Разбиха група, крала кабели край Елхово

Мъжете използвали специална техника за откриване на проводника
Обновена: 3 май 2012 11:35 | 3 май 2012 11:35, Красимир Ангелов
9
Разбиха група, крала кабели край Елхово
Снимка: Архив Булфото

Полицията в Елхово разби престъпна група, занимаваща се с кражба на кабели, съобщиха от Областната дирекция на полицията в Ямбол.

Вечерта на 1 май на път край разклона за с. Кирилово, екип на полицията е извършена проверка на паркиран лек автомобил ”Форд”, собственост и управляван от 48-годишен мъж от Сливен.

В хода на последвалата проверка е изяснено, че собственикът на колата заедно с други лица,  са започнали разкопаване и изваждане на проводник за телекомуникация в района.

При проведените процесуални и оперативно-издирвателни действия са установени и останалите осем участници в престъпното деяние, които са на възраст от 26 до 39 години, петима от тях са жители на село Могила, а другите са от село Веселиново, от Ямбол и от Сливен.

За откриването на положения в земята проводник е използвана специална техника, собственост на частна фирма, за която шофьорът на „Форд“-а е работил.

Работата по случая продължава. Образувано е досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
кражбата си е най-на оферта в днешно време
8
0
 
1
 
! Отговори
Ех преди 12 години
Не сме толкова зле, някой да е чул да е умрял от глад някой? А, че сме бедни, така е. Но никой няма желание да се промени нещо. И Българи и *** крадът
7
1
 
3
 
! Отговори
Човек преди 12 години
Е как няма да са българи ! Кой *** ще работи за такава компания с такава техника ?! Не ги защитавам ама стига сме си мили ръцете с тях. И ние крадем , не се правете на че всичките сте момини сълзи! И кратко,ясно и точно номер 6 го каза - Гладът е по-силен от тока !!!И само вижте колко обществено внимания събра тази статия. Почти никакво ,защотото на всички им е ясна каква е историята!
6
0
 
4
 
! Отговори
eine frau преди 12 години
*** , Bulgari.. abe hora osaznaite se naroda umira ot glad v taq skapana darjava vseki se chudi kak da si nahrani decata. ideq si nqmam kak mojesh cql mesec da izdurjish sus tamoshnite zaplati cql mesec ( I TO AKO RABOTISH) Aaa bezrabotnite pitam az ?????? Shte kradat mi ,glada e po silen i ot toka bratq bulgari...:-)
5
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ako sa romi 6te pi6at 4e sa romi ot sliven, TOVA SA BALGARI 4e he pi6at imena i edinia ot tezi rabotel vav 4asna firma i balgarete kradat i sas gazovete si i ubivat pove4e ot romite vsi4ki lo6i ka4estva ima vav BALGARITE
4
0
 
14
 
! Отговори
До 3 преди 12 години
Кражба + Кабели + Сливен =? А познай какви са. Писането на КИРИЛИЦА е най-малкото уважение към собствения език, освен ако не си роднина на тия с кабелите.
3
14
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
xitler4o da ti go nabutam u ustencata nikade ne pi6e ***
2
1
 
14
 
! Отговори
Хитлер преди 12 години
Като свържа думата кражба с думата кабели винаги се сещам за думата ***
1
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
***