Фараж за Камерън: Празни приказки от празноглав премиер

"Подходът за овладяване на имиграцията ще бъде провал"
Обновена: 30 ное 2013 12:24 | 30 ное 2013 09:09,
25
Фараж за Камерън: Празни приказки от празноглав премиер
Найджъл Фараж Снимка: архив, Reuters

Новият ход на британския министър-председател Дейвид Камерън по отношение на миграцията представлява "просто празни приказки от един празноглав премиер, който отново показва, че презира избирателите", пише лидерът на Британската партия на независимостта (БПН) Найджъл Фараж в статия във в. "Дейли експрес".

Още по темата
След като петицията на "Дейли експрес" по въпроса за миграцията на българи и румънци вече е подкрепена от над 150 000 души, явно беше време правителството на Камерън да предприеме твърди действия, за да посрещне "тревогите на хората" и все по-голямата заплаха от БПН, казва Фараж.

Той добавя, че със статията на премиера, публикувана в сряда във в. "Файненшъл таймс", управляващите са се опитали да направят точно това.

Според Фараж подходът на британското правителство за овладяване на имиграцията "ще бъде пълен провал".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Със сигурност днес в Англия не са влезли 100 нелегално пресичащи границата "бежанци" без паспорти и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО мюсюлмани! Докато ние всеки божи ден си получаваме "порцията"!!! Ако нещата не се озаптят, за година само ще имаме 110 000!!! Няма държава, която да издържи на такова чудо! Подложени сме на агресивна насилствена ислямизация! Готви ни се к.р капан!!!
21
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Romite ne ocelqvat v chujbina , vrashtat se po sobstveno jelanie s bezplaten samoleten bilet , po rodnite si mesta s sabrani drehi ot konteinerite ! Za tova da sprat tiq s iliozite si za vlast !
20
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Значи петицията е подкрепена от 0,2% от населението на Великобритания (150х от 62м)... Аз ако бях на мястото на Фарадж щеше да ме е срам да обявявам такава шокираща липса на подкрепа.
19
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Фараж е еквивалент на Яне Янев от ранните хомосексуални години :D
18
0
 
9
 
! Отговори
гост преди 10 години
Фарадж го публикуват в нискокачествените си издания като Дейли Мейл и Дейли Експрес, които се четат от голяма част от празноглавото, немислещо население на Англия. За него това е много хитър ход, защото измества фокуса от реалността. А тя е, че в Англия миграцията от ЕС се е увеличила с 40% за изминалата година, но не за българи и румънци, а за испанци, италианци, гърци и забележете, ирландци (Гардиан). Само че друго си е да кажеш, че ще ни налазят източноевропейци..
17
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
тоя фараж със сигурност в рода му има брак между роднини , за това на човека нещо му има , а и за него темата с евентуалните емигранти му вдига рейтинга , но след Нова Година като не се сбъднат опасенията им , тогава да си ги таковат *** , индийци , пакистанци и араби , те са им в достатъчно , може да им пратим и роми , та да им обогатят културата , и да има дебати , защо от човек може да стане *** и да показват *** като пример , макар че и тоя си е *** , само че британска
16
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Фараж определено е прав за Камерън, но същото се отнася и за него в не по-малка степен.
15
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
британския Болен Сидеров
14
8
 
7
 
! Отговори
Пелтека преди 10 години
Боли ме фара за англичаните ! Тоя от снимката е пич и изследванията показват че на следващите избори тоя с партията си ще е или първи или втори . Малко са тия дето го слагат на задна линия . В УК изтрезняха не се правят на обидени монаси от троянския манастир в скайп и гласуват ! Дано и ние се опомним докато не са ни налазили скакълците
13
2
 
15
 
! Отговори
Dedovia преди 10 години
Ха-ха. Яко, скарайте се!Истината е, че и двамата сте *** кратуни. Англия не може да избяга от съдбата си и ще трябва да инкасира известно количество смърдящи балкански ***. Както бях направил сметка поне едно 50-60 000 хиляди *** от България да отиват там, че тука вече изнемогваме от тях. Камерън да си ги вземе и да си ги интегрира като разните пакита, индита, *** всякаква друга ***.
12
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Gurbetchiite sa imigrirali ot udavna , nqma kakvo dase plashat europeiskite strani ! I + tova , sociqlni pomoshti po zakon nese otpuskat ako nesi rabotil v dadena europeiska strana , maksimum edna godina ! Mnogo shum za nishto !
11
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И анголците,като руснаците и турците,ги тресе имперския синдром!
10
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не се шашкайте!Слави Бинев е човек на Нейджъл Фарадж и ако дойде на власт в Англия тоя ние ще си направим Бинев премиер!Междувременно ако Хилъри Клинтън стане президент ще си направим П.Стоянов президент!Бъдещето е ясно!Фарадж-Клинтън-Бинев-Стоянов!Ако нестане тая работа винаги може да върнем на власт родния ни мъжкар Бай *** наречен Бойко Борисов
9
2
 
27
 
! Отговори
баба Ви Гицка преди 10 години
Където не ме искат, не ходя. Толкова е просто...
8
6
 
24
 
! Отговори
kiro преди 10 години
England hates bulgarians. England go to hell!
7
2
 
40
 
! Отговори
аз съм българче преди 10 години
Фарадж и Камерън са ни двете любими британски политически фигури. Очакваме отговора на Камерън, дано да е с остър тон и да се стигне до сблъсъци (може и идеологически). Няма нищо по-хубаво от това да гледаш как врагът се дели на противникови лагери.
6
3
 
35
 
! Отговори
t0read0r преди 10 години
До Анонименникакъв неонацист не е, протеже на лондонското сити, свързан с много пари и работи за тях. а днес е редно да престане да цитира дейли мейл, експрес и подобните там.. пожелавам му да упсее, да поеме управлението и да извади юк от ЕС, ще е много забавно.. за него гласуват тъпите и пенсионерите, ерго, английска кръстоска между станишев и борисов..
5
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ами той и Станишев много говори, пък нищо не казва.
4
3
 
25
 
! Отговори
Сиктер преди 10 години
Аз не ща да ходя в Англия.Анголците май са най в час с политиката,която правят.
3
4
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не купувайте нищо английско