Задържан е убиецът на англичанката край Маломир

Жената е била изнасилена и убита по особено жесток начин
Обновена: 2 авг 2015 13:29 | 2 авг 2015 12:40, Красимир Ангелов
105
Задържан е убиецът на англичанката край Маломир
Снимка: Булфото

Задържан е извършителят на жестокото убийство в ямболското село Маломир, съобщи премиерът Бойко Борисов, който днес посети Сливен.

Още по темата
Жената е била изнасилена и убита по особено жесток начин, като е била ударена и горена. ДНК-то, намерено на мястото, е съвпаднало напълно с това на задържания, който е рецидивист, съобщава “Фокус”.

Бойко Борисов благодари на служителите на полицията в Ямбол, както и на колегите им от ДНК-лабораторията в Бургас. Там е било получено потвърждение за изнасилване на жената. "За нас сто процента е той, защото има съвпадение на ДНК и на дрехи", посочи Борисов.

Престъплението е извършено на 30 юли, а трупът на жената, която е англичанка, бе намерен по-късно край селото. Жертвата, на възраст около 60 години, е излязла около 22.00 часа вечерта да разходи двете си домашни кучета и не се завърнала у дома си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
9
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ама на улицата ли я е насилил?
7
2
 
58
 
! Отговори
НДК преди 8 години
За ДНК не се ми чакаше 2 години от чужда лаборатория?
6
0
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
От къде се взе тоя рецедивист,че кучетата са се разбягали или и те са били пърлени,горени и не защитили стопанката си,невероятно,все на някое от тях по зъбите им е останало още ДНК,тоя ще да е двоен рецидивист и на хората и животинките.
5
1
 
117
 
! Отговори
marinov преди 8 години
Възстановяването на българското село минава през преследване на черната престъпност с постоянство, строгост и превенция(по която част нашата полиция не разбира нищо). Аз лично искам да си купя къща на село и да имам двор и градинка, но ме е страх от черни, които освен да откраднат нещо, могат и да ме пребият или убият за 5 лева
4
24
 
82
 
! Отговори
qwerty преди 8 години
До 1Няма нужда да драматизираш толкова. Малко ли българи бяха убити , изнасилени , продадени зад граница на Западняците и отвъд Атлантика. Тези неща са нормални, случвали са се и ще се случват. Дразнещ е фактът, че се акцентира когато жертва е "западняк" в България, а българските граждани , станали жертви на насилие в чужда дърважа са за статистиката.
3
0
 
76
 
! Отговори
сет преди 8 години
КОЙ< КОЙ< КОЙ Е ТОЙ!!!!
2
3
 
88
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Баце вече и вътрешен министър ли е, говорител на МВР ли, много всеобхватен нещо...
1
12
 
139
 
! Отговори
Елате в Булгаристан преди 8 години
Западняци, заповядайте да си купите имот в ***.Гарантираме ви да ви ограбим поне 100 пъти, да ви бием, лъжем, изнасилим и убием.