Млади и модерни: Победителите на винените Оскари

За най-добра изба на България бе избрана New Bloom Winery
Обновена: 20 дек 2017 20:51 | 20 дек 2017 20:43, Мартин Иванов
4
Млади и модерни: Победителите на винените Оскари
Снимка: New Bloom Winery

New Bloom Winery грабна приза "Златната изба на България" в едноименния конкурс на сайта exporter.bg. Наградата получи един от най-авторитетните български енолози Владимир Влъчков. Специалната статуетка със златно покритие на Онник Каранфилян му бе връчена от заместник-министъра на икономиката Лъчезар Борисов на специална церемония във вторник вечерта в Народния театър.

Конкурсът "Златната изба на България" се провежда за трета поредна година. Победителите се определят чрез онлайн гласуване.

"Избрахме гласуването чрез платформа в Интернет, защото младите и активни хора на България, които формират винената култура у нас, са там", сподели главният редактор на сайта Димитър Дженев по време на награждаването.

Млади и модерни: Победителите на винените Оскари
Снимка: New Bloom Winery

"Целта на конкурса е да популяризира новите, модерни изби на България, които произвеждат висококачествени вина и развиват модерен винен туризъм в страната ни. Много от тях имат вече колекции от международни призове и медали, но днес към тях ще прибавят и една национална награда", коментира още Димитър Дженев.

New Bloom Winery изпраща една много успешна 2017 г. През пролетта на тази година избата представи новата си корпоративна идентичност и новата си серия вина – едноименните New Bloom.

"Очакваме догодина износът на българско вино да надвиши 1 млрд. лв. и ви пожелавам вашата изба да бъде един от основните фактори в този прираст", заяви заместник-министърът на икономиката Лъчезар Борисов към главния енолог на New Bloom Winery.

В България винопроизводството преживява своя Ренесанс и сме щастливи, че сме част от тези тенденции. Модерното, за което се говори в New Bloom Winery, се дължи на един страхотен екип от млади и утвърдени винари – тази награда е за тях", коментира Владимир Влъчков при получаването на приза.

Млади и модерни: Победителите на винените Оскари
Снимка: New Bloom Winery

И допълни, че самото име на избата говори за тенденцията и стила на работа, на който залага винарната. New Bloom Winery се наложи на пазара като производител, залагащ на новите идеи и модерните вина.

"В нашето портфолио ще откриете редки и малко познати сортове, намерили един район и тероар, които дават перфектни резултати. Това са Дорнфледер и Регент. Опитайте новите ни вина от тях", каза още главният енолог на избата победител.

New Bloom Winery надделя в ожесточена конкуренция с над 130 винопроизводители.
 


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Язък за БЪлгария преди 11 месеца
Наглите престъпници на власт в София това един милиарди живи лева го немат за НИЧЕГО

Както видяхме вместо да дадат един милиард живи лева на бедните над 5 400 000 българи .Наглие престъпници начело с Бойко Борисов /Пожарникар./ ги дадоха за тн"саниране" ..
Да се докладва кои пАртиино подставени компанийки се ОБЛАЖИХА с кървави ограбени пари от народа за Коледа
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
То затова оня ден се направи на разсеян нямало било нямало за някои другия път го прати при тая умница да се отчита щото не знае какво е човек изарад такива де се знаят и са се умни та сменят нивата да си късаме нерви що щото били различни друг път евтини долни и жалки интриганти писна ми от отрепки бъдете здрави
2
0
 
0
 
! Отговори
Sofokal преди 11 месеца
Още един по баби тръгнал абе костов тоя да тие честит благодаря се умни ги намираш слушаи далеко ще стигнеш
1
0
 
2
 
! Отговори
Хамлет преди 11 месеца
Хубаво, но виното стана по - скъпо от ракията