Седмичен любовен хороскоп за 11 – 17 май

Възможни са романтични дилеми
Обновена: 11 май 2020 14:14 | 11 май 2020 14:14, Михаела Лазарова
2
Седмичен любовен хороскоп за 11 – 17 май
Снимка: Istock

Тази седмица Венера става ретроградна в знака на зодия Близнаци и така ще остане до 25 юни. Планетата на любовта ще въведе редица промени. Възможни са романтични дилеми, промяна на приоритетите, стара любов може да напомни за себе си. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Венера ще заеме ретроградна позиция във вашия сектор на комуникацията, което може да доведе до някои обърквания по отношение на любовта. Възможно е да се колебаете в каква посока да продължите. От друга страна, вашият владетел Марс, ще ви окаже своята подкрепа в любовта. Важно е да запазите спокойствие, възможности няма да ви липсват.

Телец

Вашата управляваща планета Венера ще заеме ретроградна позиция до 25 юни. В личен план със сигурност ще усетите това. Ще преразгледате теми свързани с любовта, каква е стойността на връзката ви, от какво се нуждаете в любовта като цяло. Необвързаните може да инвестират усилия в себе си да повишат своята привлекателност. Ще си заслужава да го направите.

Близнаци

Венера, планетата на любовта, красотата и себестойността, ще заеме ретроградна позиция във вашия знак, Близнаци. Отражението на този цикъл върху любовния ви живот, може да бъде абсолютно променящо. Но разбира се, това не означава, че непременно ще се случи нещо лошо. Възможно е най-сетне, щастието да ви се усмихне в любовта. Някои от обвързаните представители на зодията, ще помислят и върху това как се развива връзката им и какви промени трябва да направят.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари