Заплаха в Гърция: Храни с инжектирана киселина

Продукти масово се изтеглят от търговската мрежа
Обновена: 21 дек 2017 09:18 | 21 дек 2017 09:15, Петя Славова
18
Заплаха в Гърция: Храни с инжектирана киселина
Снимка: архив, Булфото

Анархисти в Гърция заплашиха, че ще сложат отрова в хранителни стоки в магазините в Атина и Солун. Групата, наречена "Черни и зелени подпалвачи", показа снимки на стоки със забити спринцовки, които инжектират нещо в тях.

Групата обявява в своя прокламация кои стоки ще бъдат заразени с хлор и солна киселина. Организацията публикува 11 снимки, за да потвърди предупреждението си.

От гръцката агенция за защита на храните отправиха официално предупреждение да не се купуват определените хранителни продукти. И допълниха, че никой не може да гарантира дали вече няма такива продукти по щандовете в магазините.

Четири големи компании започнаха да изтеглят някои от продуктите си от търговската мрежа.

Звеното за борба с тероризъм вече разследва заплахата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма смисъл да се инжектира киселина, защото тя ще се буферира, а във вода няма да е в такова количество, че да нанесе поражения. По-добре оловен или живачен ацетат в бебешки и детски храни.
11
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ГЪРЦИЯ ПРЕМАХНА АМЕРИКАНСКИТЕ БАЗИ, В БЪЛГАРИЯ ИМАМЕ ЧЕТИРИ.
10
0
 
34
 
! Отговори
batmario преди 6 години
ми нали тези храни децата им ще ги ядат...
9
6
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези които хвалят Гърция и оплакват България да не забравят че Гърция не са я "освобождавали" два пъти "братски" народи, не са строили 45 години "светъл" социализъм и там понятието русофил не съществува.
8
5
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До До PortugalЗащото гърците са единни и мислят за народа си. Не гледат да се надупят на Дойчо като Боко Тиквата, а гледат как да минат метър и да си запазят добруването. Кефят ме такива народи. Примерно поляците се репчат директно и извличат негативи от това, докато гърците са потайни - усмихват ти се, казват "ок, но проблемос, всичко ще изпълним", наивните немци възкликват "вундеба" и плащат, а докато Дойчо се занимава с Полша, гърците броят по 1000 евро на калпак за пенсионерите си.Умни са!
7
2
 
55
 
! Отговори
До Portugal преди 6 години
Гърция е разлигавеното дете на европа. Винаги получава най-доброто,колкото и да не слуша. Обещава ,че ще се поправи, а после пак си прави каквото си знае.
6
10
 
52
 
! Отговори
Portugal преди 6 години
Гърция е много по-уредена страна от Бългапия защото е социалистическа, там има синдикати, които се борят за правата, заплатите и почивките на трудещите се. Неслучайно страни като Гърция са рай в сравнение с експлоататорски работилници като САЩ или Германия, които те изцеждат като лимонче и нямаш време за личен живот, ставаш нещастен, депресираш се и се самоубиваш. Пример - япония която е на първо място по това. Най-хубавите места за живеене са социални - Италия, Испания, Португа, Гърция, Франция
5
8
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пенсионерите в Гърция ще получат 1000 евро бонус за Коледа, а пенсионерите в стабилна и просперираща България 40 лева! Вие добре ли сте дори да сравнявате? Храната там е в пъти по-качествена, туризма, морето и плажовете в пъти по-добри, икономиката, стандарта на живот и армията в пъти по-големи! Никога никога никога няма да ги стигнем! Неща гербаджийска стабилност, искам гръцка криза!!!!!
4
7
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Европейските стоки, които никой не е искал да купи и яде, са препродавани на България. Убеден съм в това защото последното нещо което интересува нашите политици е добруването и здравето на народа ни. Неспряхте с антигръцката реторика, но Гърция е МИЛИОН пъти по-добре от България, просто всеки ден питам дядо Боже защо не ме е излюпил 300км по-надоле... уж Гърция е в криза, а наприва на български слугини не спира! Вие осъзнавате ли, че пенсионерите в Гърция ще получат 1000евро бонус за Коледа!
3
7
 
43
 
! Отговори
Шопо преди 6 години
Давайте ги насам,ние сме тренирани!
2
5
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Такааааа... Обикновено такива стоки и храни биват пренасочвани към бунището на Европа - Бантускотия, така че внимавайте
1
5
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да ти дават милиарди безвъзмезно, а ти хляб да не можеш да си купиш, тц тц тц