Още една жертва на кървавата драма в „Димитър Миленков“

Починала е майката на убитите при стрелбата брат и сестра
Обновена: 19 мар 2013 08:47 | 19 мар 2013 08:43,
284
Още една жертва на кървавата драма в „Димитър Миленков“
Мястото на кървавата драма. Снимка: Булфото

Почина майката на убитите брат и сестра при кървавата драма в столичния квартал "Димитър Миленков", съобщи "Фокус". 56-годишната жена беше приета в много тежко състояние във ВМА с огнестрелна рана в главата.

Вчера в 21.30 часа в болницата е издъхнал и стрелецът – 67-годишният бивш военен Иван Калмуков. Вчера следобед той стреля срещу съседите си с незаконен пистолет "Макаров", след което се самопростреля.

Още по темата

Иван влязъл в двора на съседите си и започнал да стреля, при което на място умира 26-годишен мъж и са ранени тежко две жени - на 28 и 56 години – сестрата и майката на убития на място. Тежко ранен е и 22-годишен техен приятел. На път за болницата умира 28-годишната тежко ранена сестра на убития, а днес е починала и майката на жертвите брат и сестра. 

22-годишният техен приятел все още се бори за живота си.  

Междусъседската разпра започва още в неделя следобед. Група роми от крайния столичен квартал се събират да отпразнуват първия ден от великденските пости - Сирни Заговезни, на който по традиция се палят огньове. Димът от запалена гума предизвикал гнева на стрелеца Иван, който вчера нахлу в съседския двор и стреля по своите комшии.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


284
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
120
1
 
22
 
! Отговори
p преди 11 години
Защо не пишете че след като човека влязъл в спор с *** са го били,а пропускате тази подробност.Етническия модел се е пропукал много отдавна но на никой не му стиска да си го признае.
119
1
 
12
 
! Отговори
КаунтърТерористсУин преди 11 години
Всички дружно да понатрупаме *** фрагове
118
4
 
15
 
! Отговори
Килъра преди 11 години
Проблема не е в ***, а в политиците, съдиите и олигархията.
117
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
2005 г. - 'битов' скандал кара група *** да убият абсолютно невинния проф. станимир калоянов в кв. зах. фабрика - на частно парти *** влязъл да иска пиене, а барманът му отговорил, че е затворено; 10 минути по-късно тълпа нахлува в бара и почва да бие и убива наред. нарекоха го 'битов' инцидент, наказани няма. 8 години по-късно, запалена гума предизвиква друг 'битов' инцидент. кметът на искър твърди, че всичко е спокойно. да, ама не е. Няма смисъл от лъжи, напрежението се усеща.
116
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бе и на мен ми писна от тази скапана система която ни наложиха в България от прогнилия запад ,писна ми и от долната *** пасмина ,търся си Калашников ,по възможност незаконен и на поносима цена.
115
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Щом живеят в тази държава *** трябва да спазват правилата. Ако не искат, дим да ги няма. Те набраха смелост, защото има много неправителствени организации, които само им лапат парите и ги защитават. Комунистите ги пазят, защото пак ще им платят, за да гласуват за тях. Живеят си безнаказано на гърба на нормалния български народ, получават си помощите и раждат деца, от които България няма полза. И те ще станат ***, като родителите си. Тежат на бюджета като воденичен камък.
114
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Най-добрия *** е като тази 28 годишаната. мУХахахахахаххахахахаха
113
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
надали някой е толкова изпращял, че да стреля заради една подпалена гума. тук очевидно е имало натрупване на напрежение - или са му разбивали къщата, или са го обирали, или са го заплашвали. хората не се самоубиват и не се самозапалват заради една висока сметка за ток/вода, но ако се видят в безизходица, след няколко такива. не знам защо се пише, че някой убил някого заради битов скандал и една запалена гума. 67 г. бивш военен вероятно е доста уравновесен човек, на когото са му изпушили бушоните
112
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ИВАН КАЛМУКОВ -НОВИЯ НАЦИОНАЛЕН ГЕРОЙ .ВЕЧНА МУ ПАМЕТ НА ДОСТОЙНИЯ БЪЛГАРИН И БОГ ДА ГО ПРОСТИ ,НЕГОВИЯ ПРИМЕР ТРЯБВА ДА ПОСЛУЖИ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ КАК ДА ПОСТЪПВАТ С ДОЛНАТА *** *** И ПРОДАЖНАТА ПОЛИТИЧЕСКА АНТИ БЪЛГАРСКА МАФИЯ И ОЛИГАРХИЯ!
111
1
 
34
 
! Отговори
некa помогнем преди 11 години
Бългaри,некa сaми се избaвим от тези бълхи.Кaто нaчaло дa протестирaме срещу прaвото им дa глaсувaт.Дa се изисквa поне средно обрaзовaние.Що мaмгaли дa ми решaвaт животa?Не можещи дори дa се рaзпишaт???
110
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мир на праха му , Иван Калмуков герой!
109
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Трябвало е да вземе Калашник.
108
1
 
27
 
! Отговори
НМ(народна милиция) преди 11 години
Сутринта гледах телевизия.*** отправяха заплахи за убийство.Прокуратурата...нищо.Няма държава това е.
107
1
 
24
 
! Отговори
123 преди 11 години
Какво означава интеграция на ***? Според историците *** идват в Европа на две вълни през 9-ти век и покрай османското нашествие през 14-ти век. Ако изоставим първата дата, защото е съвсем срамно и вземем само втората (още повече, че тя е по важна за нашият регион), То пак излиза, че имаме някакви хора КОИТО ЖИВЕЯТ ТУК ОТ 600 ГОДИНИ И НЕ СА СЕ ИНТЕГРИРАЛИ!!
106
3
 
20
 
! Отговори
НМ(народна милиция) преди 11 години
Браво,бай Иване.Бог да прости.
105
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
до 132* ГЕРБ не са точно *** партия ,те са еврейска партия и като такива си обичат *** , всеизвестно е ,че *** са слабост на еврюхите ,защото произлизат от общ корен -племето чандала в Азия и северна Африка ,затова и едните и другите са мързеливи ***,лъжливи,крадливи алчни и лицемери и едните и другите разбират само от тоягата ,ако малко им пуснеш аванта и ти се качват на главата
104
4
 
19
 
! Отговори
mm преди 11 години
Браво, човека е имал точен мерник. Само тоя 22 годишния остава *** и имаме 100% успеваемост.
103
2
 
34
 
! Отговори
До 126 преди 11 години
"Защо се пропуска факта, че преди случката е имало сбиване между Калмуков и ***. Кой е бития според вас? Един българин, срещу тълпа озверели ***."ЗАЩОТО журналистите и медиите ни са платени ***!На тях изобщо не им пука за последствията от масовите манипулации, на които подлагат хората!Единственото, от което се интересуват българските журналисти, е колко ще има платят за публикациите!Без значение, кой им ги поръчва!
102
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Яко. Жалко че си не е взел още 2-3 пълнителя че да поразчисти таа *** ***
101
3
 
37
 
! Отговори
Tina преди 11 години
Бог да прости Иван Калмуков!Още една жертва на *** терор.