Ако Брендо проговори, става страшно за Борисов и Цветанов

Алексей Петров обвини МВР шефа в оставка за отвличането на Лара
Обновена: 6 мар 2013 15:02 | 6 мар 2013 10:51,
317
Ако Брендо проговори, става страшно за Борисов и Цветанов
Алексей Петров. Снимка: архив, Булфото

Дъщерята на Евелин Банев-Брендо Лара е отвлечена, защото той беше представен като кокаинов крал, коментира пред журналисти Алексей Петров, цитиран от БТА. 

До 2009 г. в службите не е имало данни Евелин Банев да е кокаинов крал.

"В затвора съм се срещал с този човек и той ми е казвал, че, ако проговори, ще бъде страшно за Борисов, Флоров и Цветанов по отношение на това, което правят, а приписват на него", коментира Алексей Петров.

Става това, че започнаха да отличат деца, а министърът вместо да се интересува къде е детето, "с безумен цинизъм обяснява какъв е баща му", каза още бившата барета.

Още по темата
"Не може с цената на едно отвлечено дете да се стараеш да останеш на власт. Цветанов създаде съмнение, че прави опит да шантажира Плевнелиев кой да е вътрешен министър в служебния кабинет", анализира Алексей Петров, според когото сега президентът има шанс да покаже достойнство.

Според Петров сега е важно кой сега ще е вътрешен министър в служебния кабинет. Защото, ако този човек извади истината, "не знам къде ще е мястото на Цветан Цветанов и Бойко Борисов", добави той.

Колкото до протестите в София, с които беше свързано името му, Алексей Петров заяви, че е създаден от системата на МВР и сърцето никога нямало да му позволи да вдигне ръка срещу
полицай.

Хората бяха провокирани от мизерията и глада. Нямам представа кой участва в гражданската организация СИЛА. Те някога се включиха в кампанията ми. Но тези, които аз познавам, сега не видях на улицата, коментира бившата барета преди заседанието на СГС. Той е подсъдим с още няколко човека по т.нар дело „Октопод“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


317
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
259
10
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
за Ал.Петров е доказано ,че е такъв ,а за Борисов пускат само слухове комунистите и никоЙ не им вярва
258
8
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
от тия заплахи и децата вече не се стряскат!
257
10
 
35
 
! Отговори
Мдаа, преди 11 години
има логика.
256
9
 
39
 
! Отговори
днес преди 11 години
И Алексей Петров и Б.Борисов са от едно тесто-какъвто единия такъв и другия.Истината е,че сега единия е на власт и гледа да разкара другия-явно му е неудобен.Борба за власт между мутри това е то.Но в ръцете на единия сега е държавната машина и разбира се другия е губещия.
255
8
 
32
 
! Отговори
SOSI73 преди 11 години
До lili Ти можеш ли да пишеш или си неук ***???????????????
254
8
 
32
 
! Отговори
az samiqt преди 11 години
BSP - sram me ot vas vie ste oligrofeni i oligofrnki.. :(
253
12
 
44
 
! Отговори
КОЙ КОЙ Е преди 11 години
Няма разлика между Алексей и Буда освен в сиво вещество.....Алексей в сравнение с ББ е невероятен мозък...просто защото другия е пълен к.етен !!!
252
8
 
40
 
! Отговори
potp преди 11 години
Що народ проговори, що флашки се изкараха и со -НИЩО.
251
8
 
36
 
! Отговори
potp преди 11 години
Що народ проговори, що флашки се изкараха и со -НИЩО.
250
13
 
37
 
! Отговори
potp преди 11 години
Каза шефа на наглите.Каква наглост само!
249
12
 
39
 
! Отговори
НЯКОЙ преди 11 години
До ГЕРБ САНИЕ БЯХМЕ БОГАТИ А ГЕРБ НИ ПРЕЦАКАХА СИГУРНО АЗ СЪМ ЗАБРАВИЛ КОЛКО ПРЕКРАСНО БЕШЕ ВСИЧКО МЕД СЕ ЛЕЕШЕ ОТ ЧЕШМИТЕ И ГЕРБ ДА ГО ПРЕЦАКАТ. Я ДА СИ ВЗИМАШ ХАПЧЕТАТА БЕ КИРТАК
248
8
 
33
 
! Отговори
ivan преди 11 години
Пари от интернет,не се лутайте да търсите разни измамни сайтове,работя само с тези bux.tw плащат всички,проверени са лично от мен! За безплатана регистрация разгледайте сайта!
247
10
 
35
 
! Отговори
lili преди 11 години
uvajavam aleksei petrov top tschenge profisionalist zezo gimnastika go satvori saradi tova tsche imal varska s jena mu na zezo a tja dajschnata raboti v dans vse osche te tam sa vse daschni selski jeni no s debeli gasove i samotschustvie milizionerkite podlsuscjvat i donasat sa normalnite jeni krasivite ta aleksei petrov ako si otvori ustata i raskaje kakvo snae sa boiko i zwaka zezo sche e loscho sa tjah po koe narejdane otvekoha deteto sa da sapusch.ustata na brendo mafiata e b.b. z.z
246
11
 
48
 
! Отговори
xexe преди 11 години
Брендо ако проговори става лошо и за Борисов и Цветанов и за Алексей Петров понеже е участвал заедно с Боко в разни фирми и холдинги и за доста други ще е лошо :) ще изскочат имена и на политици от други европейски държави... а Цецо викаше че са хванали тия с отвличанията а? :)
245
8
 
58
 
! Отговори
Дан-55 преди 11 години
За кой ли път се убеждавам,че България се управлява от мутри,*** и ***.За мен основна вина има корумпираните съдии,затова сме на това дереже.Затварат им устите и очите с едно хотелче или хубава кола и решават делата .
244
13
 
46
 
! Отговори
ГМ Димитров преди 11 години
До г-н Борисов,до г-н Цветанов,до Прокуратурата и Съда Отвлеченото дете е добре,съобщават медиите,и основната им версия за покушението е бащата да мълчи на процеса в Италия.И хоп,болният октопод в същото време дава интервю.Съвпадение?Едва ли.Та той индеректно казва на Блендо не да мълчи,а да си отвори устата и му дава конкретни указания.Това е посланието ,за да остане дъщеря му жива.От предишните отвличания знаем,колко са жестоки престъпниците.
243
12
 
51
 
! Отговори
Берова преди 11 години
Колкото и да го плюят, Алексей Петров си е ченге, разузнавач. Играл е игрите, продължава да ги играе, разбира се, но не може да му се отрече, че ги умее и много добре познава играчите. Знае много добре кой от кого трябва да се страхува.
242
11
 
46
 
! Отговори
ТРАКТОР и БУДА преди 11 години
две Дружки неразделни КОЙ ОТ ДВАМАТА Е ПО-ГОЛЯМ ***
241
19
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кунева и Станишеф свирят на една цигулка под диригентството на Трактора и съдружниците му в ДАНС...
240
12
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
туй нещо няма ко да ми го показвате! Само ако е раирано може!