Първият път трябва да е с рускиня

Дори и българките не успявали да отпуснат мъжа толкова умело
Обновена: 30 яну 2011 10:31 | 30 яну 2011 10:24,
451
Първият път трябва да е с рускиня
Руските проститутки работят с девствениците все едно не го правят за пари. Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Младият мъж трябва да направи първия секс в живота си с рускиня. Рускините са най-внимателни и нежни и умеят да отпуснат девственика в леглото. 

Това разкрива практиката на уникалния публичен дом за девственици в Берлин. В него работят предимно жрици от Русия.

Още по темата

Пробвахме с всички – шведки, чехкини, българки, полякини, но те невинаги успяваха да разкрепостят нашите необичайни клиенти и да свършат работата до края, споделя пред „Speed инфо“ Улрих Рупел, един от собствениците на бордея.

Рускините обаче оправдали очакванията на работодателите си. 

Интересът към уникалния публичен дом е голям – клиентите с охота плащат 60 евро за сеанс от 30 минути.

Руските проститутки работят с девствениците все едно не го правят за пари, а за идеята. Истински психоложки, възхитен е Улрих Рупел.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


451
Още по темата: публичен домсекс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
368
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Рускините са най-големите пачаври, това е известно на цял свят.Освен това Русия е една от държавите с най-голям растеж на случаи на ХИВ инфекции в света, малко след екваториална Африка. Така че внимавайте какво къде мушкате и винаги опаковайте добре инструментите, защото дори и да не ви хване болест (по изключение), може да ги забремените и после майка ви жална. Ще си плащате горчиво цял живот.
367
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Това в Берлин е некъф женски щрафбат, пратен в тила на врага. Може би идея на героинята сексуалистическия труд Ана Чапман?
366
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Много интересен почин е предприело КГБ. Зарибява младите западняци с рускини. Хем печелят влияние, хем си решават проблемите с безработицата. Сега като тръгне една мода... рускините че останат под пари.
365
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Колко ви плащат от берлинския бардак за рекламата?
364
2
 
3
 
! Отговори
OBIKNOVEN MUJ преди 13 години
po groznite jeni po lesnootpuskat. po ne se pritesniavash. imal sum shansa da kaja che ot nas si zavisi. niama ot kakvo da se pritesniavame. ako se pritesniavame ruskini, bulgarki kakvito shte da e, rezultata e edin... i toi e kofti. No taka e dokato se nauchime
363
4
 
13
 
! Отговори
do 364 преди 13 години
Човек, всичко ми е ясно, аз никого не обиждам, просто няма как човек да тръгне срещу кръвта си Поправям се, българин женен за рускиня в 99% от случаите е само донор на генетичен материал. Децата ги възпитава рускинята и стават руснаци с тънка българска глазура отгоре. Трагедия.
362
0
 
38
 
! Отговори
100% преди 13 години
Всички знаем, че за първи път мъжът го прави с дясната (някои с лявата) ръка.
361
2
 
27
 
! Отговори
alice_in_wonderland преди 13 години
Бе к**ви има от всички народности,нека не говорим генерално за нещата и да слагаме всички "под ножа":)Живяла съм в една къща с момичета и момчета от Русия,Украйна,Беларус,Литва,Естония и Молдова от тях имаше и много мили,сериозни и свестни както и пълни ***.Всичко е до характер и възпитание!!!
360
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
до 375:наистина потресаваща душата гледка. дано поне сърцето ти не се е скъсало
359
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Българските момчета бяха сред екстрите.Бълг.посолство- винаги обсадено от бременни пийнали ***. Душата ми се потресе ........... А ЕДИН МАРМОТ СВИВАШЕ ШОКОЛАД В СТАНИОЛ
358
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
367, пред очите ми какво е ставало в студентските общежития на белокаменна Москва е трудно да се опише.Българските момчета бяха сред екстрите. Бълг.посолство- винаги обсадено от бременни пийнали ***. Душата ми се потресе,когато видях метаморфозата на руските "пеперудки",след като се настаниха в мечтаната България - наглостта им можеше да бъде сравнена само с тази на ***. От мен го запомнете - ходете и е..ете каквито жени щете, но за рускини не се женете! Животът ви е само един. Ценете го
357
0
 
0
 
! Отговори
по света преди 13 години
това долното за 343
356
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А намен първият път ми беше с туркиня хахахахах...После били мнооого "примерни" хахахахха
355
1
 
1
 
! Отговори
По света преди 13 години
Абсолютно точно!За съжаление. Дано това да се поправи,след поколение Ние не сме по-лоши от другите, просто последните години побъркаха хората
354
5
 
14
 
! Отговори
ахаа преди 13 години
Виж ти ква била работата,а аз да не зная : рускини и то с висше обр. лижели х...на българи дървосекачи /ръкоделци/ за да се отървели от великата си родина и да дойдат в Бг.! Значи затова в Бг. има цели градове и села с руски общности!Ясно!
353
0
 
3
 
! Отговори
до 363 преди 13 години
ако парите не бяха най-важното, нямаше да те е толкова яд, че си скъсан ***
352
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Гурбетчийо 360 с промит мозък!Чужденците осиновяват ромчета,защото могат да вземат само такива деца,за каквито няма кандидат-осиновители в България.Можех навремето да разбера момчешкия възторг на българчетата,отишли да следват или да работят в СССР- устата им още на мляко мирише,а местните пачавреси дават мило и драго да легнат с тях,та да забременеят и да се докопат до Бг.После Бг пропищя от руски снахи.Много са милички,нежнички,всеотдайни докато се омъжат,после се обръщат на 180* - зли, нагли.
351
2
 
2
 
! Отговори
до 364 преди 13 години
в някой фантастаичен филм може и така да е ставало!!!!
350
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Уважаеми дами, истината понякога боли! Хахахахаххахха
349
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
До 358.Сега стана ли ти ясно колко руски пачаври и нашенски путювци кръжат в момента в коментарите към тази статия?Българите лижели ботуши?А има ли представа тоя *** как рускини с висше образование лижеха х*йовете на българските дървосекачи в бившия СССР,вкл. и на тези от ромски произход - само и само да се измъкнат от милата си "велика" родина?България беше предпочитана дестинация,защото тук и най-долните *** получаваха статус на болярки,ако са се довлекли от СССР.А наглостта им?!?!