!!! Не можете да четете...да запомняте....или сте слепи с едното око???Този г*ибон сигурно има още 4 паспорта - събрал ги е в храсталаците в Гърция, или Македония!
18
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
германците не ме интересуват и за съжаление ние,като народ не взимаме поука от такива трагедии щом на изборипродължаваме да избираме едни и същи предатели,коитопродължават да пълнят страната с нашественици.
17
0
 
15
 
! Отговори
Забранете Соросоиди преди 7 години
Да се използува този пореден случай за да се забранят С.о.р.о.с.о.и.д.с.к.и.т.е. орг-ии,с чиято закрила под форм-та на уж бежанци ни набутаха тер-исти.Ако обществото от Отворено не стане Затворено,спасение няма,само Национализма е отговора
16
8
 
1
 
! Отговори
Пепи преди 7 години
Как разбрахте че е ислямистки атентата ???? Че в Пакистан няма маса християнско население ли.
15
0
 
21
 
! Отговори
Пешо* преди 7 години
Колко мило от негова страна.Какъв съобразителен гражданин - и на атентат не ходи без лични документи.
14
0
 
5
 
! Отговори
Циник до 16 преди 7 години
Защо да не го остави? Ако не е негов...и има още 4!
13
0
 
4
 
! Отговори
БАЙ Иван преди 7 години
Това е тунизиец попаднал в амок!
12
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да да :Както отърва на властите така да измислят версията.Вече и на силна Германия не може да се вярва.Пълна магла
11
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До БългаринаТи пък си гласувал за Доган! И какво от това?!
10
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
значи терориста си е оставил паспорта в кабината на камиона?! Някой вярва ли на тая глупост?
9
1
 
9
 
! Отговори
Циник преди 7 години
Наистина се чудя - какъв е този *** , който е "ънлайкнал" коментара ми! Трябва наистина - или да си мното т*ъп....или да си от пазарджишката махла ...с липсващо парче кожичка на едно определено място!
8
2
 
15
 
! Отговори
ТРЕЗВОМИСЛЕЩ преди 7 години
До Анонимен Да точно така ... е няма да открият кой е ... но трябва да изгонят всички араби, пакистанци, авганистанци, авриканци ... абе цялата помия .. и ще се оправят нещата ... тук ние трябва да направим същото !!!! Иначе не ни чака нищо добро !!!!
7
5
 
23
 
! Отговори
Циник преди 7 години
на името на Анис А., роден в Татауин през 1992 Пхахаха....преди мен го казаха вече...джедая идва от много отдалечена галактика! Анис...Анакин Скайуокър..Дарт Вейдър! У нас - Хабиболхарам ****нгал...немската полиция...мда...тотални издънки са! Ама нека силата да е стях - та белким фанат тоя сит! Всякакви отпадъци вече могат да ни газят, убиват, и изнасилват! Помислете само - ВСЯКАКВИ ОТПАДЪЦИ! Живота на жените, децата и близките ни - не струва, и пукнат имперски кредит! Let the Power be with you!
6
7
 
12
 
! Отговори
Българина преди 7 години
Първия смях е че убиваш публично 12 раняеаш 50 и се измъкваш от произшествието, филмите са по истински, второ какво значение има кой е и от къде е след като като него има други няколко млн в ес и други няколко мильона са напът за ес а още няколко млн ще бъдат родени в ес от вече пристигналите. Не ми пука зя убитите, сигурен съм че са гласували за меркел
5
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И освен документ за самоличност си бил оставил и CV в жабката на американски език. После преди да се самоубие си извадил смъртен акт и му изплатили 10 ветерански пенсии.