Закопчаха Дъмпела заради мелето с Багата

23-годишният софиянец е задържан в ареста за 24 часа
Обновена: 27 фев 2012 16:51 | 27 фев 2012 16:45,
198
Закопчаха Дъмпела заради мелето с Багата
Състоянието на Багата остава критично. Снимка: архив, Булфото

23-годишният софиянец Даниел С.-Дъмпела е задържан за 24 часа във връзка с мелето в столично заведение, при което около сърцето беше намушкан MMA боецът Благой Иванов-Багата, съобщиха от МВР.

Софийска градска прокуратура ще се произнесе дали задържаният люлински бос ще остане в ареста за 72 часа. Смята се, че неговата група е участвала в боя, при който самбистът беше ранен.

Разследващият екип работи за установяване на съпричастността на Дъмпела към извършеното деяние.

Разпитани са още трима души, присъствали в заведението по време на свадата между двете компании. Инцидентът стана в столичния бар "Айс", по-известен като бившия бар "Домби".

Още по темата

Предстои провеждането на необходимите процесуално-следствени действия и след приключването им материалите ще бъдат докладвани на наблюдаващия прокурор.

Продължава работата за установяване на други очевидци на инцидента, както и на други участници в сбиването.

Дъмпела е криминално проявен. През 2008 г. е регистриран за изнудване, през 2009 г. е задържан в Дупница за притежание на наркотици и използване на фалшиви документи.

В колата му е открита дрога, а при последвалата проверка се установило, че номерът и документите на автомобила са фалшиви.

По-рано през деня от "Пирогов" съобщиха, че състоянието на Благой Иванов остава критично.

По думите на медиците е преодоляно шоковото състояние на Иванов, който беше приет в централна реанимация на болницата в неделя.

Очакват се обаче усложнения вследствие на нараняването с нож, съобщи доц. Стоян Миланов, началник на централна реанимация.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


198
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
да *** всички мръсни мутри, бал съм ги, стига сте писали само за тях!!!!!!Стига сте правили мутрите и крадците звезди!Сайтове като вашия са по-виновни и от тях самите, защото в цял свят има организирана престъпност, но никъде ръководителите й не са селебритита!
58
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Набили некво полицейско синче и ни занимават цял ден с него. Ако баща му на този Бага ли е, Дага ли е, не беше от ГДБОП, щяхме да прочетем съобщение от 3 реда и нямаше да прочетем повече за случая.
57
1
 
6
 
! Отговори
Al do 53 преди 12 години
Демокрация приятел!! ;)
56
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Това наистина е ИЗЛАГАЦИЯ!!! Как може някакъв си *** на 23г да има такова криминално досие и да е на свобода?! Къде са ТВУ-тата да ги превъзпитават тези малки пикьовци?
55
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"23 годишен", "бос"...едва ли имат предвид босоног, а:))такива млади "босове" има само в държавите от третия свят, дето продължителноста на живота е по 40 г. - натам сме тръгнали май. Голям смях е, че ни приеха в ЕС
54
1
 
14
 
! Отговори
Пешо преди 12 години
Медиите ще се скъсат да пишат всевъзможни щурутии!Само за едно нещо никой няма да си отвори устата за тайните черни залагания във свободните боеве а там не залагат балерини и музиканти а подземни дришняри!На всеки двубой присъстват един контингент дришльовци много осведомени които никой никога не ги е виждал по спортните зали познават всеки от бойците и винаги да светнати кой в какво физическо състояние е много често след двубоите се спречкват помежду си чувал съм че залагали помежду си!
53
1
 
5
 
! Отговори
резултатът...! преди 12 години
Кой е по-силния....,щото са еднакви !?
52
1
 
19
 
! Отговори
НОВИНА ЛИ? преди 12 години
Това е ....ежедневие в Бг!
51
0
 
37
 
! Отговори
Съдебна система преди 12 години
Навремето такива рецидивисти като Дъмбела копаха въглища до живот сега обикалят клубове и нощни дискотеки. Поздрави до независимата съдебна система да си харчите паричките дето ги изкарвате от рецидивистите с ГОЛЯМ КЕФ!
50
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ем , пичоЕ е заради такива "новини" си струва да се емигрира , за да не станете главни герой в тях :))
49
0
 
56
 
! Отговори
Възмутен преди 12 години
Ега ти държавата, регистриран за изнудване, задържан за притежаване на наркотици с фалшиви документи, в колата му открита дрога а номера на колата и документите и фалшиви и тоя е бил на свобода и след 24 часа пак ще бъде. Искам да емигрирам!
48
1
 
24
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Жалко за момчето .Дано оздравее. А иначе: Едни мутри бият други мутри.Нека се трепят.
47
2
 
56
 
! Отговори
Ужас преди 12 години
Аз ли нещо не разбирам или тук в прав текст се казва, че има някакъв си 23 годишен ***, който като е бил на 19 години са го регистрирали за изнудване?!? После са го хванали с дрога, валшиви документи и крадена кола!!!! И сега този назобан *** без капка мозък ходи и коли по дискотеките!!! На 29 години съм и наистина не мога да разбера как допускаме такова нещо! Къде е полиция, прокуратура, съд? 23 годишни келемета да правят поразии наред и да не са и съдени даже и да са недосегаеми?
46
6
 
23
 
! Отговори
Мутренски години преди 12 години
В държавата на Тиквите, Дъмбелите се разхождат на свобода! Пада наистина голяма борба с престъпността и корупцията Цецко и Бо4ко ни вкараха отново в мутренските години с пълна сила...
45
4
 
24
 
! Отговори
емо преди 12 години
Какво го защитавате тоя Багата.Знаете ли колко душици е почернил?
44
1
 
22
 
! Отговори
БГ Съдия преди 12 години
Единият е бияч, но другият е убиец.
43
0
 
35
 
! Отговори
@ преди 12 години
23 г с толкова дълго досие ? и на свобода ? и ,,бос,, ?пък и продължава с издънките ?Quo vadis?,млади българи !!! народа е затънал в мизерия те се ръгат в чалготеки .няма нужда от РанЪп план за да изчезнем като народ,ние сами се справяме добре
42
0
 
11
 
! Отговори
do 43 преди 12 години
Веднага ти обяснявам :Тези в Парламента са ПО-УМНИ от него и си правят парички и никoй не ги закача, а сега въпросното културистче с изпит от химикали мозък ще стане на ..XXX... в затвора.това е разликата.
41
0
 
7
 
! Отговори
е това е бой преди 12 години
У наше село Габрене де,се степаа за куче на кой кучето е по добър в лова,Бай Генчо се беше насветкал в кръчмата на бай Ванче,като талпа а бе направо беше палто без ръкави,та бай Гоче му вика моито куче е най добрия ловец и най бързото куче,я ама бай Генчо не беше съгласен и от там стана една патаклама и в джангъра некои цапна бай Ванче и стана една мътна и кървава,ама намушкани немаше,а само малко зъби,кръв,повръщано и кал...
40
0
 
37
 
! Отговори
Руми преди 12 години
През 2008 г. е регистриран за изнудване, през 2009 г. е задържан в Дупница за притежание на наркотици и използване на фалшиви документи.А защо не си излежава присъдата след като има такива улики с/у него ????