Новият E-Class – луксозен като S-Class. Просто класа!

Mercedes-Benz E-Class показа интериора на модела
9 дек 2015 12:21,
14
Новият E-Class – луксозен като S-Class. Просто класа!
Снимка: Mercedes-Benz

Mercedes-Benz разкри официално интериора на новото поколение E-Class, чиято световна премиера е насрочена за месец януари 2016 г.

От първите официални снимки става ясно, че салонът на E-Class е до голяма степен заимстван от по-големия и скъп модел S-Class. Използвана е същата схема с два големи дисплея. Единият заменя уредите на арматурното табло, а другият, разположен на централната конзола, отговаря за инфо-развлекателната система на автомобила.

Сходно при E-Class и S-Class е също така разположението на вентилационните отвори, както и на бутоните за управление на седалките. Основните разлики са в долната част на конзолата, която при новия седан демонстрира различна подредба на бутоните.

Представеният на снимките модел разполага с тапицирано с кожа табло и елементи от натурално дърво. При различните версии на оборудване ще се предлагат различни волан, дисплеи и тапицерии, част от които могат да бъдат видени в галерията от снимки.

Към момента липсва подробна информация на Mercedes-Benz E-Class, но се очаква моделът да получи система NFC, чрез която собственикът ще може да използва своя смартфон като ключ за достъп до колата. Подобно на новата BMW 7-Series, мобилното устройство ще може да се използва и като дистанционно управление за паркиране на автомобила.

Всички подробности за седана ще бъдат разкрити по време на автомобилното изложение в Детройт през януари. Стартът на продажбите е насрочен за април 2016 година, когато се очаква да видим и версията комби.

Още снимки и подробности за новата E-Class вижте в Automedia.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: Mercedes-Benz
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Предпочитам Renault Talisman!
9
0
 
2
 
! Отговори
кисело грозде преди 8 години
Я че си купим текезесарка,върви по разоранио път и да си я товариш с ягнета и прасета,върви и с ракика и сланинка.Това луксозните за нищо не стават,само да се фуклявиш.
8
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тези коли са комфортни и луксозни. Нито БМВ нито Ауди са им достигнали комфорта и лукса. А новото поколение Мерцедес от С-класа нагоре вдигнаха много летвата. БМВ са и си остават предимно спортни и динамични коли. Никога не съм ги сравнявал двете марки. Те имат различни идеали. Тази Е-класа е супер! Единствено не ми харесват двата екрана взаимствани от S-класата, но и Даймлер пести пари от продукция. Това което БМВ правят от десет години. За това всички БМВ-та от 1-ца до 5-ца са интерионо еднакв
7
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мерцедес е собственост на араби.... и прекалено си натруфиха автомобилите с ненужни глупости вътре след 2000 година. То да се чудиш кола ли ще караш, самолет ли, космически кораб ли..
6
1
 
1
 
! Отговори
ivo преди 8 години
pichove i bmv-ta novi sam imal i karal, mercedesi sushtata rabota .... samo che vednuj se kachih na audi i poveche nikoga nqma da smenq markata. A do tova koe e tursko i koe ne v biznesa sus transport sum i moga da vi kaja che za vsi4ko 4astite idvat ot tam bmw-ta mercedesi audita i t.n. epsi tursko za sajalenie..
5
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Класата си е класа.Всичко друго са ала бализми.Подкарай мерцедес и после като се качиш пак на френска,италианска,китайска,руска и още какви ли не измислени автомобили ще разберат поплювковците.Бай Гани така и не разбра,че хубавото си има цена.
4
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В дилема съм между Мерцедес и БМВ , обаче ще заложа на европейското - демек БМВ-то.
3
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ЯзекаИ кое според теб, селски е лукс и класа?!
2
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Готиното си е готино, макар и скъпичко.
1
17
 
4
 
! Отговори
Язека преди 8 години
Тук е мястото да ви кажа, че това е любимата марка на *** и нека си я карат те. Само не ми я пробутвайте като лукс и класа.