Таксиджията побойник – бившо ченге и убиец

Не е минал психотест, работил е в Първо РПУ до средата на 90-те
Обновена: 22 окт 2015 13:25 | 22 окт 2015 10:15, Камелия Цветанова
94
Таксиджията побойник – бившо ченге и убиец
Кадър: Нова тв

Таксиметровият шофьор, който снощи нападна и преби полицай в центъра на София пред парламента заради това, че му направил забележка да не спира на пешеходна пътека, се оказа бивш полицай, осъждан за убийство. Той е работил в Първо РПУ до средата на 90-те години.

Още по темата

Проверка на изпълнителната агенция "Автомобилна администрация" показа редица нарушения в документите на задържания таксиметров шофьор, съобщи пред БНР Цветелин Цветанов, изпълнителен директор на агенцията.

"Проверката показа, че водачът няма удостоверение за психологическо изследване, не ни предостави пътна книжка, която се изисква по Наредба 34 и на самия касов апарат, на фискалния бон не е изписано неговото име като данъчно задължено лице. Това са трите нарушения, които са установени на мястото на проверката, за което му е съставен акт за административно нарушение. Предстои проверка във фирмата – превозвач. Резултатите ще излязат по-късно", обясни той.

46-годишният таксиметров шофьор от снощи е в ареста за 24 часа.

Борис Симеонов Тасев, осъждан за убийство, се подразнил от думите на униформения служител на КАТ, че е спрял на забранено място. При завързалия се спор излязъл от колата и ударил полицая в гърдите.

Пристигналите на място патрули са арестували водача на таксито. 36-годишният служител на МВР е откаран в болница. Състоянието му е стабилно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бившо ченге казваш е грешно ,а бъдещо ченге е вярно.
44
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 51КПСС - БКП, КПСС - БКП, ВЕЧНА ДРУЖБА, ВЕЧНА ДРУЖБА, УРААААААААААААААА !!!!!Пич, ти си жертва на т.н. социалистическо общество в което науката в частност историческата се заместваше от пропагандата. Ако познаваш историята ще знаеш, че българския народ живее по-зле от останалите европейски народи, не последните 25 години, а през последните 625 години.
43
0
 
4
 
! Отговори
мхм до 50 преди 8 години
Прави си номер 50. Демократичност и толерантност трябваше да ги поставя в кавички, защото проблемът действително не е в тях, а в извратения начин по който се разбират у нас. Демокрацията - като свободия и анархия, а толерантността като безпринципно навеждане пред всеки достатъчно нагъл да реве колко е репресиран, тогава когато някой се опита да приложи закона спрямо него.
42
0
 
14
 
! Отговори
Мирослав преди 8 години
След всичките случки с таксиджии, които дават по медиите, а и от личен опит (всеослушание ползвам такси понякога) разбрах, че всеки си прави квото си иска в този бранш! Всеки втори проверен е в нарушение... Добре де, защо не ги стегнете малко? Корупция се нарича това! Както всичко в България! Където бръкнеш, все вони! Аз като искам да правя бизнес ми съдирате кожата-касови апарати, данъци, осигуровки, а другия вади пари на черно...
41
2
 
39
 
! Отговори
2013 преди 8 години
Таксиметров шофьор, убиец и настоящ нагъл побойник. Но иначе забраниха на Uber да работи в България, защото не им били проверени шофьорите и колите.
40
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не мога да разбера....Всеки час-различни новини.Първо бе отнесъл с колата,после бил пребил,сега блъснал в гърдите.....
39
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Толерирайте ги още рецидивистите и убийците. Регистрирайте ги и ги пускайте. Защитавайте им правата. Давайте. И политиците и пияндурниците и лудите и ***. Защивайте елита на нацията. После се чудете защо младите и кадърните напускат поголомно държавата и се чудете после защо нямало пари нито за пенсии нито за инфраструктура. ***** мамата на държавата политиците ни. Нито византийци, нито турци успяха за векове да го направят, но те за 25 години успяха да разрушат една цяла държава. Позор!
38
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До мхмПо принцип си прав, но какво ти е виновна демокрацията и толерантноста ? Те, така или иначе липсват в нашето общество, но ако тоталитаризма и ксенофобията са в повече, по-добре ли ще живеем ?
37
2
 
22
 
! Отговори
мхм преди 8 години
От много толерантност и демократичност до тук стигнахме !Полицаите отдавна вече не смеят да използват каквато и да е сила при изпълнение на задълженията си, за оръжие да не говорим. Всичко вече е на "моля Ви се, ако обичате".Това вече започва да се връща и ще се върне с гръм и трясък към простия народ, който само знае да *** "полицейско насилие". Не търсете вече полиция. Полицаите които си вършеха работата и можеха да я вършат напуснаха или ги уволниха, осъдиха, оплюха по медиите и т.н.
36
4
 
26
 
! Отговори
:) преди 8 години
"бившО ченге"Днeс.бг намерете си редактор с поне средно образование, че излагацията е супер мащабна.
35
4
 
12
 
! Отговори
Виеба Вушите преди 8 години
Който и от двамата да беше пребит, българския семко-сейрджийски народ щеше да е доволен. Не забравяйте довечера да преточите зелето, да си пуснете вип брадъра и да псувате как няма работа за хора, които нямат опит, езици, квалификация и образование. И как за всичко са виновни американците, руснаците, марсианците, евреите, масоните и илюминатите. Ай ше им еа майката
34
4
 
15
 
! Отговори
Боколенд 2015 преди 8 години
Този *** трябва да се радва, че живее в Боколенд, където всеки бие ченгета - от министър Вежди Мултигрупаджията до таксиметровия шофер (бивш затворник и убиец). Ако беше се случило в Щатите или Германия, щеше да е мъртвец.Но в Боколенд е анархия и всеки си прави каквото си поиска. Балъците, които спазваме законите сме малко и сме с единия крак на летище София. Ако продължава така, Боколенд ще е по-беден от африканска държава... и с подобни по цвят на кожата обитатели. България не съществува!
33
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този таксиметров шофьор е бил бежанец. България трябва да се изчисти от бежанците. България за Българите.
32
11
 
7
 
! Отговори
Клиент преди 8 години
Ползвал съм услугите на Убер - много лошо обслужване. Шофьорите нечистоплътни, миришат на пот, пушат в колата, колите мръсни, остатъци от храна по седлките. Никога повече няма да ползвам Убер, предпочитам да взимам такси от законна оторизирана таксиметрова компания.
31
9
 
7
 
! Отговори
Демократ преди 8 години
Българинът трябва да разбере, че сега сме демокрация и пазарен капитализъм, и колкото и да им се иска на някои дебели глави, комунизма няма да се върне. Спокойствие, стабилни доходи, сигурност и нулева престъпност има само на гробищата.
30
1
 
18
 
! Отговори
BaiCycle преди 8 години
Това ако беше се случило зад океана, днес или утре щеше да е погребението на таксиджията!!
29
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много от таксиджиите сътрудничат с наркомафията и мафията за проституция, те са с протекции много от горе, ако е бил от тия полицая може да отнесе и наказание защо се е захванал с него.
28
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
....в средата на 90-те -значи преди повече от 20 г. бил в системата на МВР ,което е повод да се лепят глупашки заглавия от рода на -бившо ченге убиец! Ами ако беше пенсионер например пенсионирал се още от байТошово време какво щяхте да пишете -бивш милиционер убиец ? Ами можеше да е бивш стругар ,машинист ,даскал и пр. -но явно не са атрактивни заглавия като -бивш стругар наби ченге ,или бивш жепеец ....
27
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
То половината от бакшишите в българия нямат психо или книжка или са криминално проявени както се вижда в случаят
26
3
 
3
 
! Отговори
Патриот преди 8 години
Требе да се спрат децките на тези които не работят. Децки само на български майки патриотки!