Асад без страх от НАТО: Похвалил руските оръжия

Руски депутати се срещнаха със сирийския президент
15 апр 2018 14:45,
548
Асад без страх от НАТО: Похвалил руските оръжия
Снимка: архив Reuters

Членове на руския парламент хвърлиха светлина върху срещата, която проведоха с президента на Сирия Башар Асад след ракетната атака на САЩ, Великобритания и Франция, отбелязва Sputnik.

Според руските депутати сирийският президент е похвалил съветските системи за отбрана, които са помогнали на военните на Дамаск да унищожат 71 от над стоте изстреляни ракети, съобщи "Фокус" Източниците на медията твърдят, че в рамките на срещата Асад е заклеймил действията на Запада като "агресия".

Още по темата

Депутатът от Държавна Дума Сергей Железняк подчерта, че Дамаск е похвалил съветските оръжия, доставени на Сирия през 70-те години на миналия век, които бяха използвани за отблъскване на ракетната атака на трите западни държави.

"Според гледната точка на президента [Асад] тази атака е агресия и ние споделяме тази позиция. Той високо оцени руските оръжия, които показаха надмощие над агресорите", разкри Железняк.

"От 90-те години на миналия век насам сме свидетели на американски филми, в които се твърди, че руското оръжие е назад. А сега виждаме, чие наистина е назад", са думите на Асад, предадени от руски депутат.

Друг народен представител – Дмитрий Саблин, цитира сирийския президент, който е уверил, че "тъй като сирийската въздушна защита е доказала своята ефективност, гражданите на Сирийската арабската република вече не се страхуват от НАТО".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


548
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
424
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Накрая и него ще го извадят от някой канал както стана с Кадафи
423
1
 
27
 
! Отговори
Българина преди 6 години
НАТО: Напрежението между Гърция и Турция не е наш проблем. В това изречение думата Гърция може да бъде заменена с България...... И ко прайм като нямаме ц400??!!! Нито ЮП ? Кой има интерес вече тази територия да не стане част от вилаета? .....
422
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Той и Садам така викаше, ама........
421
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Работа е там, че Иран, Русия и Китай изхвърлят долара като средство за разплащане. Юаните изместват доларите и това праща икономиката на САЩ на втори глух.
420
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз пък мисля,че Тръмп не в ***,срещу него се води война в самата Америка,от така наречените неокони или глобален елит или партията на войната,това включва всички масмедии ,банки, корпорации,дали ще се справи ще видим,но руснаците добре знаят какво се случва в Америка и мисля че ще намерят вариант да измъкнат Тръмп от ситуацията , защото иначе идва Хилари и тогава може да има истинска война а не само имитация.
419
1
 
22
 
! Отговори
ИЛИЯ ИЛИЕВ преди 6 години
Сирия е Асад имат тежката роля да бъдат причината за ограбването на арабските шейхове! Които се конкурират с Иран .Но Иран е черната овца в очите на Запада.Защото продава на Китай вече и срещу китайска валута.В Иран няма банка на Ротшилд. Иран е лош пример за другите!Но Иран прави това ,защото гледа китайците ,че заменят долара при ппокупка на енергоносители!А това означава ,че китайците са преценили ,че момента е настъпил!Което кара Запада да пребърза с плановете си.
418
1
 
4
 
! Отговори
РУСКИ пе-ТРОЛ преди 6 години
от Сирия,Арктика,Сибир и...абе Отвсекъде! Ко стаа-ше фърчим ли пак до Месечината? Ко имате нужда,един-два варела дизел за течно гориво-винаги! Нал сме глобалната бензостанция - гесстейшън по вашему.И една стара *** от Гагарин - да си я сложите в Лунния Мавзолей,кат го свършите-и много здраве на наште луноходи,ако се срещнете...
417
0
 
1
 
! Отговори
Дедо ви Бог преди 6 години
дан реши така-пращам Дончо на месечината да си зида музея,а Сирийския петрол и този от Арктика-в тръбите на Вован.Секретарката ми-Пешо с ключовете оформя ордера...
416
1
 
10
 
! Отговори
Джанго преди 6 години
До шопЗависи от гледната точка , братле.Ако вземем БВП по ППС , Русия е шеста икономика и е равна на Германия. По този показател САЩ е четири пъти по голяма икономика от руската. И ако отделим само реалния сектор се получава два пъти , където те са съответно 19% и 42%. Сори, но фейк нюз- доклад на ЦРУ.
415
3
 
7
 
! Отговори
П.Петров преди 6 години
До Петър Велики"Syria fired 40 missiles 'at nothing' after allied air strikes destroyed three Assad chemical sites"Е стреляли са, ама вече всичко е минало. На кадрите от RT ясно се вижда, че гърми само осколъчно-фугасния заряд (който може да се взриви и ръчно)на ПВО ракетата, няма взрив на горивото на крилата ракета, няма взрив на заряда ѝ.
414
22
 
6
 
! Отговори
Рускохвал преди 6 години
Асад: Много са сигурни руските оръжия, ама си е по-сигурно да не разчиташ на тях и да се скриеш в Иран.
413
1
 
10
 
! Отговори
Петър Велики преди 6 години
До 484, относно това, че нямало видеа с това как са сваляли атакуващите ракети:Напротив, имаше видеа, но не в mainstream медиите :Dhttps://rt/news/424097-syria-strike-video-air-defense/
412
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За забелязване е, че когато се касае за руския престиж в България, нашите русофили са много по-непримирими, нежели самото руско правителство. Това се дължи , разбира се, главно на факта, че те са тук , в България *** на руския престиж , с който тъй много злоупотребиха за свои користни цели, щото отвратиха самата Русия. Но често пъти тяхната цинична защита на руските интереси се дължи на невежество. (Симеон Радев, Русия в началото на 20 век)Все едно е писано днес, а не в началото на миналия век.
411
18
 
6
 
! Отговори
D преди 6 години
Руские *** доказали свою рожденную место. Прямо оз клозет
410
23
 
6
 
! Отговори
Арабски локуми преди 6 години
Хахаха, пълен циpкaджия с пълни гaщи! Те Саддам и Кадафито и те се дървиха, ама единия го обесиха като кpacтaвo пce, а другия го ритаха като пapцалена кукла. Изпята песен си, Асадчо. Камбаната вече бие за теб, ямата ти е изкопана и те чака да я запълниш.
409
18
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не показаха нито едно видео как " свалят над 70 краварски ракети " с руска противоракетна система !...Спокойно, утре в други ден ще има. В момента ги произвеждат в анимационните студия.Иначе мрежата се напълни с Видев как "свалените" ракети поразяват целите.
408
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 478Майка ти дали би те похвалила за нещата, които пишеш?Ако аз пишех такива просто тии и майка ми разбереше, първо щеше да убие мене, после себе си.
407
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До инати сирийци бесирийците свалиха на баба ми хвърчилото !
406
8
 
4
 
! Отговори
Шоп преди 6 години
До ни са знайВ САЩ и фризирането на домашните кучета влиза в изчислението на БВП.Въпрос за методиката на това изчисление, доколко е реалистична...------------------ Е, колкото и да не е реалистична, руският БВП е 9-10 пъти по-малък при само два пъти по-малко население. Така че и само по реален сектор да ги гледаме, се вгъз. Нали не твърдите, че в руския БВП се включва само хардуер...
405
17
 
8
 
! Отговори
нямам повод преди 6 години
да мразя САЩ ! САЩ ни бомбардираха понеже им обявихме война ! А руснаците през 44 г. ни окупираха без да им обявяваме война ,та дори избиха над 30 000 български интелектуалци ! Също така САЩ не са ни освобождавали от робство поради лични интереси ,но руснаците ни "освободиха" чисто поради свои лични интереси за да имат влияние на Балканите !