Двама пенсионери убити снощи - във Велинград и Пловдивско

Целта и на двете престъпления била кражба на имущество
Обновена: 10 мар 2012 15:18 | 10 мар 2012 15:15, Бойчо Попов
254
Двама пенсионери убити снощи - във Велинград и Пловдивско
Илюстрация: архив, Импакт Прес Груп

Полицаи от Велинград и Пазарджик са по петите на убиец. Вчера предиобяд в полицейското управление на курортния град е получено обаждане за намерено безжизнено тяло на мъж, се казва в съобщение на МВР.

То е било на 86-годишен велинградчанин И.В, който бил открит в една от стаите на къщата, в която живее.

Дежурна група от разследващ полицай, криминалисти и експерти, в присъствието на съдебен лекар, е извършила щателен оглед на местопрестъплението.

Оказало се, че има следи от насилие. Престъпниците са влезли, след като са разбили няколко врати.

Според полицията от къщата липсва и домашно имущество.

Уведомена е Окръжната прокуратура в Пазарджик, която е образувала дознание.

Друг пенсионер също е бил убит през същата нощ. 71-годишен мъж е намерен мъртъв в дома си в село Ягодово, съобщиха от МВР-Пловдив.

По първоначални данни смъртта е била причинена от удари с твърд предмет по главата. Няма задържан за убийството, а според разследващи извършителите са влезли в дома на мъжа с цел кражба.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


254
Още по темата: МВРубийство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
107
9
 
2
 
! Отговори
NN преди 12 години
смешника с ник "Българин" е един евтин червен кутевлярски провокатор, който мощно *** върху управляващите при абсолютно всяка криминална новинанищо че при управялващите ни преди това ТУРЦИ *** също безчинствахапо този начин ....тогава партията не му е давала да се изказва явно ...
106
0
 
24
 
! Отговори
до 118 преди 12 години
Защото Българският народ е беззащитен напълно , ако хората имаха поне по 1 ловна пушка и издухат главите на няколко бандита влезли да крадат щяхме да станем най-спокойното място на планетата.Само това е начинът , откъдето и да го погледнеш.
105
1
 
6
 
! Отговори
Гацо преди 12 години
Дали ще е БСП , СДС или ГЕРБ разлика в управлението на страната няма . *** и разни збърканяци си бият , убиват , грабят и тероризират на местно ниво .Както ги нарече Свети Бойко местните ФЕОДАЛИ които решатли и населението ще издавят и ще ги защитят . Това са хората които хранят всяко правителство без значение ляво или дясно е у нас то винаги е КОРУМПИРАНО .Сегашното неправи изключение и не одстъпва по корупция по нищо от предишните НАЗДРАВЕ НА ВСИЧКИ ПИЕЩИ И ПИШЕЩИ ТУК КАТО МЕН
104
1
 
9
 
! Отговори
До 111 преди 12 години
Не се казва *** ,а машина за раждане !
103
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Пак ли бе ,глутници озверели *** безчинстват ? уорлик прасе *** ,къде си бе природозащитнико на животните от *** вид кво ще измъцаш по въпроса ? и ония другите от хелзинския -гей комитет и на вас да ви ...... майката !!!!!!
102
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
118-ti, предимно защото Българите са ПРОСТИ и със смачкано достойнство и себеуважение !
101
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Съд за всички убийци , начело с управляващите мутри.
100
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Защо престъпността расте? Защо грабежите са всяка минута?
99
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Оставка на Цвък
98
3
 
19
 
! Отговори
Beni преди 12 години
Доколкото си спомням още по времето на Румен Петков после и на Миков *** фамилии пришълци изнасилваха , грабеха и убиваха стари и безащитни хора . Какво да кажем за къщите купени и ремонтирани от чужденци у нас ? Хората идват да прекарат одпуската си у нас и какво да видят от покъщнината ,дограмите че и понякога липсват керемиди и цели стени дори . Време е вече да ПОЧИСТИМ *** . Време да се сложи ред в държавата с престъпноста но едвали
97
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мизерията превръща хората в скотове. Какво е това да се краде от пенсионери? Колко още възрастни хора ще бъдат убити?
96
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
При нападение в собственния ти имот трябва да имаш възможност да се защитаваш със всички средства. Такъв закон имаше за няколко месеца но мръсниците от БСП го атакуваха пред конституционния съд и го отмениха. А сега гербаджии не смеят да приемат нещо подобно и само си прави реклама на Цветан докато избиват хора по домовете им.
95
0
 
19
 
! Отговори
коко преди 12 години
Нещата ще се променят чак когато *** убият някой велможа в Банкя.Тогава на някои от умниците,дето ни управляват ще им дойде акъла в главите.А на Цветанов не се сърдете,той е добро момче и се мъчи да интегрира ци-пардон,ромите.А и неговата вила все още не са ограбили...Интересно,но през последните години в новините се пише само за убити българи.Всички реват от ***,а досега няма убит нито един насилник.А вредните животни ,чакалите например се изтребват.
94
1
 
13
 
! Отговори
до109 преди 12 години
Кога е това накрая? Кога ще дойде това "накрая"?Трябва СЕГА!
93
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
108mi, та таа *** е модел за подръжание и вече седмица ни говорят колко е успяла и как се труди ?!? Тази мангасарка дето се ожени за сина на мъжа си е модел за подръжание . Сещаш ли се закакво иде реч ...
92
1
 
20
 
! Отговори
ИИЗ преди 12 години
Живота на всички *** в България не струва дори колкото живота на един уличен ***, който поне няма да те окраде!!!
91
0
 
23
 
! Отговори
НМ(народна милиция) преди 12 години
няма ли кой да спре *** напаст.Накрая ще се организираме в опълчение.
90
7
 
5
 
! Отговори
hagen преди 12 години
До 100Вместо да питаш Марин къде се скрил като ги е помилвал тия престъпници против Комисията по помилванията ти търсиш Цветанов.Първо помисли кой го е хванал и после защо го е пуснал.Срещу 10 хил долара.
89
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Оставка на Цветанов незабавно в противен случай да ди ходи Бойко.
88
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
95-ти, на въпрос към Съдията Вие гарантирате ли ми моята сигурност на 100%, той мълчеше и накрая каза не !!! След което го питам, след като не ми гарантирате, вие ме лишавате от конституционното ми право да се защитавам ? Мълчание. Небило така....А как е ? Всяка друга мотивация пред тази което ти е дадена по Конституция е просто смешна. Дори да приемем че падне отказа, то защо отказват след акто са длъжно по конституция и закон ? Ами близко е до акъла защо...