Мадона не искала взривяване на Белия дом, било метафора

Не съм човек на насилието, заяви певицата
23 яну 2017 09:03, Петя Славова
31
Мадона не искала взривяване на Белия дом, било метафора
Снимка: БТА

Поп певицата Мадона, която каза в изпълнена с нецензурни изрази реч по време на "Похода на жените" във Вашингтон в събота, че си мислела за "взривяване на Белия дом", заяви, че е говорила метафорично, предаде Ройтерс.

Речта на Мадона, която беше разкритикувана в социалните медии, накара някои телевизии внезапно да спрат своите преки предавания от похода, привлякъл стотици хиляди хора на демонстрации срещу американския президент Доналд Тръмп в САЩ и на други места по света.

"Аз не съм човек на насилието", каза певицата в Instagram. "Говорих метафорично и споделих два начина, по които да се погледнат нещата - единият предполагаше надежда, а другият предполагаше чувство на гняв и възмущение, което аз лично усещам", заяви тя, цитирана от БТА.

Неприличните й думи по време на похода предизвикаха незабавни критики в социалните медии. В YouTube, където беше качена речта й, някои потребители нарекоха Мадона "зла".

Още по темата

Други изразиха възмущението си от нейните коментари, в които тя каза, че си мислела за взривяване на Белия дом. Някои потребители в Twitter поискаха певицата да бъде разследвана за отправяне на терористични заплахи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
58
 
! Отговори
Факт преди 7 години
Каквато патронката-Хилъри К.,такива и фенките....Изперкала работа!Дедо С.о.р.о.с напразно си хвърля паричките-нормалните хора вече не му се връзват!
2
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тези звездни иди0ти първо дрънкат без да влагат и капка разум, а после се обясняват като новобранци, че и те не са те и къщата не е тяхна. Децата на цветната революция започнаха да изяждат породилата ги империя или както каза наскоро Асад "Не можеш да носиш скорпион в джоба си без риск той да те ухапе".
1
3
 
57
 
! Отговори
рускиня преди 7 години
"Неприличните й думи по време на похода .." - една проста жена, която успяла като певица смята себе си за морален еталон на човечество? Полу-полнографска певица, която допълва гласови данни със разсъбличания по сцена? Интересно, защо Кабаиванска и Кабайе нямат нужда да се показват тялото на сцена, за да оценят хората техния талант? Мадона да ходи да снима голи клипове - нам я бива, ама съвети към президента - това е прекалено.