Спипаха и Пепи Амигоса

Нашумя след като го снимаха на яхта с Милeн Велчев
Обновена: 16 май 2012 23:22 | 16 май 2012 23:22,
61
Спипаха и Пепи Амигоса
Петър Петров - Пепи Амигоса. Снимка: архив Булфото

Петър Петров - Пепи Амигоса е бил задържан от МВР, съобщи БНТ.

Все още не ясно кога е закопчан той, по непотвърдена информация това е станало още в петък вечерта.

Пепи Амигоса се считаше за много приближен на убития Иван Тодоров – Доктора. Амигоса е с петгодишна ефективна присъда за пране на пари.

През януари тази година Върховният касационен съд го призна за виновен за това, че е легализирал повече от 99 млн. лева незаконно придобити пари.

След излизането на решението на ВКС обаче Петър Петров се укри.

Името на Пепи Амигоса нашумя по времето на правителството на НДСВ. Тогава финансовият министър Милен Велчев, транспортният министър Пламен Петров и депутатът Мирослав Севлиевски бяха снимане на яхта в Монако с Петър Петров.

На заден план на снимката се виждаше и вече покойният Иван Тодоров – Доктора.

По-късно Доктора и Амигоса се скараха и прекратиха отношенията си.

По-рано днес беше арестуван и задържан за 24 часа и Евелин Банев - Брендо

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
NA6TI POLITICI GI OPRAVLQVAT MOFIATA SNIMANI NA QXTI SNIMANI SAS *** A NI 6TE GLADUVAME I MIZERUVAME
51
1
 
2
 
! Отговори
ужас преди 11 години
където барнеш мафия навсякъде е такова положението ...д0като не се сменят поколенията ще е така тия 40-60 год които са сега са без грам морал и задръжки...що така?
50
1
 
0
 
! Отговори
Razbira4 преди 11 години
Как ще са го спипали като в друга статия пише , че от няколко месеца е в затвора.
49
1
 
2
 
! Отговори
Pfff преди 11 години
Ще съм доволен като го съсипят, не като го спипат
48
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тихо бе, не разваляй обществената тайна. Бат Бойко и Маджо са като кръвни братя, сигурно му е запаметен на първо място в телефона на Б.Б
47
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Класически български бизнесмен произлязъл от борчесата среда..
46
1
 
19
 
! Отговори
Пешо преди 11 години
А Маджо и Пашата кога ще ги арестувате господин Борисов?
45
3
 
5
 
! Отговори
до 50 преди 11 години
А ве къв си ти бе - Винету - виж си го твоя Цецо Апартамента как лъже като ***.Петър Петров, по-известен като Пепи Амигоса, е в Софийския затвор още от 9-ти май.Той излежава тригодишната си присъда за пране на пари, съобщават от прокуратурата пред БНР. Вчера полицейски източници разгласиха, че Амигоса се бил задържан преди дни.КОГО СА ЗАДЪРЖАЛИ КАТО ЧОВЕКА СИ Е В ЗАТВОРА - ТАКИВА ЛЪЖЦИ И КРАДЦИ И *** ДОСЕГА НЕ СА НИ УПРАВЛЯВАЛИ .............
44
25
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Браво Цецо, браво на МВР!!! Арестуваха Брендо, Амигоса, вчера и един престъпник, търсен от Интерпол. Тези действия на МВР показват за сетен път, че полицията работи много добре за разлика от корумпираната ни съдебна система. Защото от както ГЕРБ са на власт, започнаха да ловят масово престъпниците, но Гоцевия съд продължава да ги пуска по най-наглия и безобразен начин. Уж нямало достатъчни доказателства. Спомням си министъра на правосъдието на Франция, който ядосан, че БГ съда след 2 годишно протакане на делото, накрая е пуснал на свобода двамата българи - убийци на състудента си във Франция каза, че за БГ съда и най-добрата полиция в света не може да намери достатъчно доказателства. След като екстрадираха убийците във Франция, същите само за месец получиха 20 г. присъди! Надявам се, че скоро и нашата държава ще успее да надделее над тези нагли и арогантни престъпници, но трябва от съдебната система да се изгонят всички назначени от БСП и Гоце съдии и прокурори, работили за мафията. Даже и в момента съдия Магдалинчева продължава да пуска на свобода доказани престъпници! До кога? Плевнелиев да си седне на д,ъто и сериозно да се захване с най-важното: реформа в съдебната ни система!!!!!
43
2
 
3
 
! Отговори
Вожда преди 11 години
Това ще да е таен арест, явно го тъсят...тайно го арестуват.
42
3
 
11
 
! Отговори
всеки път преди 11 години
Всеки път след като наш,та полиция се справи с това което е длъжна по закон, първо се вдига страшен шум...колко много работа са свършили и после се оказва...че за да стане това е имало данни, указания, сведения, от чужди разузнавателни служби. Така ще е да е и този път.
41
1
 
8
 
! Отговори
Митко преди 11 години
България 1996 г. Едни мутри се бият с други мутри:"Беше едва десет и половина. Още не бяхме вдигнали приятелска наздравица, когато в заведението нахлуха Иван Тодоров Доктора, и Пепи Амигоса. Доктора беше се изтупал в костюм на BOSS, а Амигоса почти винаги залагаше на Армани. Двамата често използваха заведението за служебни срещи. Полиии! развика се Доктора. Точно теб търсим! Къде ме търсите в събота сутринта! Не решихме да си поръчаме нещо и да те поканим при нас! каза Амигоса.
40
7
 
30
 
! Отговори
МЕТН преди 11 години
На тия има ли човек още да вярва че изобщо са арестували някого!Тея лъжци не могат да арестуват никого освен косматите си ,мазни ,пъпчасали дирници. Да го духат те и лъжливите им пиар акциики
39
13
 
49
 
! Отговори
ХА ХА ХА преди 11 години
Винету разчиства нови територии за приятелите си от *** ! Яко...Радвайте се кратунки-герберки...
38
1
 
24
 
! Отговори
US преди 11 години
Ако търсиш Пашата - търси го в Калифорниа.жив и здрав е.Аиде от мен.
37
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
хахаха браво на Кратуня, едни прибира за да освободи фронт за други-пресен пример Кела-вече присъдата му от 20г е отменена и скоро ще е напълно оневинен,както Маргините-на доста бандити гейберасткото правителство изпра досиетата!!!
36
3
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Само в Чалгария може министри и депутати да се снимат по яхти с хора от престъпния свят и това да няма никакви последствия за никой.Ей затова никога няма да се оправим защото депутатите и министрите са ръка за ръка с престъпниците.
35
23
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Браво на ГЕРБ,
34
28
 
26
 
! Отговори
PHANTOM MENACE преди 11 години
крадеца вика "Дръжте крадеца"........та същата работа с ГЕРБ и мутрите.......едното е равно на другото, останалото е фарс
33
5
 
32
 
! Отговори
до Супер ГЕРБЕР преди 11 години
Дали е така не съм убеден обаче:''Справка - Таки..............''.Има нещо съмнително.Можеха доста по-рано да го приберат.А и Галеви също.А къде са Маргините?А Пашата?А ***?Или да ги приберат всички или да не се фукат с прибрани трафиканти оттеглили се и чакащи за реабилитация и пенсия.Ще мине време ще се потулят нещата и Таки няма да лежи.ДДСарката Мургина лежи ли?