Всичко, от което се нуждаем през лятото!

Сердика Център представя прецизна селекция за горещия сезон в новия дигитален Hot Book
Спонсорирано съдържание | 4 юни 2015 15:54, Екип на Dnes.bg
Всичко, от което се нуждаем през лятото!
Снимка: Сердика Център

Търговският център улеснява своите клиенти с ултимативен уеб гид. От 1-ви юни на serdikacenter.bg(http://serdikacenter.bg/lookbook/8) ще бъде онлайн летният Hot Book със селекция от над 220 артикула. Бански, очила, обувки, чанти, козметика и съвети – в 34 страници ще получите информация с всичко необходимо за стилно лято.

Хипи или бохо момиче, морски капитани, цветно настроение или монохромна палитра, стилът на лятото за него, малките момичета и момчета на море, са сред представените от стилистите трендове.

В сезонния пътеводител(http://serdikacenter.bg/lookbook/8) не е пропусната и темата за красотата: как да предпазим лицето, тялото и косата си, продуктите за след слънце - хидратация, подхранване и anti- age. А за десерт - вкусно лято, сладолед и други лакомства.

Шопингът е самото преживяване и Сердика Център отново го предлагат с креативен подход. В първите два уикенда на юни можете да участвате в първия по рода си Fashion run, който ви дава възможност да получите като подарък избран от вас артикул от дигиталния Hot Book.

Всички подробности за играта и лятото на: www.serdikacenter.bg


Още по темата: Сердика Център
Още от
Спонсорирано съдържание