Тачи: Косово и Албания ще живеят заедно, без граници!

И Прешевската долина ще се присъедини към Косово!
26 май 2019 15:25, Елка Василева
28
Тачи: Косово и Албания ще живеят заедно, без граници!
Хашим Тачи. Снимка: архив, Reuters

В близко бъдеще Косово и Албания ще живеят заедно без граници, заяви  косовският президент Хашим Тачи, цитиран от Танюг.

Той добави, че южните сръбски общини с предимно албанско население Прешево, Буяновац и Медведжа /наричани и Прешевската долина/ ще се присъединят към Косово.

Още по темата

Президентът подчерта, че албанците несправедливо са разделени между държавите и сега трябва да се обединят "по своя воля".

Върви ли се към Велика Албания и Велика Сърбия?

Той каза още, че е дошло време да се действа мъдро за премахване на границите, които според него са несправедливо наложени.

"В близко бъдеще ние ще живеем заедно в общата държава на Косово и Албания. Бъдете сигурни, че е много лесно да се осъществи тази мечта", каза косовският президент.

Тачи направи тези изявления по време на церемония в албанския град Крума, на която бе удостоен с титлата почетен гражданин, пише БТА.
 


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
1
 
2
 
! Отговори
славянин преди 10 месеца
Европа трябва да бъде прочистена от *** и това трябва да започне от Балканите!
25
2
 
2
 
! Отговори
славянин преди 10 месеца
Това е пределно ясен знак, че християните на Балканите трябва да се обединим в Балканска Християнска Федерация, иначе шиптарите и анадолците ще ни унищожат един по един!
24
1
 
2
 
! Отговори
славянин преди 10 месеца
Всичко си върви по план: *** на Балканите бавно и полека се обединяват, докато християните се ядат един друг!
23
2
 
1
 
! Отговори
Ставрю преди 10 месеца
Скоро и македоноя и ето ти велика албания.
22
0
 
6
 
! Отговори
Гост+ преди 10 месеца
Само в Сърбия гледат - да си вземат и от Македония........Безспорно могат да си отворят границите. Само, че Албания ще види ЕС през крив макарон с отворена граница към непризнатото Косово.
21
1
 
15
 
! Отговори
Нагли чрез САЩ преди 10 месеца
Албанският национализъм е манна небесна за САЩ и те ще ги подкрепят винаги. Който иска да създава проблеми на Европейският съюз винаги ще е американски съюзник. Разделяй и владей. И това ще бъде така докато ЕС разчита на НАТО да им гарантира сигурността вместо да създаде собствена армия.
20
1
 
9
 
! Отговори
Зоро преди 10 месеца
За това България , Македония , Гърция и Сърбия трябва да направят същото.
19
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Накрая ще гризните дървото и вие ама да видим. Разпищолихтее се много. Първо искахте независимост...Сега да се съединявате, че и още територия от Сърбия. Почва да звучи нагло. Колелото се върти някой ден, ще се завърти пак към Сърбия и ще ревете.
18
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Този диктатор и фанатик,мечтаещ за ,,Велика Албания'' на териториите на Европейският съюз,е готов да нападне всяка една по слаба и незащитена държавица.Би се отмерил и на ЕС,ама са му малки зъбите,иначе би го направил като нищо. В случай на разпад на ЕС,този фанатизиран фашист ще нападне не само Сърбия и Македония,хо ще нападне и други погранични държави. Такива мръсни кучета се лекуват само с едно хапче ,,СОФАРМА-7.62''
17
4
 
18
 
! Отговори
любопитен преди 10 месеца
Нещо за "обедненият" уран, дето го изсипаха над Югосавия да кажете ? За изкуствената държава, дето я създадохте с цел от там да тръгне нов конфликт..... а, "братя" кравари ?!
Ще ви се върне всичко това ! Скоро започва, а вие сте вече много слаби и ще правите това, което прави вятърът (тук е забранено да се казва в пряк текст какво прави вятърът )
16
11
 
4
 
! Отговори
Аха преди 10 месеца
Ами като по цял ден лъскате бастуна пред фейсбука, драги нацистчета, няма да има деца.
15
9
 
29
 
! Отговори
анализатор преди 10 месеца
Братя християни,тази изродска ислямска инвазия няма спиране,освен със сила.Тези примитиви от друго не разбират.Но,зловещия наш проблем се нарича ДЕМОГРАФСКА КАТАСТРОФА.Жените ни отказват категорично да стават майки и раждат деца,а ние се превърнахме в мъже-мухльовци.Ние само скимтим,бягаме от отговорности,и чакаме нещо да падне от небето.А жените ни,освен животинско к-рвентийство,друго не правят.Затова албанците са нагли,и не им пука.Така ще бъде,докато нашите жени не започнат да раждат по 7 дец
14
1
 
26
 
! Отговори
гост преди 10 месеца
тоя главорез отдавна трябваше да е на два метра под земята - от това косово ще тръгне нова война на балканите никой да не се залъгва.
13
2
 
22
 
! Отговори
Victimized преди 10 месеца
"Дивашка работа, скоро ще има Обединена Европа, без граници м/у държавите, този мечтае за Велика Албания."
Ще има обединен европейски халифат, там велика албания ще е като у дома си, а най-старите народи, като българите ще са само в учебниците, наследниците им горно ще се наричат евро-атлантици, но въпреки всичко ще е обединена.
12
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
до 12..А това НАТО няма ли да се прибира в Америка? Кога ще се създаде Европейска армия? Срамно е за Европа като континент.друг такъв да я "пази" Америка си гледа интереса.А той е пълен контрол над Европа! Главната цел на Америка е друга.Но за 1 во време.Да обере държавичките които са още свободни.После идва главната цел! Криви ще им се окажат сметките обаче! -:)
11
23
 
5
 
! Отговори
Нормално е преди 10 месеца
На сърбите скоро ще им свият сърмите.
Косово и Албания ще са центъра на
НАТО на Балканите.
10
3
 
16
 
! Отговори
EURO преди 10 месеца
Дивашка работа, скоро ще има Обединена Европа, без граници м/у държавите, този мечтае за Велика Албания.
9
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Обединявайте се каквото искате правете.Но както се плодите.скоро време ще ви е тясно там.И да не ревнете за още земя! Трепане ще има тогава!
8
6
 
30
 
! Отговори
OFF News преди 10 месеца
Сърбите се отнесоха много лошо към българите по македонският въпрос,също ни нападнаха в гръб,долни хора са.Ако бяха феър-плей,днес нямаше да берат тези ядове.Но те са шовинисти,както и албаните.Един ден и ние ще береме ядове с албаните,корави и мръсни хора са шиптарята.Вървят по улицата и гледат надолу,а после като те подминат те ръгат с ножа в гърба.Албанеца ако иска да ти направи мръсно,идва да се сприятели с тебе първо,даже ще те целува по братски,и ще те дебне да те довърши от раз.
7
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Начи скоро ще граничим с албанците??