Още една жертва на кървавата драма в „Димитър Миленков“

Починала е майката на убитите при стрелбата брат и сестра
Обновена: 19 мар 2013 08:47 | 19 мар 2013 08:43,
284
Още една жертва на кървавата драма в „Димитър Миленков“
Мястото на кървавата драма. Снимка: Булфото

Почина майката на убитите брат и сестра при кървавата драма в столичния квартал "Димитър Миленков", съобщи "Фокус". 56-годишната жена беше приета в много тежко състояние във ВМА с огнестрелна рана в главата.

Вчера в 21.30 часа в болницата е издъхнал и стрелецът – 67-годишният бивш военен Иван Калмуков. Вчера следобед той стреля срещу съседите си с незаконен пистолет "Макаров", след което се самопростреля.

Още по темата

Иван влязъл в двора на съседите си и започнал да стреля, при което на място умира 26-годишен мъж и са ранени тежко две жени - на 28 и 56 години – сестрата и майката на убития на място. Тежко ранен е и 22-годишен техен приятел. На път за болницата умира 28-годишната тежко ранена сестра на убития, а днес е починала и майката на жертвите брат и сестра. 

22-годишният техен приятел все още се бори за живота си.  

Междусъседската разпра започва още в неделя следобед. Група роми от крайния столичен квартал се събират да отпразнуват първия ден от великденските пости - Сирни Заговезни, на който по традиция се палят огньове. Димът от запалена гума предизвикал гнева на стрелеца Иван, който вчера нахлу в съседския двор и стреля по своите комшии.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


284
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
140
2
 
20
 
! Отговори
в България понятията преди 11 години
частна собственост, справедливост, живот, честност, законност, неприкосновеност, закрила НЯМАТ никаква стойност. Институциите са пълни с хора, които не се интересуват от нищо. Не може протестиращ да бъде бит пред очите на полицай, който да каже: 'Добре'. Не може общините да вдигат такса смет преди да са премахнали незаконното строителство, а президентът да ми говори за ел. правителство, при положение че другото не функционира. Държавата съществува заради хората, а не обратното!
139
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пожелавам ,на Бг-управниците и Бг-политици ----,*** за съседи !
138
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До selqninЛичи си че си селянин, за да говориш за морал при соц-а :)
137
1
 
21
 
! Отговори
миленков преди 11 години
не видях сутринта в преките репортажи да се изкаже някой българин от съседите. Защото ги е страх, че после ще има отмъщение. И какъв е този измислен кмет, никой не го познава и той не знае дали съществуваме и къде се намираме. Две смислени думи не можа да каже. Много сме се оплаквали на предишния кмет (покойник), но не бяхме интересни за неговата политика. Бившия ни квартален от 8 РПУ не смееше да дойде също от страх (и той беше ***!!!)
136
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
'Golqma grupa romi zaplashiha semeistvoto na voenniq,che shte srinat kushtata mu sus zemqta I che nqma da mirqsat,dokato ne gi izstrebqt!' Interview ot tazi sutrin v standartnews... Tolkova li ne se useshtat,che nie samo tova chakame???!! A dano da Im posegnat,che da vidqt kak nie futbolnite agitki vlizame v getata I pochvame boi nared. Nqma da pipame decata,no shte palim kushtite nared da dezifenkcirame tazi sgan! Istinskite romi,koito iskat da se integrirat sa go napravili veche
135
2
 
24
 
! Отговори
=========== преди 11 години
за онзи другия *** с 40 присъди и съдебни производства...който също е на косъм от смъртта...едва ли някой ще съжалява....човекът просто му е издал присъдата....
134
1
 
30
 
! Отговори
123 преди 11 години
Едва ли е било само заради запалена гума. То с *** за съседи разправиите са ежедневни. Не е издържал човека на простотията.
133
3
 
30
 
! Отговори
миленков преди 11 години
До vladyявно, че изобщо не знаеш къде е този квартал (така е със селяните дошли в София).Не е вярно, че е квартал с абсолютно *** мнозинство. Такива са около 15 къщи, останалите са си обикновени, бели българи.Но е факт, че дори малко на брой, те ни държат под постоянно напрежение и тормоз. Няма къща необрана, около техните домове е пълен ужас от ***. Като се опиташ да им направиш забележка те се зъбят нагло и хората ги е страх от тях.
132
1
 
30
 
! Отговори
стефанова преди 11 години
*** СЕ ПАЗЯТ ОТ ВСИЧКИ ПАРТИИ , ЗАЩОТО СА ИМ НАЙ- ВЕРНИЯТ ЕЛЕКТОРАТ! А НИЕ РАБОТЕЩИТЕ БЪЛГАРИ ТРЯБВА ДА ГИ ТЪРПИМ И ПЛАЩАМЕ ТОК ВОДА И Т Н! НЕКА ХОРА КОИТО НЯМАТ СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ ДА НЯМАТ ПРАВО ДА ГЛАСУВАТ!
131
1
 
4
 
! Отговори
INTEGRATOR преди 11 години
68 До 12123 I AZ PITAM - TI KAKVO NAPRAVI KOGATO 20-30 DIVI PIJANI "ROMI" UBIHA PROFESORA V KAFENETO DO ZAPADEN PARK. A ZA IZNASILENITE I UBITI BABICHKI? A ZA DENONOSHTNITE GRABEZJI I POBOI PO SELATA? NE TRJABVA DA SE STRELJA BEZRAZBORNO, NO VSEKI CHOVEK REAGIRA RAZLICHNO.. PROSTO NJAKOI TRJABVA NAJ-SETNE DA RAZBERE, CHE NE MOJE DA JIVEE S PARVOBITNITE SI NAVITSI. PROBLEMAT NE E V BEDNOSTTA. BEDNOSTTA ZAVISI SILNO OT UPORITIJA OTKAZ DA VLEZE V CIVILIZATSIJATA, DA UCHI, DA RABOTI, NE DA ROUSHI
130
2
 
28
 
! Отговори
време е преди 11 години
да решим проблема с ***,иначе сме чао.
129
1
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
покажете ми ЕДИН ЕДИНСТВЕН случай, в който българин е влязъл да краде в *** къща или група българи са изнасилили и убили 70 годишна ***-старица? колко пъти се е случвало *** да превива гръб на полето цял ден, а после българи да му окрадат продукцията? а колко българи са се настанили незаконно в *** къщи? колко българи с 6 деца получават помощи, събрани от *** данъци? Хайде стига сте се правили на големи демократи и либерали.
128
1
 
14
 
! Отговори
Един преди 11 години
Сега разбирам мъдрите действие на всички ръководства на МО, принуждават военните да се пенсионират, за да може при съотношение четирима за един след известно време да се възстанови статута на ромите като малцинство.
127
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
за последните 2 години имаше поне 10 случая на ***, стреляли с незаконно оръжие и нулева реакция от полицията. не е само въпросният иван, 100% поне 20 човека в този квартал имат незаконно оръжие. стреля се по линейки, хвърлят се камъни по влакове. никой нищо не прави. ще се превърнем в дивия запад съвсем скоро, тогава щатите все още не са били федерална държава и всеки се е спасявал поединично.
126
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Цялата воняща *** - в екарисажа !!!
125
30
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако българите сме по-добри от ***,нямаше да има такива злобни, безчовечни и жестоки коментари. Я се огледайте около вас колко бели и добри хора мърсят, не зачитат правата на другите, крадат, убиват, дават подкупи, мразят от сутрин до вечер, лежейки пред компа и ТВ, после си хвърлят фаса през прозореца, *** през терасата и заспиват блажен алкохолен сън. А грамотността на пишещите е толкова българска!!!!!
124
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Проблема с *** е глобален за цяла Европа.Единственото спасение е заселване на тази *** в Сахара или Сибир.
123
3
 
23
 
! Отговори
selqnin преди 11 години
Не съм фен на комунизма по времето на соца. В училище даскалите обясняваха как аз и циганчетата сме равни и аз не съм нищо повече от тях. Но тогава *** имаха страх от държавата и нямаше чак такава наглост, защото имаше и бой. В соца обаче имаше сигурност, имаше заетост, имаше и морал сред хората. Демокрацията ни донесе разруха, ***, толерастия и див мутренски капитализъм. Наистина е време да сменим системата! Трябва защита на националните интереси, личноста и часната собственост!
122
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Време е за спешна интеграция. През комина, през комина и дим........!
121
3
 
15
 
! Отговори
до150 преди 11 години
Много си прав.Отдавна трябваше да се ограничи правото на глас.С изискване на завършен 8 клас много неща,щяха да са различни.И най вече, нямаше да е така атрактивно купуването на ромски гласове.Ама трябва да се извърши и образователна реформа.А това води пак до никъде.Наистина трябва сериозна воля и работа,без политически привкус, за да се нормализират отношенията.