Първият път трябва да е с рускиня

Дори и българките не успявали да отпуснат мъжа толкова умело
Обновена: 30 яну 2011 10:31 | 30 яну 2011 10:24,
451
Първият път трябва да е с рускиня
Руските проститутки работят с девствениците все едно не го правят за пари. Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Младият мъж трябва да направи първия секс в живота си с рускиня. Рускините са най-внимателни и нежни и умеят да отпуснат девственика в леглото. 

Това разкрива практиката на уникалния публичен дом за девственици в Берлин. В него работят предимно жрици от Русия.

Още по темата

Пробвахме с всички – шведки, чехкини, българки, полякини, но те невинаги успяваха да разкрепостят нашите необичайни клиенти и да свършат работата до края, споделя пред „Speed инфо“ Улрих Рупел, един от собствениците на бордея.

Рускините обаче оправдали очакванията на работодателите си. 

Интересът към уникалния публичен дом е голям – клиентите с охота плащат 60 евро за сеанс от 30 минути.

Руските проститутки работят с девствениците все едно не го правят за пари, а за идеята. Истински психоложки, възхитен е Улрих Рупел.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


451
Още по темата: публичен домсекс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
348
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Аз пък си мисля че омъжвате за чужденци само заради кинтите! Щото сте комерсиални *** и гледате само това....
347
2
 
11
 
! Отговори
до 351 преди 13 години
Права си !За това българките предпочитаме да се омъжваме за чужденци!
346
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не уточнява за какви българки става въпрос. Ромките с български паспорти не са точно българки. Те "работят" съвестно само след като бай *** ги напердаши, иначе ги мързи. Немците не знаят тези подробности и представят нещата в невярна светлина.
345
6
 
10
 
! Отговори
гурбетчия преди 13 години
до 358 Абе /без да ми се сърдят останалите българи/,какъв донор на ген.материал са българите?! Наистина трябва да им лижете ботушите на руснаците!Все още работите в заводи построени от тях!Ако трябваше сами да си ги построите с бг.технология,все още в Бг.нямаше да има заводи,неблагодарник!***,донор бил на ген.материал,те чужденците затова ли като осиновяват деца от Бг.,си избират черни /***/?!
344
4
 
13
 
! Отговори
рускините са ценени преди 13 години
Затова им плащат по 60 евро за 1/2 час ,а българките знаете ли за колко се чукат,долу-горе 20 - 30 евро на час, та *** и българките са най-евтините *** в Европа!За да им плащат на рускините,значи има защо! А българския сополанко дето е "чукал мноого рускини",а няма пукната пара в джоба си,може само да мечтае!
343
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
голяма тъпотия написа:)))) ------------------- Не е тъпотия, а най-логичното нещо. Двойното гражданство е пълна глупост. Човек или е българин или руснак. Специално полурусначетата никога няма да станат 100% българи, винаги ще им тежат 50% руски произход. Те реално като манталитет са полубългари, факт. Вчера един съвсем нахално ми заяви, че на българите им било вродено да лижат ботуши. Българин женен за рускиня в 90% от случаите е само донор на генетичен материал.
342
0
 
9
 
! Отговори
ВВВУ преди 13 години
Открили уред с който се откриват девственици от въздуха и властите решили да ги преброят над град Плевен. И така монтирали уреда на един хеликоптер и започнали да кръжат над града. След известно време от земята гледат, че вертола кръжи само около детските градини и се свързали с пилота, който им отговорил, че само там уреда отчита някаква активност........
341
8
 
8
 
! Отговори
Хорст преди 13 години
Бях в Санкт Петербург ивидях най-голямана ксенофобия, която може да съществува в света. Скинхедовете бият и мушкат с ножове и отверки всеки който не им изглежда руснак. Едно *** момче от Холандия беше намушкано и ми разказа, че и други негови познати са ги били и малтретирали, а милиционерите не взимат никакво отношение. Проверете в Гугъл и ще видите. Така , че всички руснаци вън от БГ.
340
9
 
1
 
! Отговори
ivan преди 13 години
za6to misli6 taka za turkinite mn po zapazeni sa ot bg jenite
339
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Решил Бог да разпръсне из целия свят ***. Напълнил той един чувал и го дал на Свети Петър да ги пръсне, като цялата работа той трябвало да свърши за една седмица. Изпратил го той, но нещеш ли Свети Петър се върнал на третия ден.- Какво правиш ти тука толкова рано. Как свърши за три дена цялата работа? -попитал Бог.А Свети Петър махнал с ръка и казал:- А бе мани, минах днес над Плевен и чувалът се скъса.
338
3
 
5
 
! Отговори
brmm преди 13 години
Ruskinqta si znae rabotata hah
337
1
 
6
 
! Отговори
до 350 преди 13 години
голяма тъпотия написа:))))
336
24
 
19
 
! Отговори
ЕДНА РУСКИНЯ преди 13 години
БЪЛГАРСКИ МЪЖЕ СА МНОГО ЗЛЕ В ЛЕГЛОТО!НИКАКВО УДОВОЛСТВИЕ НЕ ДОСТАВЯТ!!!:(((
335
17
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
баща ми е българин ,,,, майка ми е рускиня , аз съм на 27 години ... е какво ще ми кажеш сега *** ?! ---------------------- Ще ти кажа, че на такива като тебе не трябва да се дава българско гражданство.Изобщо да се ожени човек за рускиня е все едно да се ожени за туркиня. С тези нации винаги ще имаме търкания и децата стават заложници на политиката в един момент.
334
6
 
28
 
! Отговори
Симо преди 13 години
На мен пък първия път ми беше с магаричката на дядо на село.
333
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Недейте да сравнявате 42-3 годишна американка или германка с три деца и 25 годишна рускиня, защото някак си не е коректно :)))
332
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Добре де, добре, убедихте ме. Ако закъсам за ***, ще търся рускиня.
331
13
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Рускините са супер жени. Неслучайно даже и американците си мечтаят за руски жени!
330
14
 
30
 
! Отговори
345 преди 13 години
българка през 2011 = ориенталска ***
329
8
 
64
 
! Отговори
избрал чуждото преди 13 години
Не се ожених за българка не заради някакъв принцип, а просто защото целокупно българките не ми харесват такива каквито са в настоящия момент. В много от чужденките, включително и в рускините, са останали онази истинска женственост и нежност (а не неразбрана еманципация), онази истинска сериозност и искреност (а не мъчителни комплекси и истерии) и онези истински женственост и еротизъм (а не кичозните им еквиваленти). За съжаление 90% от българките днес не са такива. Нищо лично!