Бивши ченгета от МВР контролирали отвличанията

Твърдението е на тъмносиния Атанас Атанасов
21 окт 2009 08:45,
53
Бивши ченгета от МВР контролирали отвличанията
Снимка: БГНЕС

"Един закон за отвличанията може да бъде само част от комплекс от мерки срещу тази тежка престъпност. Трябва да се направи анализ дали в НПК наказанията да бъдат увеличени", заяви пред bTV Атанас Атанасов от ДСБ.

По думите му големият проблем е в разкриването на тези престъпления.

Още по темата

"Основна вина са последните четири години, когато министерството не работеше. МВР е решето от което тече информация. Притеснява ме конспиративното купуване на информация от престъпните групировки от МВР", заяви Атанасов.

"Този тип престъпност се контролира от хора със специални знания излезли от МВР и Министерство на отбраната. Трябва да се провери с какво се занимават в момента специално обучени хора от системата", коментира той.

"Няма данни за политически мотив в отвличането на Румен Гунински, но преди всичко става въпрос за пари, понеже това се е превърнало в бизнес“, заяви още Атанасов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
0
 
! Отговори
Пепо преди 14 години
Не мисля,прекалено много разчитаме на бат'Бойко,но както знаем от Макиавели,решаващи за успеха на управлението са структури под него,а те се променят много бавно и трудно..и дълго
31
0
 
0
 
! Отговори
Мимоза преди 14 години
Не мога да обясня защо, но имам чувството, че този път похитителите на студента ще бъдат разкрити...тези отвличания са ужасни. Съчувствам и на жертвата и на семейството. Желая на всички успешен и спокоен ден!
30
0
 
0
 
! Отговори
Марек преди 14 години
Ами то това е ясно и за децета от детската градина. Без покровителство отгоре и отвътре тези отвличания не биха били възможни.
29
0
 
0
 
! Отговори
ОХ преди 14 години
Бившо ченче и бивша *** няма.
28
0
 
0
 
! Отговори
алхен преди 14 години
Няма как,приятелю!ТЕ си направиха демокрацията,ТЕ я изнасилиха и ТЕ я продават на мераклиите за "гражданско общество"!
27
0
 
0
 
! Отговори
Ванчо Михайлов преди 14 години
Ясно е, че действащи ченгета са в основата на тези отвличания! Но като се вгледаме в списъка от жертвите става ясно, че дестващите ченгета всъщност отвличат бивши такива, но доста "преуспяли"! Държавата почна да се самоизяжда?! Сред жертвите няма нито един случаен!!!
26
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Добро утро,България! Освен всичко друго, след Нова година и цигари с кафе няма да закусвате,уважаеми избиратели! Настоящите са бивши и всичко е едно и също.
25
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
В България няма мафия...има полиция!!!!!!!
24
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
МВР е решето от което тече информация...Това го знам, затова не подадох жалба в МВР (както ми препоръчаха познати) срещу изнудвачи. Те сами се похвалиха, че и в управлението на КАТ имат приятели... Дано поне Бог даде възмездие, че помощ от нашите органи не очаквам.
23
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Знае човека знае.Нали и той е в играта на бившите ченгета.
22
0
 
0
 
! Отговори
853211 преди 14 години
Ама нали всички ченгета са *** дебели шопари, дето не стават за нищо друго! Как така са се научили да организират и реализират перфектни отвличания? И то не веднъж или два пъти ...?
21
0
 
0
 
! Отговори
Jelev преди 14 години
I kolite li sa bivshi policeiski .
20
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ама нали ще кажат, че за тези оръжия пари няма...
19
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Полицията с базуки и картечници, и тогава всички ще сме много по-спокойни.
18
0
 
0
 
! Отговори
някой преди 14 години
Сутринта по новините съобщиха за американец от ФБР който се опитал да продаде секретна информация на агент под прикритие, който се представил че е уж от израелските тайни служби. Според предварителни данни арестуваният има шанса да получи доживотна присъда. Нека да се поучим от такива примери и ние!
17
0
 
0
 
! Отговори
Гном преди 14 години
""Основна вина са последните четири години, когато министерството не работеше. МВР е решето от което тече информация." - еееееееех, лилипут гнусен. Информацията изтече още когато седеше на мекия.....стол, на Черни връх. Аз ли изнасях дела, направо с компютрите?! *** подъл. Кой съсипа работещата агентура?! Кой си подложи , за да може да си върти далаверите с БГА, с РВД, с всички други разбойническо-мениджърски хранилки?!
16
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Човека дето най-много използва изтекла информация се притеснява ,че от МВР тече.Не само бивши ,а и действащи ченгета има в тия банди.Затова са и информирани и не могат да ги хванат.Но съм сигурен ,че колегите им ги знаят ,но вместо да ги ловят им завиждат.Почистете това МВР и всичко ще се оправи
15
0
 
0
 
! Отговори
фЕДЯТА преди 14 години
АМИ ЧЕ ТОВА СЕ ЗНАЕ МНОГО ОТДАВНА!ТА КОЙ В БГ ЩЕ ЗНАЕ ТОЧНО КАК ДА ЗАГЛУШАВА ПОЛИЦЕЙСКИТЕ ТАЙНИ ЧЕСТОТИ!ЕДИНСТВЕНО ДРУГИ ЧЕНГЕТА!САМО ЧЕ ИМЕННО НА ОТВЛИЧАНИЯ СА ГИ УЧИЛИ НАВРЕМЕТО!
14
0
 
0
 
! Отговори
kapitana преди 14 години
bat Boiko ne moje da ne znae koi sa....
13
0
 
0
 
! Отговори
yashinaki преди 14 години
Ченге, че защо трябва да си навътре в материята, за да се сетищ, че МВР покровителства тези отвличания?! Малка държава сме, и всичко се знае! Въпросът е дали има воля да се реши проблема?! Има вече стотици отвличания, и нито едно от тех не е разкрито. Това означава, че половината скапани ченгета са в играта...