Да не приемаме половинката за даденост. Как да спрем?

Как да спрем? Tialoto.bg с три практични съвета
11 апр 2017 22:10, Анна Дантева
5
Да не приемаме половинката за даденост. Как да спрем?
Снимка: Instagram

Всяка връзка има своите възходи и падения, без значение колко дълго партньорите са заедно. Така в един момент, без дори да усетим, започваме да приемаме партньора си за даденост.

Това е обичайно и често срещано. Все пак, дори и тогава, не е твърде късно да докажем на партньора си, че го ценим и обичаме.

Ако връзката е важна за нас и искаме да покажем, че не желаем да свършва, има няколко начина, с чиято помощ можем да направим това.

1. Отново да започнем да ходим на срещи

Най-щастливите двойки имат нещо общо помежду си – не спират да ходят на срещи, само защото са заедно от много дълго време. Ако не можем да си позволим да посещаваме скъпи ресторанти, няма причина да си останем вкъщи и да прекараме поредната вечер през телевизора.

Можем да отидем на разходка в парка, да спрем телефоните и просто да си поговорим.

Останалите начини можете да прочетете в Tialoto.bg

 


5
Още по темата: връзка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вярно е, независимо от всичко романтиката трябва да се поддържа - малко биха си го признали, но е зареждащо и имат нужда от него. Може да направиш изненада, да покажеш внимание и с много по-малко средства, но с повече желание и фантазия. Говоря от личен опит.
2
0
 
4
 
! Отговори
:( преди 3 години
До Анонимен
Същото важи и казано наобратно-мъж/жена и жената избра....
1
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ВИНАГИ ИСКАХ ДА ПОСРЕЩНА СЪПРУГА СИ С АРОМАТИЗИРАНИ СВЕЩИ И ЛИСТА ОТ РОЗИ...ЧАК ДО ЛЕГЛОТО....НО ДИЛЕМАТА БЕ ВИНАГИ.ЕДНА И СЪЩА (ПОЧТИ)...ХРАНАТА И ПАМПЕРСИТЕ ЗА ДЕТЕТО ИЛИ АРОМАТИЗИРАНИТЕ СВЕЩИ ЗА ...??? ЛИСТАТА ОТ РОЗИТЕ ИЛИ ЕДНО ПИЛЕ ...??? ИЗБРАХ РЕАЛНОСТТА.... А ТОЙ ИЗБРА ...ТАЗИ .КОЯТО НЕ Е ТРЯБВАЛО ДА ПЕСТИ ПАРИТЕ ЗА МЛЯКОТО НА ДЕТЕТО МУ....