Първият път трябва да е с рускиня

Дори и българките не успявали да отпуснат мъжа толкова умело
Обновена: 30 яну 2011 10:31 | 30 яну 2011 10:24,
451
Първият път трябва да е с рускиня
Руските проститутки работят с девствениците все едно не го правят за пари. Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Младият мъж трябва да направи първия секс в живота си с рускиня. Рускините са най-внимателни и нежни и умеят да отпуснат девственика в леглото. 

Това разкрива практиката на уникалния публичен дом за девственици в Берлин. В него работят предимно жрици от Русия.

Още по темата

Пробвахме с всички – шведки, чехкини, българки, полякини, но те невинаги успяваха да разкрепостят нашите необичайни клиенти и да свършат работата до края, споделя пред „Speed инфо“ Улрих Рупел, един от собствениците на бордея.

Рускините обаче оправдали очакванията на работодателите си. 

Интересът към уникалния публичен дом е голям – клиентите с охота плащат 60 евро за сеанс от 30 минути.

Руските проститутки работят с девствениците все едно не го правят за пари, а за идеята. Истински психоложки, възхитен е Улрих Рупел.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


451
Още по темата: публичен домсекс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
388
12
 
16
 
! Отговори
Иван преди 13 години
прочетох по долу: "МРЪСНИ ТВАРИ ми звучи много точно за жените. Незнам дали е заради всеобщата бедност, дали е заради възпитанието ... но българките са си мръсни твари.Не говоря за по-старото поколение, те са почтени, но младите са ... гадна работа"не знам на коя страница беше коментара , но за съжаление жените на които съм попадал са точно такива....Ако са под 27-28 години и са родени и израснали в България просто са предразположени към изневяра.. ИМА И ИЗКЛЮЧЕНИЯ , но са толкова малко...
387
12
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Българките може да са красиви...... ама са много АЛЧНИ и ПРОСТИ! За това - да си глеат раотата.............................
386
11
 
35
 
! Отговори
..продължение преди 13 години
*** народ.Как ме е яд ,че съм се родил сред стадо прости овце дето ги ползват само за роби и ***.Тор за западните страни...пък имате и усти да коментирате други народи,същите неща които вие говорите го говори всеки който е минал оттук ,даже смръдливите турски тираджии...
385
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Вие сте пълни ***...Дори не разбирате смисъла на статията....пише ,че след чехкини,полякини и българки...Та смисъла е ,че ни ползват за роби и за набавяне на ***,а да ви е честито !
384
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
youtube/watch?v=NnYWehJVclU&feature=related Не се разсейвайте с рускини, а вижте великите русски солдати.
383
17
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Рускините, и то далеч не всички, само нощни труженички стават. Другите стават само да ги удариш с лопата по дебелите ***
382
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
N1 sa...ot lichen opit :-)
381
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
youtube/watch?v=APzBMwyqFYA Само вижте какъв *** държат на власт руснаците в Чечня. Тази държава е изгнила. Жал ми е за тях.
380
12
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Първата трябва задължително да е рускиня, за да лепнеш моментално един хубав трипер и да запомиш за цял живот да не ръгаш чушката в мръсни дупки
379
4
 
18
 
! Отговори
mnj преди 13 години
RUSKINITE SA STRA6NI ANALNI FEI :)))
378
9
 
10
 
! Отговори
Калин преди 13 години
много крадът.. !
377
1
 
24
 
! Отговори
darcas преди 13 години
По-е.ливи от рускините са само украинките:)))
376
26
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Това рускините колко били красиви са глупости на търкалета. Само като минат 20-тата си година се разплуват и придобиват един типичен образ на нещо между угоена *** и млеконадойна крава. Тройни брадички, луничави носове, вирнати нагоре като свински ***, малки, потънали в мас очички, огромни дирници. Освен това нямат никакъв стил и се обличат и гримират като някакви недоразумения, от които човек го заболяват очите. Колкото повече шарения и кич, толкова по-добре.
375
0
 
4
 
! Отговори
ogi преди 13 години
Как разбраха кой е девсвен?Най вероятно са тествали металотърсач.
374
7
 
20
 
! Отговори
ОстБерлин преди 13 години
Ужас в Берлин е страшно, има около 300000 бляди, някой останали от времето на ГеДеРето, но повечето нови пришълци. Няма автобус или вагон във влака, където поне една *** да не крещи като краварка по мобилния си телефон на подружката си и да обяснява как класно погуляли. Живеят в бившите източноберлински панелки в Марцан и Панкоу, където вече няма нито един германец. Трябва да ги изгонят, барабар с турците и Берлин ще стане един прекрасен град.
373
2
 
11
 
! Отговори
СМЕРШ преди 13 години
Това е новия проект на Джуджето Дългоноско и Малкия Мук за да си достроят двореца на черноморския бряг. Всичките пачаври в бардака са с най-малкото звание лейтенант от КГБ като голяма част от тях са всъщност мъже-офицери от СпецНаз, които искат отново да отделят Източен Берлин, да построят стената и да въведат рублата като основно платежно средство, да секвестират такситата мерцедеси за нуждите на правителството и да ги заменят със Запорожци.
372
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Руснак, и ти си наполовина чобанче, нали?
371
2
 
8
 
! Отговори
Жоро преди 13 години
Абе 1ва не ,ама 3та ми беше.Ейй Надя ,Надя ,моя девушка. Не омееше да предразполага ,ама беше ненаситна,все съм срещал българки обичащи "любовта" ,ама тая беше страшна. Спомени ,спомении... п.п. няма значение каква е що е,важното е да се чувстваш добре с нея,ии обичайте се повече бе хора !!
370
21
 
10
 
! Отговори
Гнус преди 13 години
Рускините не се къпят със седмици, зъбите им са развалени, пълни са с болести.А колко са прости не е истина.Само на някое пияно швабско пубертетче може да му стане от някоя ***.
369
12
 
7
 
! Отговори
rusnak преди 13 години
Аре бегалескес при черните и космати българки!! Кво сте захапали русите пичета пак, *** на лук и пръжки, чобани:)))