Западът направил рускините леки жени

Навремето неомъжените момичета били само девственици
Обновена: 28 яну 2011 14:58 | 27 яну 2011 11:32,
366
Западът направил рускините леки жени
Лена и Юлия от "Тату" също гневят руските моралисти. Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Грехът на Содом стана норма в Русия, бие тревога известната руска психоложка Вика Дружинина в "Експрес газета".

"Западните ценности разрушават Русия", категорична е Дружинина.

"Какво става с нашата младеж? Защо за толкова кратък исторически период рухнаха нравствените устои, с които винаги се е отличавала Русия? Всичко това е заради отсъствието на идеология, за която властите в последните 20 години забравиха да помислят", пише психоложката.

Дружинина изтъква, че дори при цялата си одиозност комунистическите младежки организации навремето са проповядвали нравствена чистота и от ранно детство формирали в човека матрица на съвестта. 

"Известен факт е, че когато германците окупирали съветските територии, били поразени от факта, че практически 100% от неомъжените рускини са девственици. И подобно състояние се приемало за норма", твърди психоложката.

А в днешни дни руската младеж била "готова на всичко, в това число и продажба на собственото тяло, за да получи материални блага". 

Според Дружинина рухването на нравствените устои било най-вече заради следването на западните ценности в руското общество.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


366
Още по темата: СодомРусияразврат
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
326
3
 
3
 
! Отговори
Стареца преди 12 години
Как германците по време на войната са установили 100% девственици не ми е ясно. После да не се сърдят, че в Берлин руснаците им го връщат. По-хубави от рускинете са само западно украйнките.
325
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
хаха хазащо пък запада да е виновен за това ,че рускините се раждат *** ?
324
4
 
13
 
! Отговори
Илия преди 13 години
В България две неща са безгранични: простотията и свързаната с нея безкрайна обич към СССР/Русия. И това е така, защото държава като България, населена с безлични хора няма как да идентифицира себе си с успех, напредък и демокрация, а само с мужици, алкохолици, убийци, *** и ***. Само да кажа, че интелигентните хора на Русия живеят зад граница. За тях Русия е прото едно мрачно минало. Само българите я харесват и останалите в Русия ***.
323
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Американците превъзхождат руснаците в ПЪТИ във всяка една област. Доказан факт.
322
2
 
4
 
! Отговори
юнак гюро преди 13 години
И тая е една психоложка!Тя не знае ли,че най-големото щастие е да олабиш жилата!?Такаче да живеят ***!
321
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Според Дружинина рухването на нравствените устои било най-вече заради следването на западните ценности в руското общество"За разлика от рускините, жените на Запад далеч не са чак толкова разкрепостени. А и германците са оставили доста бебета в Съветският Съюз въпреки, че Хитлер изрично е забранил полови контакти с "нисшите раси". Очевидно рускините още тогава са били склонни да кръшкат.
320
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Предполагам също, че известната руска психоложка Вика Дружинина, както е толкова гневна, също така е и неомъжена и по старите стандарти девствена.Това би обяснило зашо я яде толков неморалността на новото време.Или пък не е ...Тия приказки - колко добре ни беше по-рано, колко е лоше сега, просто не вървят. Днешното време е РЕЗУЛТАТ НА ВЧЕРАШНОТО. Зле възпитаните младежи са деца/внуци именно на тези, които се оплакват от възпитанието им.П.П. То и в политиката и икономиката е така.
319
4
 
10
 
! Отговори
BBB преди 13 години
На руснаците е нужен враг !
318
1
 
6
 
! Отговори
Мен преди 13 години
...А някой може ли да посочи поне една причина , това да не се отнася и до българките? Може би патриотичното "разгологъзено" - "Наше лошо нема!!"
317
3
 
10
 
! Отговори
ягодка преди 13 години
Продължавайте да плюете,друго не знаете,погледнете и почетете повече факти от миналото и откъде наистина идва всичкото зло на земята,аз знам а вие? Продължавайте да заблуждавате себе си и другите....
316
11
 
12
 
! Отговори
Голтак преди 13 години
Че те рускините кога са били целомъдрени? за да са сега развратени от развратният запад. Май вниманието към *** намалява, и сега гледат пак да привлекат вниманието към себе, си по този голташки начин.
315
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
неомъжените са били девственици,защото повечето момичета са се омъжвали на по 18-20 години.колкото развращаването,то не е само в Русия-и у на е така,само дето не се повдига тоя въпрос.повечето момичета на 13-14 год. се притесняват че се още девствени....ако говорим за "тату"-до колкото ми е известно са лесбийки.а да си гей ,лесбийка,бисексуален или травестит,според мен е психическо отклонение...поне аз не го приемам за нормално..
314
5
 
21
 
! Отговори
Санчо Панса преди 13 години
Зле е създаден тоя свят,...Когато жената прави секс с някого,тя е ***.Когато мъжът го прави-той не е!Проститутката е ***,а който се възползва от нея,той е човек.Природатаобществото са грешно създадени.А сега ми слайгайте минуси и ми пишете нещо.права.Западът влияе зле..И не пишете простотии за рускинитете моля.Това са най-красивитефинни и умни жени на света.Вечната българска злоба към освободителката Русия.вижте ги наште девойчета и говорете.явно ви харесва ***.
313
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
До Мио 335Българите са световно известни в света с качеството си -предателство.Българския битов алкохолизъм къде го забравяш.А това за морала е вярно-при соца морала беше друг.
312
17
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Няма по-велика нация от руската.Не схващам защо толкова много ги мразите-завиждатее може би?!
311
13
 
15
 
! Отговори
Мио преди 13 години
"Западът направил рускините леки жени" Търсят си извинение понеже са си к+рви по природа. А кво да кажем пък за мъжете им - западът ли ги направи алкохолици, а служителите на КГБ предатели. Нищо не става от тая пасмина.Който си не е имал работа с руснаци не знае за какво иде реч.
310
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Д а са живи и здрави рускинчетата!Много ги ценяхме по морето,особено като останехме на сухо.Но работата така ескалира с годините,че в края на лятото изчуканите рускини не ги смятахме за точки.Ами.то чукането -чукане,ама поне малко да се съпротивляваха за да ти направят кефа по голям.Още не си я заговорил и тя ...готова.Затова не ги отчитахме като точко.Ккаъв запад-ние бяхме и запада и Америка за тях.....
309
5
 
20
 
! Отговори
Мръсника преди 13 години
Рускините винаги са гледали с кого да се изплющят.Разликата е че преди бяха по-прикрити и го правеха не за пари,а за някоя почерпка или подаръче,а сега се изтарикатиха и искат само сухо.Българките и те по същия начин с тази разлика,че винаги можеш да боднеш нещо и без пари.Отиваш на дискотека и почти винаги някоя кифла вързва.
308
1
 
17
 
! Отговори
Дружинина преди 13 години
Задължително да се проверява девствеността на всички кандидатки за Ленинския Комсомол и Путинската Млада Гвардия. При установени нарушения, провинилите се ще бъдат изправени на другарски съд, който ще ги порицае и те ще се самоубият от срам. Проверките ще извършва експерта по 15-годишни, почетния съветски гражданин Гоце Седефчиевич Сирищников.
307
16
 
4
 
! Отговори
до Ивка преди 13 години
А българите водят по изостаналост! Теб какво толкова ти пречат гей сватбите не мога да разбера! Не виждам в тях нищо неморално! Но какво ли споря с изостанал хомофоб като теб! Всеки нека си ляга и нека сключва брак, с когото си поиска! Нали уж живеем в демокрация!