Пиян ветеринар прегази три момичета в Сираково

Най-тежко е пострадала 20-годишна девойка. Тя е със счупен таз
Обновена: 31 юли 2011 21:04 | 31 юли 2011 20:49,
139
Пиян ветеринар прегази три момичета в Сираково
Снимка: БТА

Три момичета на 16, 17 и 20 години от хасковското село Сираково за малко не загинаха при катастрофа, подобна на тази в Симеоновград, която почерни 6 семействата на Великден.

Снощи минути преди 01:00 часа девойките тръгнали да се прибират към къщи след края на традиционния селски събор, разказа за Dnes.bg кметът на Сираково Иван Хараланов.

Тогава лек автомобил Рено, управляван от шефът на Ветеринарната амбулатория към хасковксия Зоопарк д-р Ясен Стайков, помел момичетата, които вървели по тротоара.

"Дрегерът показа 2,3 промила алкохол в кръвта на водача. Явно е загубил контрол на управлението на колата и е помел момичетата", коментира Иван Хараланов.

По думите му най-тежко е пострадала 20-годишната девойка. Тя е със счупен таз и наранявания по главата. Няма опасност за живота й ,но предстои да бъде оперирана в Пловдив. Другите две момичета са с фрактури по краката. Едната вече си е в къщи, допълни кметът.

Д-р Ясен Стайков е останал невредим след катастрофата. Колата му е била със счупено предно стъкло. Разрушена е и ограда на къща, в която колата се е забила, след като е помела момичетата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


139
Още по темата: Сираковокатастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
2
 
8
 
! Отговори
morski преди 12 години
Ako e tvoeto dete takali stegovorish be govedo.Zatvor za piyan vodach.
74
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Само не мога да разбера това, че е ветеринар какво общо има?!
73
1
 
6
 
! Отговори
до 91 преди 12 години
Ей , младеж не ми казвай какво съм заслужил и какво не! Не ми казвай че съм израстнал в семейство, където са ме възпитавали и отгледали подобаващо. Не ми казвай къде съм отгледан и в каква среда. Не знаеш как съм израстнал и под какъв тормоз братко! Именно заради този родителски тормоз сега съм такъв обаче-никога да не посегна на детето си! Били са ме до скъсване с колана. Не ми казвай за детсвото ми и че съм имал късмет..че Уил Хънтинг и той е бил уж късметлията...в детството си.
72
2
 
15
 
! Отговори
до 58 преди 12 години
А кой ще се замисли на нас какво ни е ?! Аз не искам да издържам ,, ромите " ! Замисли се ти какво им е като те оберат и те пребият някъде , а полицията ги прибере, регистрира ги и ги пусне.
71
2
 
3
 
! Отговори
ttk преди 12 години
ДО 84:Прав си-законите са еднакви за всички и няма оправдание дали си *** или не.Просто ми се иска да си представиш как си на тяхно място и тогава ти няма да се различаваш от тях с нищо.Но си късметлия....,което обаче трябва да ти даде великодушие към тези,които просто нямат твоя късмет.Сигурно си го заслужил някак преди да се родиш.
70
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Пак много *** се е изходила тук.Де да можеше България да се изчисти от ***....
69
11
 
4
 
! Отговори
United Kingdom преди 12 години
ало Робите как сте хахахха
68
2
 
14
 
! Отговори
негов колега преди 12 години
много жалко докторе,че хора са пострадали.дано се оправят по-бързо ! никой не бива да си позволява да кара пил,още повече един лекар.
67
22
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
най-тежко е пострадала 20-годишната девойка. Тя е със счупен таз -и сега как ще изкарва пари
66
2
 
13
 
! Отговори
до 73 преди 12 години
Отговарям на един *** тук, който ми каза:Ами ако беше ***? Ами не съм ***. И да съм....не е оправдание това че съм *** да крада желязо и мед ...нали? Точно това искам да кажа на оня отвортения, който ми задава въпроса:Ако беше мангалин,а?" Това че си *** , не те оправдава да крадеш каквото ти падне, ЯСНООООООООООООООООООООООО?????????????????????????????????????
65
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
добрия човек хубаво е направил-намалил е популацията на *** ***.лошото е ,че няма да му се признае заслугата и за съжаление,ще лежи в затвора
64
7
 
10
 
! Отговори
шоп преди 12 години
каква убава ромка(туркиня) ХА ХА ХА.при нас по околовръсното всички са таквия
63
4
 
5
 
! Отговори
колегата преди 12 години
явно колегата е закъсал за пациенти ве и е тръгнал на лов за такива
62
7
 
4
 
! Отговори
ttk преди 12 години
ДО 63Човек не си избира родителите.Всичко,което изтъкваш, е плод на възпитанието на твоите родители,т.е ако един *** беше на твое място и в твоето семейство роден,щеше да е като теб.Каква е разликата????
61
5
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
искам:- като тръгна на разходка да знам че няма да ме прегазят- като тръгна за морето - че ще стигна и ще се върна жива- че като отида на дискотека - няма да ме изнасилят - че като отида на концерт - просто ще се наслаждавам на музиката и ще се прибера жива и здрава- като съм в заведение - че няма да се отрова от ментета- като съм на плаж - няма да се удавя в незаконен басейн около който спасителите само заглеждат гаджета- като има ограничение 40 да не ме задминават с 80МНОГО ЛИ ИСКАМ?
60
1
 
7
 
! Отговори
Дарвинист преди 12 години
Никой не се подиграва на *** ...подиграваме се на аналнозависимите либерастни *** които приравняват тези полумаймуни до Хомо Сапиенс...
59
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
като е БЪЛГАРИН винаги му се пише името а като е ***(турчин) евентуално с иницияли-"БГ" журналистика
58
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Повечето коментари са показателни за животинския произход на пишещите!Подигравайки се , вие сте по-низши и от ***!Като не сте ***, да не би да сте застраховани от подобни пияни шофьори?*** с IQ на картоф!
57
1
 
3
 
! Отговори
ttk преди 12 години
до 66Какво значи: ако бях ***,но с моето (българско) съзнание???
56
0
 
6
 
! Отговори
лошо преди 12 години
лошо лошо лошо. При всиките си отрицателни черти на манговците, не оправдавам по никакъв начин шофирането в пияно състояние - имам дете и се моля "Не шофирайте пияни И дрогирани". Дори да се плати на някой подкупен съдия да ви пусне - съвестта ще ви изяде.