Рекорд на деня: "Полицай" завлече пенсионерка с 12 390 лв.

Жената спазила традицията: Метнала ги от балкона
15 авг 2016 14:14, Красимир Ангелов
28
Рекорд на деня: "Полицай" завлече пенсионерка с 12 390 лв.
Снимка: Dnes.bg

Възрастна жена от Димитровград бе измамена с 12 390 лева след телефонно обаждане от мним служител на местната полиция, съобщиха от МВР-Хасково.

Сигналът е получен от самата 73-годишна потърпевша в петък.

Телефонният глас заблудил жертвата, че ще й звънят измамници, а тя трябва да съдейства за залавянето им. Като част от плана на "криминалистите" жената приготвила наличните средства, като добросъвестно продиктувала номерата на банкнотите.

После в уречения час хвърлила от терасата на апартамента си найлоновата чанта с парите.

Образувано е досъдебно производство, работата по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Такива неща в КНДР са изключени.Там немат ало-апаши оти си немат ало-ало.
15
3
 
2
 
! Отговори
Няма за чудене преди 7 години
Като ти се обадят и ти си Пешо Тодоров и ти кажат, Пешо Тодоров ли е на телефона? Ваша дъщеря ли е Гергина Тодорова? Ами тя е катастрофирала в Испания и е в кома, но осигуровките и не покриват лечението (а дъщеря ти наистина е в Испания). Спешно са ни нужни 5 000 евро. Ще дойде човек да ги вземе. А ти, Пешо си на 75. Какво ще направиш. Ще извадиш петицата и ще я дадеш като поп. Въпросът е колко от МВР, ГРАО и банките работят за тая мафия, защото ясно е че работят. И кои са точно тия бокл у ци
14
0
 
6
 
! Отговори
Хаирлия да е преди 7 години
До проклятиеМи те полицаите нали са същата крадлива ***.От такива, които развяваха руски знамена на Орлов мост като изнудваха правителството какво да очаква човек?
13
0
 
10
 
! Отговори
G преди 7 години
Не ходете под балконите!!!!Някоя баба може да ви зартие с една торба пари върху главата.Опасно е!
12
0
 
7
 
! Отговори
5708 преди 7 години
Егати аз бачкам като луд и нямам толкова заделени пари - тея баби все нямат нямат и метнат някоя хилядарка през балкона. Странна работа
11
1
 
10
 
! Отговори
4321 преди 7 години
Добре бе винаги съм се чудил на такива хора - как така някой ще ти се обади и ще сложиш 12К в торбичка и ще ги пуснеш през балкона. Съжалявам за бабата ама то това е безумно тъпо егати.
10
0
 
8
 
! Отговори
дядо йоцо гледа преди 7 години
Трагедията на българския пенсионер който можел да си позволи да яде само хляб и по малко кисело мляко и един път в годината месо. Та всеки един такъв плачещ пенсионер плюещ постоянно правителството и милеещ за старото време, във всеки един момент в апартамента си държи по 10-15000 хил. И аз имам пенсионер и не го оправдавам за това. И престанете всички с тази полиция (не че е цвете) защото причината е в нашите плачещи родители по чийто път вървим и ние.
9
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кой ли внук или син се бъхти по чужбина за да има бабата пари за хвърляне? За тях ми е мъчно. Работят, пестят за да пратят пари на баба да не гладува и да не мръзне, а тя през балкона...
8
0
 
6
 
! Отговори
вввввв преди 7 години
До 1 Анонимен.Като не си запознат не пиши глупости,само за да си актуален.В ГРАО не се събират данни за покупки и продажби.Ти като си купиш апартамент в ГРАО ли обявяваш сделката, провери и после пиши.Аман от неграмотници.
7
2
 
10
 
! Отговори
ЖурналисЧетата преди 7 години
Айда да вземете да попроучите от къде измамниците имат телефоните на тия хора, знаят им имената, ЕГН-тата. Знаят и какви пари имат по банки или кога са продали имоти. А, кво ще ви стане ако се размърдате? Или ви е страх от мафията-държава?
6
0
 
6
 
! Отговори
Дежурен Полицай преди 7 години
Отегчен съм вече от такива случаи. Най-добре въобще да не ни звънят за такива кокошкарски истории. Имала бол пари дала жената.
5
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
вече и рекорди ли почнахте да отчитате ще имали медали за първо място
4
3
 
10
 
! Отговори
Хаирлия да е преди 7 години
Честито, със здраве да си ги харчи.Свежи пари за икономиката.Пенсионерите какво?Трупат хилядарки под дюшека и се правят,че са много бедни.От тях файда за тая държава няма!Файда има от младите, които харчат и тласкат икономиката напред.На тая ако някой й поиска 2лв за хляб ще му откаже и даже ще го навика, че самата тя няма, не й стигали за лекарства и т.н.
3
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
При *** не трябва да има пари ...
2
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо от около 10 години никой не задава въпрос на полицейските шефове , защо група *** крадат парите на хора , трудили се за родината през целия си живот и се оказва , че полиция , съд и държава са неспособни да ги спрат. Обраните старци станаха статистика , а некадурните уж журналисти , вместо разследвания за корупция пускат чалгарски , подигравателни текстове. Защо???
1
0
 
15
 
! Отговори
Инвеститори преди 7 години
Постепенно пенсионерите ще се превърнат в стратегически инвеститор в икономиката. Сега 12 бона ще отидат за поупки, кръчми , бакшиши, гюбеци и бая народ ще усети тази инвестиция, макар и за кратко.