Откриха половин килограм хашиш във варненска кола

Автомобилът бил спрян за проверка край Костенец
15 апр 2013 13:41,
11
Откриха половин килограм хашиш във варненска кола
Снимка: архив Булфото

Полицаи от Костенец иззеха половин килограм хашиш от автомобила на трима варненци, съобщиха от полицията в София.

В събота около 13.00 часа на изхода на гр. Костенец автопатрул спрял за рутинна проверка лек автомобил „Ситроен Саксо” с варненска регистрация. Зад волана седял 27- годишният варненец Г.Г., а негови спътници били съгражданинът му П.Г. на 22 години и М.М. на 28 години от с. Звездица.

При проверката в багажника на колата, в сака на М.М., униформените попаднали на кутия, в която имало 487 грама хашиш. На кутията били залепени прозрачни пластмасови флакони със семена.

Тримата са задържани с полицейска мярка за 24 часа. След изтичането й на М.М., който е регистриран за кражби, грабежи и обсебване, и на регистрираният за шофиране без книжка Г.Г. е взета 72-часова мярка „задържане под стража” и двамата са привлечени като обвиняеми.

По случая в РУП-Костенец е започнато бързо полицейско производство срещу М.М.. Работата по пълното му документиране продължава.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До АНОНИМЕН аз предлагам да го д...ш
7
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
жалко за хашиша
6
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Каква е тази снимка?!?!?!? Журналята,виждали ли сте някога хашиш?!?!
5
15
 
6
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 11 години
ПРЕДЛАГАМ ВСИЧКИЯТ ТОЗИ НАМЕРЕН КАНАБИС ДА ГО ДАДАТ НА ПРЕНОСИТЕЛЯ И ДА ГО ИЗЯДЕ В ПРИСЪСТВИЕТО НА ПОЛИЦАЙ И ПРОКУРОРОР , НЕ ДА ТРОВИ ЧУЖДИТЕ ДЕЦЕ.
4
1
 
5
 
! Отговори
до 4 преди 11 години
батка кво се правиш на утрепан, нали ако е законен цената ще падне и организираната престъпност ще намалее, никой няма файда от това освен крайния потребител
3
0
 
11
 
! Отговори
тутракан преди 11 години
Коноп- през социализма имаше хиляди декари засят коноп и се ползваше в производството на екологичнипродукти сега го забраниха за да вьрви синтетиката??..???? Защо тогава никой не пушеше коноп ??? Нещо мьтно има в забраната на конопа- ако има знаещи моля да осветлят нещата! Знам за една конопена фабрика която е затворена и ограбена.хората безработни???? Има голяма льжа???
2
0
 
18
 
! Отговори
123 преди 11 години
Съкрушителен удар по тежката организирана пресътпност! :))) Служителите на МВР нямат ли си по-важната работа, от това да прибират марихуаната на някакви дечургига? Нещо да арестуват някой, който се занимава с трафик на хора, проституция, кокаин, хероин? Или те си плащат?
1
0
 
15
 
! Отговори
Боб Марли преди 11 години
Добре, че е канабиса, че полицаите да има с какво да си запълват сводките.