Таксиджията побойник – бившо ченге и убиец

Не е минал психотест, работил е в Първо РПУ до средата на 90-те
Обновена: 22 окт 2015 13:25 | 22 окт 2015 10:15, Камелия Цветанова
94
Таксиджията побойник – бившо ченге и убиец
Кадър: Нова тв

Таксиметровият шофьор, който снощи нападна и преби полицай в центъра на София пред парламента заради това, че му направил забележка да не спира на пешеходна пътека, се оказа бивш полицай, осъждан за убийство. Той е работил в Първо РПУ до средата на 90-те години.

Още по темата

Проверка на изпълнителната агенция "Автомобилна администрация" показа редица нарушения в документите на задържания таксиметров шофьор, съобщи пред БНР Цветелин Цветанов, изпълнителен директор на агенцията.

"Проверката показа, че водачът няма удостоверение за психологическо изследване, не ни предостави пътна книжка, която се изисква по Наредба 34 и на самия касов апарат, на фискалния бон не е изписано неговото име като данъчно задължено лице. Това са трите нарушения, които са установени на мястото на проверката, за което му е съставен акт за административно нарушение. Предстои проверка във фирмата – превозвач. Резултатите ще излязат по-късно", обясни той.

46-годишният таксиметров шофьор от снощи е в ареста за 24 часа.

Борис Симеонов Тасев, осъждан за убийство, се подразнил от думите на униформения служител на КАТ, че е спрял на забранено място. При завързалия се спор излязъл от колата и ударил полицая в гърдите.

Пристигналите на място патрули са арестували водача на таксито. 36-годишният служител на МВР е откаран в болница. Състоянието му е стабилно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
1
 
5
 
! Отговори
Правопис преди 8 години
БившЕ ченге !!!
24
0
 
6
 
! Отговори
асдц преди 8 години
Абе тоз е пребил полицай,а те му правят административни актове.Да вземат да го наградят за бунт срещу системата а!?Не ми се мисли ,какъв щеше да е изхода при подобно престъпление през соца...................
23
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Спокойно, българинът е офца, още много ще изтърпи. Пускайте ми банани и биг брадър и ще е доволен.
22
0
 
6
 
! Отговори
Drobeca преди 8 години
Както един колега казваше " тук няма ред бе братче няма бе".
21
0
 
16
 
! Отговори
mda преди 8 години
Интересувам се коя е компанията за да не използвам.. Макар че вече съм ги свел до минимум искам ако и тези са в този кръг да ги елиминирам и тях... Ако някой знае да сподели благодаря предварително.
20
0
 
29
 
! Отговори
Критик преди 8 години
Днес, много сте зле. Споменавам, в случай че не си го знаете.Първата "новина" по случая беше, че такси е блъснало полицая, сега се оказва, че било паркирало...после писахте, че таксиджията "смлял от бой" полицая, сега пишете, че само го е ударил в гърдите. Утре да не се окаже, че са играли карти двамата а някой от вашите е попаднал на кофти наркотици ?
19
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Полицай,таксимтеров шофьор,убиец.Пълна програма.
18
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ще ви се да скъсат. Никой на никого нищо няма да скъса. Всичко ще си продължи, както и досега. Тоя като е осъждан за убийство, да не би да е лежал? Може, ама в кръчмата под масата.
17
1
 
13
 
! Отговори
Стефчо преди 8 години
Бакшиша единствено е едно ниво под полицая.
16
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бакша колко са го драли в някое РПУ!!!
15
37
 
24
 
! Отговори
Убер преди 8 години
Върнете убер !
14
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Прокурори, съдии - от убиец, хулиган, престъпник става ли нещо свястно, че ги пускате така лесно? Добре ще е да ги срещате по улиците по-често ВИЕ, а не обикновен полиций, който си върши работата.
13
0
 
20
 
! Отговори
Баси Държавата преди 8 години
До БондТо проверки трябва да им правят по принцип и чез да е бит полицай!Бакшишите са най-презиранат част от обществото и от с право.всеки ,който шофира в София е на това мнение.Друг е въпроса ,че фирмите събират всякакви ***,ез да се интересуват,аджела тоя какъв е.А тези хора превозват и жени и деца и вясакакви хора.Пак трябва да стане нещо много сеирозно за да може институциите да кажат-"ами то в сектора има много не решени проблеми"
12
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Има професор по гражданско право Симеон Тасев, надявам се да нямат нищо общо и просто да е съвпадение на имената.
11
0
 
31
 
! Отговори
Хм-м преди 8 години
А дали все пак не се казва и пише бившЕ, а не бившО? то и виШО образование има, ама все пак е висше
10
3
 
19
 
! Отговори
Ангел преди 8 години
Хора и габарити разни,така е....Но 56 годишен да прати с голи ръце в болница 36 - тоест 20 години по - млад.и как да е - ама полицай!?!?!?!?!?Егати ФП изпитите,егати подготовката.....
9
25
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
къде е Uber?????????????????
8
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоя колко ще го дерат в ареста...не ми се мисли :)
7
3
 
25
 
! Отговори
Първи Побойник преди 8 години
До 2Като ПЪРВИ ВЕЛИК ПОБОЙНИК Е ПРЕМИЕРА - ББДруг известен - ВЕЖДИ РАШИДОВ
6
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ne Bolni nie a nego go blaskat i provoziran kak sa. Lafkite Po Masetata kade go ima v eu Tova ima hlebarki plahove a prodavat biskviti bomboni schokoladi Alkohol i dr neschta kak edin bivsch Polizai d prisada ubiistvo Kara kolla rabot v parvo mvr tuka e sa Satvora s ne da Kara Taxi i da se bie i zz go opravdaha saschtoto e zz ot gerb i na bB priatel Kakto i na zAzarov milionera