Нова порция от 79 афганистанци заловена в София

Мигрантите напоследък все по-често са именно от Афганистан
20
Нова порция от 79 афганистанци заловена в София
Снимка: Булфото, архив

79 афганистанци са задържани при операция на полицията в София. Нелегалните мигранти са заловени на различни адреси, съобщи директорът на СДВР - Младен Маринов пред БНР.

Още по темата

"Това, което прави впечатление, че все по-често са от афганистански произход, предимно мъже", коментира той.

Част от чужденците и адресите, които са посетени от полицията са по дадени сигнали от граждани или са от придобита информация по оперативен път.

Някои от проверените адреси сега са и са вследствие на ежедневните специализирани полицейски операции, които провеждаме на територията на центъра на София, основно карето "Мария Луиза", "Сливница", "Христо Ботев", Женски пазар.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
8
 
! Отговори
Е И преди 8 години
ТЕЗ ДНИ ТРУДОВАКА НЯМАЛИ ДА ДОКАРА АМЕРИКАНСКИТЕ БОЙЦИ НА УЧЕНИЕ??????ЗАЩО СЪЩИТЕ ТИЯ АМЕРИКАНЦИ, КОИТО СА В АФГАНИСТАН И В СИРИЯ ИЗПРАЩАТ АФГАНЦИТЕ НАСАМ????ЗАЩО ЛИ, ЗАЩОТО ДА ИМАТ ПОВОД УЖ, ЧЕ НИ ПАЗЯТ,ДА ОПРАВДАЯТ ПОСТОЯННОТО СИ ПРИСЪСТВИЕ НАВСЯКЪДЕ НЕ САМО В БЪЛГАРИЯ.
11
0
 
10
 
! Отговори
до 16 преди 8 години
Какво значение има на колко години са и в какво физическо състояние са,ако ще и в инвалидни колички да са?Тия дето два пъти са нахлули на дядото в къщата посред нощ са били млади здрави добре облечени талибани.Като падне снегът ще започнат да убиват хора,за да се настаняват в домовете им да презимуват до пролетта,когато ще тръгнат отново за германия да правят атентати.
10
0
 
9
 
! Отговори
Кукувица преди 8 години
Статистиката в Германия казва, че 68% от афганистанците са неграмотни. Как смятат тези хора да работят и да живеят в Европа? Само на социални помощи ли? На социални помощи за които те нищо не са платили.
9
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо няма снимка да задържаните до моста.Да се види на 30 ли са или на 50 тренирани ли са или умрели от глад.Абе на *** ли ни правят.50 здрави млади мъже щяха да изядат 3 граничари като видят че един от тях пада.Вярвате ли на това,че са едва ли не терористи. Да ги покажат,оръжие имат ли как изглеждат. Борисов чак от Брюксел. се върна.Ама балами сме,защото вярваме на казаното или съчиненото Истината е някъде там.
8
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Това, което прави впечатление, че все по-често са от афганистански произход, предимно мъже", коментира той."Защото са бойци на Ислямска държава, бръснат си брадите преди да минат границата.
7
0
 
31
 
! Отговори
Районен кмет преди 8 години
Този район на София може спокойно да се нарече КАБУЛ.
6
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен - Имам питане: какво се прави с тези...ми ще откриват "барчета", ще развиват малък, доходен бизнес. Ще има много прясна стока, от извора.
5
0
 
41
 
! Отговори
ужас преди 8 години
ужасен Ужас,егати нахалството,в центъра на София-повръща ми се-Нямам думи ! Махайте ги веднага ! Какво чакате ?
4
0
 
20
 
! Отговори
mEN преди 8 години
До АнонименАбсолютно, просто като ги открият да ги проследят до границата, там ако трябва да звъннат да се обърнат на другата страна и бай бай.
3
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А не е ли по-добре да не ги ловите, а да ги оставите на каналджиите да ги извеждат към Западна Европа, иначе трябва да ги регистрираме и да останат на наша територия. А интересно как толкова лесно влизат у нас, какво е това, бе, нали огради, патрули, ала-бала...
2
1
 
3
 
! Отговори
Ben sen o преди 8 години
Dobrovolni observatori na zakona za adresnata registracia, bravo! Snimki i video v web?
1
0
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
афганистанци? тези не бяха ли само два вида - талибани и още някакви?