Пиян ветеринар прегази три момичета в Сираково

Най-тежко е пострадала 20-годишна девойка. Тя е със счупен таз
Обновена: 31 юли 2011 21:04 | 31 юли 2011 20:49,
139
Пиян ветеринар прегази три момичета в Сираково
Снимка: БТА

Три момичета на 16, 17 и 20 години от хасковското село Сираково за малко не загинаха при катастрофа, подобна на тази в Симеоновград, която почерни 6 семействата на Великден.

Снощи минути преди 01:00 часа девойките тръгнали да се прибират към къщи след края на традиционния селски събор, разказа за Dnes.bg кметът на Сираково Иван Хараланов.

Тогава лек автомобил Рено, управляван от шефът на Ветеринарната амбулатория към хасковксия Зоопарк д-р Ясен Стайков, помел момичетата, които вървели по тротоара.

"Дрегерът показа 2,3 промила алкохол в кръвта на водача. Явно е загубил контрол на управлението на колата и е помел момичетата", коментира Иван Хараланов.

По думите му най-тежко е пострадала 20-годишната девойка. Тя е със счупен таз и наранявания по главата. Няма опасност за живота й ,но предстои да бъде оперирана в Пловдив. Другите две момичета са с фрактури по краката. Едната вече си е в къщи, допълни кметът.

Д-р Ясен Стайков е останал невредим след катастрофата. Колата му е била със счупено предно стъкло. Разрушена е и ограда на къща, в която колата се е забила, след като е помела момичетата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


139
Още по темата: Сираковокатастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
2
 
8
 
! Отговори
Синеок ксенофил преди 12 години
Мангустофилията се лекува уважаеми либерасти!!!Лекарството се казва "Рюгер Мини" .....
54
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Всеки преждевременно умрел ***, доближава България с една крачка напред до един по-добър и сигурен живот. Да не оставяме на нашите деца и внуци една *** държава....
53
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
54 що не земеш да идеш и да се метнеш някъде от по-високо
52
2
 
0
 
! Отговори
? преди 12 години
?
51
1
 
8
 
! Отговори
до 65 преди 12 години
добре е направил!
50
2
 
21
 
! Отговори
до 58 преди 12 години
Поне нямаше да крада ако бях ***, но с моето съзнание. Нямаше да съм нагал в автобуса и да не си купувам билет, нямаше да викам във влакана *** докато си ям пържената цаца. Няма да надупвам касетофона във вагоните, няма да БЕРА желязо, мед и керемиди от изоставени постройки. Нямаше, защото не съм мангалпо манталитет. Не мога да съм ***,който го прави всичкото това е ***!
49
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
58ми, няма какво да мислим ако сме щели ние да отраснем....Ние несме отраснали, защото нашите майки и бащи, баби и дядовци са се трудели и работили. Спестявали са, лишавали са се. Айде недей с тия тънки прости манипулации, щото се съмнявам и за твоя етнос и насажденията които се опитваш да посееш. Долен ***. В момента точно мисля, че тази *** на снимката се лекува с моите пари. С парите за нашите деца . Ясно ли ти е бе *** долен.
48
9
 
5
 
! Отговори
деж лекар преди 12 години
какво искате от един кравешки доктор.От такива кухи кратуни бъка новата акенция по храните . Ръководена от баш мършата -миро найденов
47
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Защо пишете "прегазил" ? Знаете ли какво значи тая дума ? Или понеже жертвите са с ценна кожа трябва да изглеждат по-големи мъченици ? Не го оневиняваме пияния, но опита ви да ни разделяте на ценни цветнокожи и не толкоз ценни българи е очеваден. Вие какви сте бе списватели ? Национални предатели ли ?
46
5
 
8
 
! Отговори
Справедливост преди 12 години
На тоз пияндур трябва да му вземат книжката завинаги и да го пратят в пандиза , там да го обработят, както трябва , а не да го пуснат под гаранция !!!!!
45
1
 
28
 
! Отговори
wasp преди 12 години
***, на където и да се обърна, каквото и да прочета, все за *** става дума. Не може да се живее повече по този начин, България заприлича на индийска провинция!
44
19
 
9
 
! Отговори
ttk преди 12 години
Защо измествате темата?!Жертвите са невинни и няма значение какви са!Срам ме е че може да пренесете проблема между *** и българи!А по отношение на ***,нека всеки се замисли какво щеше да прави,ако беше израсъл в среда подобна на ***.Но се замислете наистина и тогава се запитайте с какво бих бил аз по-различен от тях!
43
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Защо му казвате името на тоя ? На оня насилник от Пловдив защо му го криете ? Разликата да не би да е в цвета на кожата ? Жалки списватели...
42
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А помните ли че дори преди време, бяха сложили филтри за думите като - ***, *** и т.н.Демократи сте а....*** нещастниците ***. Еничари долни. Дори Тодор Живков не си позволяваше да променя езика Български и да му заменя думите. ***.
41
13
 
7
 
! Отговори
Irish Power преди 12 години
вие там в България що не си направите едно Харакири всичките и без това никва полза от вас само консумирате замърсявате околната среда ама пълни ***... света се задушава с такива като вас просто сте излишни разберете го най после!!
40
0
 
13
 
! Отговори
от 47 преди 12 години
Истината се трие..прекрасно г-да модератори!
39
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
49ти, много ясно бе *** със *** вмирисан. Няма човек на земята който да не мрази и ненавижда *** полу-човеци - ***. Или братята ти.Дори Индийците са ви прокудили *** долни, там несте имали право да облечете дрехите дори на мъртвите. Сметни какви *** сте.
38
1
 
10
 
! Отговори
до 49 преди 12 години
научи се да пишеш и тогава давай мнение бе!
37
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нека защитниците на *** да си помислят каква е причината за такова отношение към тях и защо го няма към другите етноси населяващи страната ?!!
36
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
tozi piqn veterinar da be sgazil po 10 balgarski momi4eta vie wqhte da go izqdete s huq barabar na miga. radvate se na 4uzdoto newastie no to we vi stigne i vas.