Томов разпродал "Кремиковци"

Активи за 50 млн. евро, цехове и 1500 декара около комбината са продадени от бившия вече шеф, твърдят синдикатите
8 фев 2008 13:41,
19
Томов разпродал "Кремиковци"
Снимка: БГНЕС

Активи и земя на Кремиковци, които са важни за производството на комбината са продавани през последните седмици, обявиха ръководителите на синдикалните организации на КНСБ Васил Яначков и на КТ Подкрепа Людмил Павлов.

Те посочиха, че е продадена гара Прокатна, шлаковият таван, складът за готова продукция, складът за резервно оборудване, като не се знае дали и самото оборудване не е продадено.

Освен това са продадени и земи около Кремиковци - 1500 декара.

Синдикалните лидери на Кремиковци смятат, че в основата на всички продажби стои доскорошният главен изпълнителен директор Александър Томов.

Вижте още

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
0
 
! Отговори
Тумбев преди 16 години
ТОМОВ Е ДОЛНА АЛЧНА КОМУНИСТИЧЕСКА *** - КОЛКОТО ПО-БЪРЗО СЕ ЛИКВИДИРА, ТОЛОКВА ПО-ДОБРЕ И ЗА ЦСКА, И ЗА КРЕМИКОВЦИ И ЗА БЪЛГАРИЯ
17
0
 
0
 
! Отговори
Иван преди 16 години
Крайно време е да започне някой да ги трепе тея *** , те не заслужават да живеят ! Това може лесно да се уреди с SMS-чета , за да може да си избие човека разходите за патроните де , не за печалба . Ще спечели само БЪЛГАРИЯ .
16
0
 
0
 
! Отговори
Иван преди 16 години
Крайно време е да започне някой да ги трепе тея *** , те не заслужават да живеят ! Това може лесно да се уреди с SMS-чета , за да може да си избие човека разходите за патроните де , не за печалба . Ще спечели само *** .
15
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Пратете го в затвора да му отпорят гъзеца , само това заслужава
14
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Крадец 1 на републиката. Едва ли има българин които да не знае що за мошеник е ТОМОВ. Слушах го как дребната крадлива и мъртва душица коментираше как земите на Кремиковце били хиляди десетки хиляди квадратни метра а той продал само 1200 декар.Тарика прос веднъж говори за квадратни метри а после за декари . Ами *** 1200 декара са точно 1200 хиляди квадратни метра т.е той мошеника на века е продал почти всичко.
13
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
***.obiavi-bg.com/obiava_306084-22|199|201.html
12
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Абсолютно 4, това е ясно и за всички останали политици. То само той да беше. В момента в който ги избрахме сами си го наденахме. Сега плюем ... кого?
11
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
ТОЯ *** ТОМОВ ДО КАКВОТО СЕ Е ДОКОСНАЛ ВСИЧКО ЕУМРЯЛО. ТАКА ЩЕ СТАНЕ С КРЕМИКОВЦИ ТАКА ЩЕ СЕ ЗАТРИЕ ИЦ С К А И КОЙ ЗНАЕ В КАКВИ ОЩЕ ДАЛАВЕРИ Е ЗАМЕСЕН.НО ТОЙ НЕ Е САМ И ДРУГАРИТЕ ОТ ПОЗИТАНО СА ЗАМЕСЕНИ.
10
0
 
0
 
! Отговори
v преди 16 години
Народа е казал - "Кучето си лае, кервана си върви". Това е българския манталитет. Поредния политик, който доказва, че в България всичко е възможно, и както в повечето случей ще му се размине, поради липса на доказателства. Жалко за нас, че позволяваме на хора като тях да управляват и ръководят страната ни!
9
0
 
0
 
! Отговори
mean mashine преди 16 години
имам чувството , че ядеш доматите с колците :)
8
0
 
0
 
! Отговори
Лос преди 16 години
Къде е минал комунист, и комунизъм- трева не никне.За кой ли път го доказват.И най важното е ,че се имат за компетентни във всяко едно отношение.
7
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
кой не го познава, какво още не е откраднал
6
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Ха-ха-ха-ха...Томката май ше прай почивка в панделата...Не щото е най-виновен и най-много е откраднал, ами щот е смотано момче, дето сега ше опере пешкира...Ха-ха-ха-ха-ха
5
0
 
0
 
! Отговори
dynamo преди 16 години
Браво Мая! Страхотна статия! Един свестен материал и разбира сеот истински журналист от ***! Щото тия от Днес.Бг не стават за нищо, да препечатваш от БГНЕС не е журналистикагоспода и дами! Ууууууу от мен!Иначе Томов е *** - всички го знаем от поне 10 годиниаз се чудя кой изобщо го остави там?!Но те разграбват държавата ни вече 18-се години, а ние,ние просто вегитираме като онея дечица в Могилино!
4
0
 
0
 
! Отговори
Didonata преди 16 години
Това беше ясно, още когато го назначиха за изпълнителен директор
3
0
 
0
 
! Отговори
благия преди 16 години
НА НЕУСПЕЛИЯ ПОЛИТИК какво му остава - да открадне нещо като за последно и това е , какво се учудват всички сякаш не знаят за какво става въпрос ... !
2
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Да му конфискуват всичкото движимо и недвижимо имущество на Томов, а и на родата му, а самият той - в затвора. Но това щеше да стане навсякъде другаде, не и у нас.Защо до сега прокуратурата не се е самосезирала?
1
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
bex sigoren 4e toa 6tesi svar6i rabotata do krai nali toi kvo e xvanal fsi4ko e precakal