IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec Megavselena.bg
BGONAIR Live

Рецептата Dnes: Глазиран свински врат


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

13
АНОНИМ
преди 4 години
Харесвам 1 Не харесвам 0
До мисиркииииииДа не говорим,че рецептата започва със СВИНСКО БОН ФИЛЕ,а разликата от врат и бон филе е огромна
отговор Сигнализирай
12
Анонимен
преди 4 години
Харесвам 8 Не харесвам 2
"разполовете свинското филе по дължина така, че да наподобява крилете на пеперуда"Какво пушите вие бе, приятели? Имате ли представа как изглеждат крилете на пеперуда? И как изглежда филе?
отговор Сигнализирай
11
Анонимен
преди 4 години
Харесвам 14 Не харесвам 0
Свински врат от бонфиле? Да не говорим, че на снимката не е нито едното, нито другото. А рецептата още на пръв поглед за нищо не става. Това си говори за нивото на българските "шефове".
отговор Сигнализирай
10
Един BG от USA
преди 4 години
Харесвам 9 Не харесвам 0
Бива ли такива глупости да публикувате. Няма такова нещи като глазиран свински врат. Американците го ядат това за Коледа, като глазират шунка и това става като се кипва кафява захар с портокалов сок и след това се залива. Не съм го ял и нямам и намерение като само си го представя. Не се правете на интересни ами си изпечете целия врат само със сол, пипер и скилидки чесън наблъскани в месото. Най хубаво става!
отговор Сигнализирай
9
Анонимен
преди 4 години
Харесвам 3 Не харесвам 0
Много *** се навъдиха последните години и много свинщини правят! Чувам че из София в района на жълтите павета вече било пълно със ***.Трябва по скоро да откриваме ловния сезон и да се справим с тая напаст.
отговор Сигнализирай
8
Анонимен
преди 4 години
Харесвам 12 Не харесвам 0
Автора, да правиш разлика м/у свинско бон филе и свински врат?
отговор Сигнализирай
7
Шиши
преди 4 години
Харесвам 3 Не харесвам 0
Това е рецепта за закуска, нали?
отговор Сигнализирай
6
Анонимен
преди 4 години
Харесвам 8 Не харесвам 1
Стига с това ШЕФ,*** готвач.Намерете си мъжка работа!
отговор Сигнализирай
5
Анонимен
преди 4 години
Харесвам 7 Не харесвам 0
Александър Попов - "авторът" е крайно некомпентентен кулинар ! Да не беше копирал статията по-добре.
отговор Сигнализирай
4
Анонимен
преди 4 години
Харесвам 10 Не харесвам 2
нещо не е такаедва ли ще се получи, като на снимкаташеф Васил едва ли си го е представял така, както и едва ли ги готви така в ресторанта:)
отговор Сигнализирай
Новини