Хванаха шестима за трафик на жени и продажба на яйцеклетки

Групата е от България, Румъния и Гърция
18 сеп 2010 11:15,
32
Хванаха шестима за трафик на жени и продажба на яйцеклетки
Снимка: Булфото

Шестима са задържани при международна полицейска операция, съобщиха от МВР. След успешно съвместно разследване, продължило осем месеца, те са арестувани за трафик на бели робини, насилствена проституция, отнемане и продажба на яйцеклетки.

При международна полицейска операция, проведена на 16 и 17 септември, беше разбита организираната престъпна група.

В акцията са участвали служители на Главна дирекция „Борба с организираната престъпност” на България и колегите им от Гърция.

В хода на операцията са задържани шестима, от които петима българи и една румънка. Било установено, че групата действала около осем месеца, като за периода е реализирала печалба, възлизаща на стотици хиляди евро.

За дадените яйцеклетки на жените били обещавани 2000 евро, а само за една яйцеклетка бандити са получавали по 25 000 евро от клиентите.

Престъпната група действала чрез употреба на насилие и заплахи към жените, като по този начин ги държали в пълно подчинение и страх.

Действали при изключителна конспиративност, като донорките били български и румънски гражданки. Задържан е и гръцкият доктор, който извършвал манипулациите.

Повдигнати са обвинения за трафик на бели робини, насилствена проституция и сводничество и отнемане с цел последваща продажба на яйцеклетки.

На задържаните е наложена постоянна мярка „задържане под стража”. Съгласно гръцкото законодателство всеки от групата може да получи от 10 до 20 години затвор.

Продължават съвместни действия на българските и гръцките правоохранителни органи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още по темата: проституция
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
1
 
1
 
! Отговори
R преди 13 години
DAVAI OTZAD A A VASITE BALGARKI NE SA LI SIBAT OTZAD A PUNDIO DALI NA TEB NE SA TI GO SLAGALI OTZAD A
23
0
 
2
 
! Отговори
някой преди 13 години
До: Осман (номер 4)Османчо драги, за твой късмет точно тази вечер даваха един турски филм, че и със субтитри беше на всичкото отгоре!Та там едни - бизнесмени ли бяха, бандити ли бяха, от твоя край - от Истанбул бяха май, бяха в един публичен дом и там ги обслужваха едни туркини работнички, ама не един по един, ами накуп - групово бяха всички на един креват! Че като дойде полицията и ги сгащи! По бели *** и бикини бяха! Ама малей, какви гюзел кадъни имаше там - и дашни, дашни ей!
22
1
 
2
 
! Отговори
някой преди 13 години
Напълно съм съгласен с номер 8 и 9 - малко множко са дали като цена от 25 хиляди евро за яйцеклетка. То не че са много евтини, но защо ни вземат за канарчета не разбирам?
21
0
 
1
 
! Отговори
МИ преди 13 години
Още на първата година от учеибния процес във Висшите университети *** се научават на най-различни методи за убиване на вида Номмо сапиенс,ПолЗвайки всякакъв вид Хитлерови помагала те направиха от нацията българи и славяни ***- усмихвайки им се по съседски или по роднински с думите как спахте?ТЕХНИКАТА ДОБРЕ ЛИ ВИ ПОМОГНА ДА ЗАБРАВИТЕ ,ЧЕ СТЕ ХОРА,ТАКА КОМБИНИРАЙКИ Я С ХИМИЯТА -НОЩНИТЕ НЕВИДИМИ ДУПКОПОЛОЖИТЕЛИ РАЗБИВАТ ДЕ ЩО ВИДЯТ УСПЕШНО,,,
20
0
 
2
 
! Отговори
kolekcionera преди 13 години
този ЦЦ отново откри Хамерика
19
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
да тука всичко продават , първо продаваха задниците на жените -ся и яйцеклетките почнаха да продават
18
0
 
3
 
! Отговори
beni преди 13 години
Естествено , че от България, Румъния ще са насилниците, нали до скоро чужденци от Западна Европа се чудеха как можело наказанието за това да бъде условно или 3, 4години. Балканските мъже не им пука за жените им, а иначе все много изисквате от тях и ги наплувате, че не правили за мъжете достатъчно. Мерзавци!
17
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Бели робини" е дискриманационен израз, а колко са били бели тези...
16
0
 
2
 
! Отговори
Мъдовски преди 13 години
Станаиле, вярно е това което пишеш. *** обаче много да внимават, защото сега качествено ги шият и не всяка "мома" е 100% мома.
15
5
 
6
 
! Отговори
Дедо преди 13 години
Мила ми редакция, тук не става дума за "бели", а за "***" робини. Ако робинята е бяла, тя никога няма да се съгласи на 2 бона в евро.
14
4
 
7
 
! Отговори
Сатанаил преди 13 години
А пък аз имах едно гадже от твоя край Османе, чиста туркиня и знаеш ли какво ми казваше...:само отзад давай, че се паза за мажа ми". Тя беше много морална...обаче се ожени за турски студент и си беше девствена :) Така че, като целуваш жена си или приателката и ако е била студента в Софя помисли преди това дали не ми е правила вувузел... :) аре поздрави и да си жив и здрав :) пък ако устните на женати са солени...направи си сам извода :)
13
4
 
25
 
! Отговори
Кабули преди 13 години
До ОсманОсманчо, много еркек се правиш бе. Тези сериали, дето ги дават "ваши" ли са, на двора в село ли си ги снимате? А по-полека, че да държиш молива са те учили ТУК, а не в Турция, дето я имаш за твоя. Знаеш ли Османчо, ти и в ТВОЯТА Турция си един "гяурин", дето разговаря със "своите" турци с преводач.
12
4
 
16
 
! Отговори
гурбетчия преди 13 години
Османчоо!!!Много си *** мойто момче!От всяка нация има различни хора!Малко ли туркини има,които на запад се чукат със семейни турци,та дори хем семейни хем и дърти /моруци/.Събират парички да си плащат квартирите! Ако не си разбрал ще ти пиша на турски - Annen ve ablan neden Almanyada evli ve moruk turklerle sikisiyorlar ?
11
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Трябва всички бандити да се залавят в чужбина, иначе нашият импотентен съд ще ги пусне веднага, даже и обезщетение ще им даде.
10
1
 
11
 
! Отговори
потърпевша преди 13 години
С манипулациите ,престой в болница и...10000 евро е максимумът за 1 яйцеклетка !Такава цена ми беше предложена в Кипър ,а там всичко е по-скъпо от Западна Европа ,включая и Гърция .
9
1
 
9
 
! Отговори
до 8 преди 13 години
Абсолютно сте прав/а! Нещо в статията не е съвсем наред!Явно хората дето са я писали не са прочели как стоят нещата в действителност! Къде 1 яйцеклетка струва толкова?
8
1
 
19
 
! Отговори
didi преди 13 години
25 000 евро за една яйцеклетка - да бе да, хахаа!!!Това да го видя няма да повярвам! Всъщност една яйцеклетка не ти гарантира бебе, за тези пари ще се намери сурогатна майка.
7
5
 
5
 
! Отговори
az преди 13 години
tuk v italia balgarkite se chukat na poraziq s kogoto padne za pari----nai mnogo sa ot raiona na RUSE---jivi *** vi kazvam ,edna izgoni sinasi ot tuk raboteshe momcheto za pari v stroitelstvoto no maikata k***a mu skroi nomer i si zamina za da moje da se cheshe
6
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Няма ли някой турски днес.бг да ходиш там да си пишеш *** комантари, *** гледай някой сериал.
5
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
nai lekite jeni sa tuk v bg