До 200 бона отмъкнали обирджиите на банковия клон

Раненият охранител е добре, вече е изписан от "Пирогов"
Обновена: 19 фев 2014 15:18 | 19 фев 2014 15:06,
78
До 200 бона отмъкнали обирджиите на банковия клон
Обраният банков клон. Снимка: Булфото

До 200 хиляди лева са отмъкнали въоръжените крадци, които тази сутрин обраха банков клон в столичния квартал "Хаджи Димитър".

От Първа инвестиционна банка уточняват, че клиентите им нямат основание за притеснения, тъй като всички пари и ценности са застраховани и се покриват от застрахователите.

Оттам уточняват, че след огледи и разпити на свидетели банковят клон отново е отворен. Пострадалият охранител е в добро състояние и вече е изписан от "Пирогов" за домашно лечение.

Както Dnes.bg вече ви съобщи, рано тази сутрин бандити взеха на мушка с автомат Калашников служителите в банковия офис.

Нападателите нахлули при отварянето му в началото на работния ден.

При атаката им бе ранен охранител, който бе отведен в "Пирогов" с пет рани в главата.

Полицията продължава да издирва наглите обирджии.

Припомняме, че на 10 януари пък бе извършен опит въоръжен грабеж на банков клон на "Юнионбанк", намиращ се в района на бул. "Цар Борис III" до Руски паметник. Тогава от банката обявиха, че задигнати пари няма.

Тримата нападатели още се издирват.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Нещастна държава, за 200 бона сигурно 3-*** 4-*** си сложили главите в торбата... Това, след като се отчетат на шефовете си, ще им остане сигурно бо 10-15 бона на калпак. В западна Европа и сащ това са 2-3 месечни заплати на клозеточистач.... мале, мале!!
35
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
на цеко минев джобните!
34
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Подкрепям коментар БРАВО.Не останаха анонимни,както повечето банки реагират в подобни случаи и доблестно разкриха сумата,която е открадната.Чак ми става смешно,когато при подобен грабеж,казват,че няма открадната сума.Поведението им е като"гузен негонен бяга."Действително при такива обири,най-често пострадват невинни хора,но кой е виновен.Може би отговора се крие в оня виц.Съдията към подсъдимия-защо обрахте банката.Подсъдимия-тя първа започна"
33
1
 
14
 
! Отговори
prokurora преди 10 години
Когато банките крадат от народа, не е престъпление, а когато се открадне от банка е престъпление.
32
3
 
10
 
! Отговори
Милена преди 10 години
Имам малко спестявания в банка, но съм готова да ги забравя в името на такава благородна кауза, каквато е обир на банка! Все повече такива да има! По взломни и по обирджийски! Числата на загубите за банките да са многоцифрени! Адмирации за тези смели хора!Коментара е за bojil
31
3
 
3
 
! Отговори
bojil преди 10 години
До Миленаахам... а кражба от която и да е твоя роднина от къщата също не е , нали? Да ти имам логиката! Аман от прости хора, които не мислят!
30
1
 
8
 
! Отговори
Радева преди 10 години
Ох, писна им на хорицата и взеха да си вземат своето...
29
9
 
5
 
! Отговори
Браво преди 10 години
Евала на банката. Излезе с официално съобщение, когато други банки в подобно положение се криеха. *** реагират много адекватно.
28
4
 
15
 
! Отговори
Милена преди 10 години
Кражба от банка (която и да е тя) не е кражба, а благородно дело.
27
6
 
4
 
! Отговори
Дани преди 10 години
Аве хора, ако ви влязат във вашия дом и пребият как ще се чувствате? Как може да сте толкова злобни?!!
26
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
В България всички карадът или не плащат пълния размер данъци.... разликата е само в мащабите :) 30% от работещите не са на ТД и скатават данъци и осигуровки... още 40% от работещите имат ТД, но не плащат данъци и осигуровки върху реалните доходи От останалите 30% които не крият доходи - няма човек дето не е вземал фалшиви болнични... Даващи квартира или помещение под наем - масово не плащат данък върху доходите от това дори декларират апартаменти като "необитаеми" за да скатаят такса смет
25
1
 
1
 
! Отговори
Robin Hud преди 10 години
Da kradesh ot bogatite e pravilno
24
0
 
1
 
! Отговори
Драма преди 10 години
Стиха хранихте. Няма причина за толкова хейт. Парите са застраховани. Няма никаква опасност някой да загуби и лев. Служителят е само с лека наранявания и си е вкъщи. А и това са рисковете на професията. Какво повече искате. Случват се кофти неща като това, но няма какво да се направи.
23
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен 24 А в Сливен? А "жоро милионера"? А 5те обира на инкасо-коли само за 2012? Пак ли Овчо-бастунЯ е виновен? Или "чичовото"?
22
1
 
7
 
! Отговори
четника преди 10 години
Не измествайте фокуса от най-важното днес, за някви си дръгливи 200 бона еврейски пари, което може и да са еврейски номера! Важното е, че в денят на Левски, българите трябва да почнат погаловна сеч на турците и въобще турчеещата се плява! Сеч, от която Света да затрепери! Също сеч на масони и всякаква друга отрова, вредяща на България! За да сме отново чист и свят народ!
21
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
споко ! Полицията бди над нас "Най-добрият"вътр. министър , гл. секретар на МВР и т. н. ОСТОВКА !
20
0
 
5
 
! Отговори
Чикаго 1960 преди 10 години
и това е страна от ЕС! Срам сме за ЕС да ви кажа!Колко е присъдата ако ги хванат? Те затова толкова нагло ще обират наред.Чикаго 1960 г. ли е това...
19
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Гледам че почти всички одобряват обира.... надявам се че ако се окажете в банков клон по време на обир - ще продължите така да харесвате тези прояви!
18
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Така като върви в България ще останат само бандити ,а може би и те ще управляват. "Че то сега, какви ни управляват :))))
17
3
 
11
 
! Отговори
Каня преди 10 години
Парите са застраховани. Хората няма защо да се шашкат. Случват се подобни неща навсякъде по света. Дано ги хванат.