Пак сигнал за бомба в "Сердика Център"

Сградата се евакуира, ДОТИ проверява за взрив
Обновена: 14 дек 2012 13:32 | 14 дек 2012 12:03,
107
Пак сигнал за бомба в "Сердика Център"
Четвърти сигнал затваря мола. Снимка: архив Булфото

Отново има подаден сигнал за бомба в столичния мол “Сердика Център“, съобщиха от пресцентъра на МВР за Dnes.bg.

Мъжки глас е подал сигнала в 10.30 часа. Сградата се евакуира, а екип на ДОТИ ще извършат проверка.

Още по темата

Само преди дни – на 11 декември, търговският център отново беше евакуиран заради заплаха за взривно устройство.

Тогава всички бяха евакуирани, а сградата остана затворена. Клиентите се оплакваха, че колите им са останали блокирани на паркинга. Днешният сигнал е четвърти за “Сердика Център“ за по-малко от месец.

Вчера пък беше подаден сигнал за бомба в друг столичен мол – “The Mall”, а клиентите бяха евакуирани. Сигнали за бомби имаше вчера и в Съдебната палата в София, и в двете съдебни палати във Варна.

Наш читател ни изпрати снимки от "Сердика Център". Ако и вие разполагате с кадри, изпратете ги в мРепортер на Dnes.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен - Ти си много *** селянин братле!
77
1
 
11
 
! Отговори
Гошо - прасе лошо! преди 11 години
Сега вместо да отида да си напазарувам от "Пикадили" в "Сердика Център", трябва да пиша глупави коментари в dnes.bg, а те да печелят пари от рекламите, които ми показват.
76
1
 
18
 
! Отговори
Баба Пена преди 11 години
Абе тоз новия мол някой да е чул да има заплаха за бомба?МНого интересно:Д
75
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ясно е,че моловете си правят взаимно номера.Предлагам да не влизаме в нито един от тях,в знак на протест за дисконфорта,който ни създават,пък и за по-голяма сигурност.Защото не се знае къде може да гръмне.
74
2
 
9
 
! Отговори
До 78 преди 11 години
Ти на хероин ли си ?
73
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
То пък, защото има какво да си купиш в СКАЙ СИТИ... чевам някой, че го наричат селския мол...
72
26
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хак да ви е, софиянци! Взимате големите заплати, пазарувате евтино в МОЛовете.Ние от прованса сме мизерници, нямаме си и молове, ама поне сме спокойни, че няма кой да ни гръмне в кварталната бакалия, където си пазаруваме и на вересия.Много харно, не е на харно, са казали хората.Това ви влиза в промоциите.
71
0
 
2
 
! Отговори
до 75 преди 11 години
Така е 75 номер. За отношението с клиентите има цяла наука. Начин на държане. Говорене. Поведение. Има учебници, книги. Курсове. Ама на кого да обясняваш. Много малко хора знаят за това. Теорията за конспирацията е следната. В България тази година имаше терористичен акт. Загинаха много хора на българска територия.. Моловете са мишени в които няма контрол. За въвеждането на контрол са необходими много пари. Просто искат да накарат собственици на самите молове само да вложат тези средства.
70
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
на мен това ми прилича на: Пазарувайте САМО в Скай Сити мол :)само тям няма подаден сигнал...
69
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен 63Безработните не са чак толкова много.А за някои брандове, за да си консултант продавач минаваш през специални курсове, обучения, дори и в чужбина.Там си изграждат служителите с месеци и години.И за да започнете да бълвате помия, имам предвид само някои марки. Не всички.
68
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Номер 70 е ученик. :) Интересно защо не е на училище? Или пише от мобилния в час :) ... Според мен става въпрос за конкуренция. Защото подаден сигнал за бомба в един от моловете означава пренасочване на целия поток в друг мол. Може и друго да е. На охранителните фирми в моловете им плащат малко. Те искат повече и съответно създават условия за въвеждането на по строги мерки за сигурност. Което означава повече пари. И да не забравя теорията за конспирацията.
67
1
 
3
 
! Отговори
Iliana преди 11 години
До колкото разбрах, слушителите на мола още са вътре, защо лъжете, че са евакуирани?
66
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сердика Център, вчера в мола на Цариградско, преди пак горя Мола на Стамболийски, каква е идеята да повярваме, че България Мол в най- сигурното място и да ходим там ли?!
65
1
 
1
 
! Отговори
haralampii преди 11 години
BURN DA BABYLON !!!
64
4
 
6
 
! Отговори
Терминатора преди 11 години
Такива обаждащи се с фалшиви бомбени заплахи за търговските центрове трябва да бъдат изнасилвани групово от ***!А такива които подават фалшиви бомбени заплахи за училища, съдилища да не се закачат!
63
5
 
4
 
! Отговори
РРР преди 11 години
Нямам нищо против да ги взривят всички молове в София, стига да няма жертви! В момента е конкуренцията, но не дай си Боже да се намесят религиозни фанатици и т.н... И ето ако наистина някой посегне до какво се стига : ( "На 11 март 2004 г. серия от мощни взривове избухват в 4 влака в Мадрид, Испания.Загиват 192 души, а близо 2 050 са ранени. 30 чужденци от 13 националности са сред жертвите на атентатите в Мадрид. Загиналите български граждани са четирима"
62
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тия от новия мол явно се опитват да преборят конкуренцията,ама по този начин едва ли ще успеят.Много се хвалиха как техният мол щял да бъде най добрият ама са пълен цирк.Това да отвориш с толкова празни магазини и да нямаш промоции по празниците си е жив т*шак.
61
0
 
3
 
! Отговори
Бомбаджия преди 11 години
Като гледам как са се разработили служителите в мола, думи нямам. Като изключиш служителите в "Пикадили" и заведенията за бързо хранене, където наистина има работа, останалите скучаят - редят пасианси на компютрите или си говорят простотии по радиостанциите като охранителите. За толкова пари - толкова, дето се вика :-)
60
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Партизанската борба започна!Само БСПартизаните!
59
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
61Колкото хванаха и подпалвачите на коли...