Тачи: Косово и Албания ще живеят заедно, без граници!

И Прешевската долина ще се присъедини към Косово!
26 май 2019 15:25, Елка Василева
28
Тачи: Косово и Албания ще живеят заедно, без граници!
Хашим Тачи. Снимка: архив, Reuters

В близко бъдеще Косово и Албания ще живеят заедно без граници, заяви  косовският президент Хашим Тачи, цитиран от Танюг.

Той добави, че южните сръбски общини с предимно албанско население Прешево, Буяновац и Медведжа /наричани и Прешевската долина/ ще се присъединят към Косово.

Още по темата

Президентът подчерта, че албанците несправедливо са разделени между държавите и сега трябва да се обединят "по своя воля".

Върви ли се към Велика Албания и Велика Сърбия?

Той каза още, че е дошло време да се действа мъдро за премахване на границите, които според него са несправедливо наложени.

"В близко бъдеще ние ще живеем заедно в общата държава на Косово и Албания. Бъдете сигурни, че е много лесно да се осъществи тази мечта", каза косовският президент.

Тачи направи тези изявления по време на церемония в албанския град Крума, на която бе удостоен с титлата почетен гражданин, пише БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
1
 
3
 
! Отговори
славянин преди 4 години
Европа трябва да бъде прочистена от *** и това трябва да започне от Балканите!
24
2
 
3
 
! Отговори
славянин преди 4 години
Това е пределно ясен знак, че християните на Балканите трябва да се обединим в Балканска Християнска Федерация, иначе шиптарите и анадолците ще ни унищожат един по един!
23
1
 
3
 
! Отговори
славянин преди 4 години
Всичко си върви по план: *** на Балканите бавно и полека се обединяват, докато християните се ядат един друг!
22
2
 
2
 
! Отговори
Ставрю преди 4 години
Скоро и македоноя и ето ти велика албания.
21
0
 
7
 
! Отговори
Гост+ преди 4 години
Само в Сърбия гледат - да си вземат и от Македония........Безспорно могат да си отворят границите. Само, че Албания ще види ЕС през крив макарон с отворена граница към непризнатото Косово.
20
1
 
16
 
! Отговори
Нагли чрез САЩ преди 4 години
Албанският национализъм е манна небесна за САЩ и те ще ги подкрепят винаги. Който иска да създава проблеми на Европейският съюз винаги ще е американски съюзник. Разделяй и владей. И това ще бъде така докато ЕС разчита на НАТО да им гарантира сигурността вместо да създаде собствена армия.
19
1
 
10
 
! Отговори
Зоро преди 4 години
За това България , Македония , Гърция и Сърбия трябва да направят същото.
18
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Накрая ще гризните дървото и вие ама да видим. Разпищолихтее се много. Първо искахте независимост...Сега да се съединявате, че и още територия от Сърбия. Почва да звучи нагло. Колелото се върти някой ден, ще се завърти пак към Сърбия и ще ревете.
17
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този диктатор и фанатик,мечтаещ за ,,Велика Албания'' на териториите на Европейският съюз,е готов да нападне всяка една по слаба и незащитена държавица.Би се отмерил и на ЕС,ама са му малки зъбите,иначе би го направил като нищо. В случай на разпад на ЕС,този фанатизиран фашист ще нападне не само Сърбия и Македония,хо ще нападне и други погранични държави. Такива мръсни кучета се лекуват само с едно хапче ,,СОФАРМА-7.62''
16
4
 
19
 
! Отговори
любопитен преди 4 години
Нещо за "обедненият" уран, дето го изсипаха над Югосавия да кажете ? За изкуствената държава, дето я създадохте с цел от там да тръгне нов конфликт..... а, "братя" кравари ?! Ще ви се върне всичко това ! Скоро започва, а вие сте вече много слаби и ще правите това, което прави вятърът (тук е забранено да се казва в пряк текст какво прави вятърът )
15
9
 
30
 
! Отговори
анализатор преди 4 години
Братя християни,тази изродска ислямска инвазия няма спиране,освен със сила.Тези *** от друго не разбират.Но,зловещия наш проблем се нарича ДЕМОГРАФСКА КАТАСТРОФА.Жените ни отказват категорично да стават майки и раждат деца,а ние се превърнахме в мъже-мухльовци.Ние само скимтим,бягаме от отговорности,и чакаме нещо да падне от небето.А жените ни,освен животинско к-рвентийство,друго не правят.Затова албанците са нагли,и не им пука.Така ще бъде,докато нашите жени не започнат да раждат по 7 дец
14
1
 
27
 
! Отговори
гост преди 4 години
тоя главорез отдавна трябваше да е на два метра под земята - от това косово ще тръгне нова война на балканите никой да не се залъгва.
13
2
 
23
 
! Отговори
Victimized преди 4 години
"Дивашка работа, скоро ще има Обединена Европа, без граници м/у държавите, този мечтае за Велика Албания."Ще има обединен европейски халифат, там велика албания ще е като у дома си, а най-старите народи, като българите ще са само в учебниците, наследниците им горно ще се наричат евро-атлантици, но въпреки всичко ще е обединена.
12
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 12..А това НАТО няма ли да се прибира в Америка? Кога ще се създаде Европейска армия? Срамно е за Европа като континент.друг такъв да я "пази" Америка си гледа интереса.А той е пълен контрол над Европа! Главната цел на Америка е друга.Но за 1 во време.Да обере държавичките които са още свободни.После идва главната цел! Криви ще им се окажат сметките обаче! -:)
11
23
 
6
 
! Отговори
Нормално е преди 4 години
На сърбите скоро ще им свият сърмите.Косово и Албания ще са центъра наНАТО на Балканите.
10
3
 
17
 
! Отговори
EURO преди 4 години
Дивашка работа, скоро ще има Обединена Европа, без граници м/у държавите, този мечтае за Велика Албания.
9
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Обединявайте се каквото искате правете.Но както се плодите.скоро време ще ви е тясно там.И да не ревнете за още земя! Трепане ще има тогава!
8
6
 
31
 
! Отговори
OFF News преди 4 години
Сърбите се отнесоха много лошо към българите по македонският въпрос,също ни нападнаха в гръб,долни хора са.Ако бяха феър-плей,днес нямаше да берат тези ядове.Но те са шовинисти,както и албаните.Един ден и ние ще береме ядове с албаните,корави и мръсни хора са шиптарята.Вървят по улицата и гледат надолу,а после като те подминат те ръгат с ножа в гърба.Албанеца ако иска да ти направи мръсно,идва да се сприятели с тебе първо,даже ще те целува по братски,и ще те дебне да те довърши от раз.
7
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Начи скоро ще граничим с албанците??
6
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До тяа е било българско през седновековието