Двама ранени, сред които и пешеходец при среднощна гонка в София

Непълнолетният шофьор се опитал да избяга
5 дек 2021 13:36, Петя Славова
31
Двама ранени, сред които и пешеходец при среднощна гонка в София
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

При среднощна гонка между непълнолетен шофьор и полиция в столичния квартал "Люлин" има ранени. От пост в социалните мрежи става ясно, че младежът е бил с положителна проба за алкохол и наркотици, предава Bulgaria ON AIR.

При гонката има пострадал и друг автомобил, както и пешеходец. Непълнолетният шофьор се опитал да избяга от полицията, като през това време карал без една гума. Накрая полицаите успели да го хванат, след като изгубил управление над автомобила и се ударил в бордюр.

Очевидци коментират, че това не е първото провинение на този шофьор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
2
 
4
 
! Отговори
До 24 преди 2 години
Люлин е като село, нищо, че е най-големият квартал, и такива убавци се знаят. Въпросът е сега дали тоя *** ще си получи заслуженото.
22
3
 
3
 
! Отговори
Ръката на Кремъл преди 2 години
Очевидци коментират, че това не е първото му нарушение. Откъде се взеха очевидци на предишните му нарушения, че чак и коментар са направили.
21
3
 
9
 
! Отговори
Меценат преди 2 години
Това е надарен пилот. Веднага да се изпрати във формула 1 и да наказва некадърници като Фетел и оня негггъра че не му помня името.
20
17
 
6
 
! Отговори
Бебе преди 2 години
Това са Рашковите милиционери. Кога ще ви влезе малко акъл в злобните глави и ще престанете да повтаряте като развалени плочи ГЕРБ. Едно си баба знае едно си бае. Но това са привържениците на Рашков, Петков и компания.
19
17
 
13
 
! Отговори
Кико преди 2 години
Ех Рашкоф, по лесно гонеше младежите с дълги коси на младини! Как пишеше доклади че се справяш със западната пропаганда ,а сега един *** те побърка!
18
3
 
19
 
! Отговори
BG преди 2 години
На такива трябва като станат на 18 да не им се дава право да карат шофьорски курс, а като станат 25, тогава да и имат право.
17
21
 
9
 
! Отговори
Чипът преди 2 години
В държавата на зеленочорапия Радев е така. Сега ще осъдят пострадалите да платят на пияното хлапе
16
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С едни изменения през последното десетилетия в Закона, дадоха възможност на Съда да контролира почти всички действия на прокурора, дори и в досъдебното производство, където се счита, че там прокурорът е господар. Това стана, защото имаше много *** практика - разни прокурори да злоупотребяват с правомощията им. Така съдът им следи актовете и действията.
15
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 11,15 Без внасяне на обвинителен акт, съдът нищо не може да направи! Ако сключат споразумение задължително съдът го разглежда - може и да го одобри, може и да не го одобри! Но най-често за такива прояви от младежи, го одобрява!
14
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
11, прокуратурата би трябвало да внася обвинителен акт в съда, но ако не го внесе? Възможно ли е всичко да завърши със споразумение на страните под вещото ръководство и управление на процесите от прокуратурата?
13
2
 
30
 
! Отговори
dakotabg преди 2 години
Значи,ако беше с 4 редовни колела и не беше катастрофирал,още щяха,да го гонят,или докато им свърши горивото...
12
10
 
17
 
! Отговори
До Лекар и подобни преди 2 години
И прогнозата за времето ще продължите да свързвате с ГЕРБ бе набори на шофьора ? На един акъл сте всички т.е.без такъв!? За парички за една доза ,сте готови и майка си да продадете
11
9
 
9
 
! Отговори
До 10 преди 2 години
НЕ !!!Ежедневието на Рашков! Какъв лекар си ти бе ,неудачнико !?
10
5
 
22
 
! Отговори
До 7 преди 2 години
Ти правиш ли разлика между прокуратура и съд бе юнак ? Прокуратурата внася обвинителен акт,и от там нататък всичко е в ръцете на съдии и адвокати ! И почват едни игри ,едни пари и едни ,,присъди"!?!?!
9
11
 
21
 
! Отговори
Лекар преди 2 години
Боковото наследство
8
1
 
52
 
! Отговори
Съвременик преди 2 години
Расте едно суперразглезено поколение с усещане за безнаказаност,не признаващо правила ,норми,закони !Непрекъснато има случаи на фрапираща мало умщина
7
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тук отново е спестено че става въпрос за интегриращ се плащач без хнишхъ..
6
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Обикновено прокуратурата такива като тоя ги жали, защото са млади, невръстна възраст, и им предлага споразумение! Ама не трябва тъй, нека да полежи малко зад решетките, за да си вземе поука!
5
9
 
10
 
! Отговори
До 3 преди 2 години
Е за какво включваш и ,гербераски милиционери ???,От половин година вие сте на власт, смениха сега са ваши -Рашковски! До кога смяташ да взимаш пари за издухана кауза,пубере?
4
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ей, тия младежи, мислят си, че живеят в някой филм! Абе спрете ги тия екшъни и фентъзита!