Сръбската армия тръгна към Косово?

Ситуацията в страна се влошава
Обновена: 25 сеп 2023 14:57 | 25 сеп 2023 14:57, Нели Христова
147
Сръбската армия тръгна към Косово?
Снимка: БГНЕС

Тази сутрин военни камиони са потеглили, натоварени с бронирани коли, по пътя от Кралева към Рашка, съобщава "Перископи“.

Това е още едно доказателство, че ситуацията в северно Косово е извънредна след вчерашните стрелби в село Банска край Лепосавич, където косовски полицай и трима сръбски нападатели бяха убити.

Сръбският „Блиц“ публикува снимки на колона от военни камиони, натоварени с бронирани коли по пътя към Рашка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


147
Още по темата: Сърбиякосовоконфликт
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До 52. Да те поправя- подарява, а не продава
82
11
 
17
 
! Отговори
Учител преди 7 месеца
Австрийците преди доста години изгубиха империята и сега нямат море.Сърбите още не им е увряла главата , та ще изгубят реки и езерца.Морето за тях остана в историята на Югославия.Нека да продължават така....
81
8
 
14
 
! Отговори
Алекс преди 7 месеца
Има едно изследване от USAID от 2013. Там мнозинството хора от крим се определят като руснаци, после кримчани, след това кримски татари и 10% се самоопределят като украинци. Американско проучване, не руско!
80
15
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Крим е бил най-дълго време Римско -Византийски и след това Турски. Но народа (мнозинстовото) се възприемат за Украинци ,даже и татарите там!!!Руски е билмит 1913 до 1945 година.
79
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Крим бил първо Римски,след това Турски,бил е и Руски,но орез 1945 е получил независимост и е бил Украински,защото народа така се определил. До тогава нярода нямал право да опредлея ,кой кой какъв е. Империите го определяли!!!
78
8
 
19
 
! Отговори
александр морозов преди 7 месеца
До 41. Поредния 'Пишман' историк. Кога е създадено НАТО? България обявила ли е война на САЩ и Великобритания? Или те така са дошли без причина. Чете я тази история (цялата), не като Костадинов, така, отгоре-отгоре. Между другото и Русия е бомбардирала и е убивала жени и деца във Варна през 1915, ама не се пише за това.
77
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Крим е Турски!!!
76
1
 
22
 
! Отговори
Прав си преди 7 месеца
До DarkoМного правилно. Не знам какъв е този *** екстаз да се защитават сервите. Ако си гледаха Косово, а не Македония, сега нямаше да са в това положение. Алчно и арогантно племе. Най-лошото е че нас ни учеха че сме братски народи, а тях че ние сме татари азиатци.
75
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Море тия сърбЕ ако знаят кво ги чака га ни дойдат ония ти ми самалЬОти,е малко късничко ша да е,къдЯ 2060-2070 година,ама Жа ги напрайм да умирГат!
74
3
 
6
 
! Отговори
До 74 преди 7 месеца
Бе те и украинците не знаеха, ама...
73
4
 
10
 
! Отговори
До 71 преди 7 месеца
Или може би просто трябваше да не извършват кланета геноцид. Така на малцинствата нямаше и да им хрумне да напускат богатата и уредена Сърбия.
72
5
 
13
 
! Отговори
Магелан преди 7 месеца
Шок и ужас.Чета коментарите на едни *** българчета който са разбирачи от всичко и нищо и накрая се чудя какви глупости и малоумщини пишат?Ако не дай се боже стане така че някой ни нападне и иска да окупира и завладее част от БГ.Със сигурност половината траскачи разбирачи от всичко не знаят от коя страна се държи Калашника.И със сигурност ще има много самопростреляни разбирачи от всичко.
71
4
 
12
 
! Отговори
Сата НАТО преди 7 месеца
И сега сичките сръбски телодвижения са един обккновен блъф. Ще пообиколят с трейлърите да покажат някой БТР и ще се приберат по казармите.
70
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Балканската Световна война започва, като 1914!
69
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Косово трябваше навремето да го населят със сърби и нямаше да има такъв проблем.Изтърваха влака и шиптърите само тва чакаха.
68
6
 
19
 
! Отговори
Сата НАТО преди 7 месеца
Биха се с цялото НАТО като знаеха че са малки и нямат шанс,но мисълта да отстъпят беше немислима -----///----- Кога са се били? Ядоха боя, докато руснаците ги лъжеха, че ще се застъпят за тях. Като им увря главата, че ги използват за боксова круша, се изнесоха за 24 часа.
67
9
 
35
 
! Отговори
Darko преди 7 месеца
Сръбе на връбе, казва една българска поговорка :))). Мразя сърбите, те са българомразци и заслужават съдбата си. НАТО и САЩ ще им напукат шамарите и ще се кротнат. Ние българите добро от тях не сме видяли, винаги са имали апетити към българската земя, както и разбунват сериозно духовете в Македония с антибългарска пропаганда.
66
3
 
14
 
! Отговори
Сандо преди 7 месеца
много добре се зане кой ги прави всички тия локални конфликти и какви са целите. Някой ден и те ще горят ... търпението не е вечно
65
6
 
20
 
! Отговори
СМЕХ.... преди 7 месеца
Скоро ше граничиме с албанците.
64
8
 
8
 
! Отговори
ГЛЕЙТЕ СЕГА... преди 7 месеца
...КАК АЛБАНЦИТЕ И НАТО60167 ШЕ ВЛЕЗНАТ У БЕЛГРАД...ХАХА..ГАРАНЦИЯ!!!!!